Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Mezike65-

-Mezike65- Utánpótlás-írogató

Hát sajnos ez az akadozás, újraindítás az egyik farmomon 3, a másikon 1 dobási lehetőséget vitt el. A másik farmomon, aminek az azonosítója 4091106, kb. 300 csillagos érmém is odaveszett, mert ugyan az érmét levonta vásárláskor, de az árucikket nem adta oda. Nem azért, mintha ettől valamit is változna az életem, csak szólok.

Szia!
    A farmok neveit Id számát és az adott farm problémáját írd le kérlek külön külön hogy ellenőrizni tudjuk!

Szia!
    Az a farm, amin a 3 dobás veszett oda, az -Mezike65-, 27392393. Itt a vásárlás rendben ment. A másik shadow0427, 4091106, ott csak egy dobás ment el, és a vásárlást nem jelezte. Viszont harmadszori frissítésre helyreállt a vásárlás is. Lehet, hogy kicsit sokan vagyunk...
    A baltadobásnál az történt, ez mindkét farmnál így volt, különböző gépeken, hogy a levesre való kattintásnál nem történt semmi, hanem vagy kilépett a játék, vagy frissíteni kellett. És persze a levesek mentek a levesbe. :-D Ez szerintem másnál is így volt. Ez van.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.4.18
  2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Farmnevet és id számot kérnék az ellenőrzéshez!

3. PatrikapaII

PatrikapaII Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

5. dobásnál megállt minden.
    Így még beváltani sem tudom az érméket!
    ID: 15601122

4. SzaMóca1129

SzaMóca1129 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos teljes a káosz a malmomban..nem tudok viking erőlevest keverni..pontosabban beteszi, de nem pörög a számláló.. ha törlöm, akkor meg az első helyet üresen hagyja és a második, harmadik helyre teszi be az erőlevest és ugyanúgy áll a számlálóm.
    Frissítésen, ki-belépésen már túl vagyok.
    Nagyon köszi előre is a segítséget!

5. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

Sziasztok!Nem engedi a gép eldobni a baltát.
    ID 18370163

6. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek vedd fel a supportal a kapcsolatot, ott tudnak segíteni!

SzaMóca1129 kedveli ezt.
  7. mazsibazsi2

mazsibazsi2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom eldobni a baltát. mazsibazsi2 ID: 31638918 , a másik farmon működik.

8. Angyalszárny

Sziasztok!

A minijáték hibáját jeleztük a központ felé!
    Több jelzést nem kérek a témában, köszönöm!

hóóvirág kedveli ezt.
  9. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

sziasztok! az ingrid event beragadt szeretnem befejezni mikor lesz játszható?
    ×mari$ka×ID: 23547133

10. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

elnézést miután elküldtem a hibajelzést azután vettem észre a kérést

11. nyuszifül87

nyuszifül87 Utánpótlás-írogató

Farmnevem:nyuszifül87,ID számom:38082841.Nem adja afelröpit,nem enged baltát dobni.Ez a szerver nem jól működik sose.

12. vmama

vmama Utánpótlás-írogató

Köszi a gyors intézkedést! Várom, hogy mikor folytathatom!

Angyalszárny kedveli ezt.
  13. zsu49

zsu49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ma reggel kiraktam a pillangó alap ólra 2 db piros ólat, és nem jelent meg az alap ólon, és az ólak között sem találom.
    ID számom:31238349, gazdanevem: zsu49
    Kérlek segitsetek megtalálni. Köszi. üdv Zsu

14. Angyalszárny

Szia!
    Már egyszer választ kaptál a kérdésedre, az erdei tisztáson vannak kirakva a piros pillangóid!

15. zsu49

zsu49 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, bocsi, de legalább ötször átnéztem, és nem láttam. Már a látásommal is baj van. Mégegyszer köszönöm. Üdv: zsu

16. Gohzyx

Gohzyx Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Lefagyott Ingridnél a játék. 4/5 nél nem engedi a balta hajítást. Lenne még 3 dobásom is, és utána váltanám ki a nyereményeket is. :-(
    Segítséget előre is köszönöm.

GohzyxID: 48340636

Long75- kedveli ezt.
  17. 2010Doni

2010Doni Fórum-zöldfülű

Kérem vissza az 1 db erőlevesemet. ID 53910335

18. Long75-

Long75- Utánpótlás-írogató

Én is ugyanígy jártam, másik két farmon viszont gondtalanul működik..takarítottam, csokit,sütit előzményeket fittyfenét töröltem és mégsem enged tovább

19. Angyalszárny

Sziasztok!

Jeleztük a központ felé a mini játék hibáját!
    Türelmet kérnék, s további jelzések mellőzését!

20. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

a hibát kijavitották eltudtam dobni a baltát de egy dobást elvett!!!!!!! betudtam volna fejezni az eventet.Reggel 36lejátszott játszma és4 kevertem mikor a hiba volt most meg 39lejátszott játszmát mutat !!
    ×mari$ka×ID: 23547133

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.