Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vérmeske67

vérmeske67 Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek! vettem a retro házi kedvencek közül két dekor elemet de nincsen sehol meg néztem a váza ikon alatt, frissítés is volt meg többször ki -be léptem ! kérem nézzenek utána! vérmes67 ID: 10685767 köszönöm a válaszukat!

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tojásról van szó, munkások nem látják. "Kézzel" kerested? Menürendszer szűrője mire volt állítva?

3. iboly70

iboly70 Járnitanuló

Sziasztok, szép napot .. Kedves Tamás segítségedet szeretném kérni .. ma vettem egy repülő mókust amit ugyan meg is kaptam de nem tudom kitenni mert ugyan bármelyik kertbe belépek mindenhol át van húzva .. mi a teendőm ?? iboly70 ID 2505565..köszönöm a választ..

4. vérmeske67

vérmeske67 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ! kézzel kereséssel meg lett!

5. |Tamás|

Szia!

Tulajdonságai ebben a szakaszban:
    Érésidő: 168 óra
    Helyigény: 1x1-es terület
    Amit ad beéréskor: 500 TP vagy Bahama TP és a kifejlett Repülő mókus
    Csak a Kerge Kertben vagy a Kincses szigeten helyezhető ki
    Farmarannyal az érésidő 1 óra hosszára rövidíthető.

https://board-hu.farmerama.com/inde...-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/#post-125340

6. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Szia!
    Napok óta ezt a hibaüzenetet olvasom, ahányszor az üvegházba mennék kipróbálni a nemesítést."Sajnos jelenleg karbantrtási munka folyik a következő területen: üvegház" Gazda: narancsvirag72 ID: 21072809
    Köszönöm előre is a segítséget!

7. iboly70

iboly70 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a válaszod !! már is teszem valamelyik területre :)

8. |Tamás|

9. iguska14

iguska14 Utánpótlás-írogató

Kedves Support
    szeretném megkérdezni, hogy volt 5 FA-nyom, most csak 1 van, nem tudom hova lett a 4, meg tudnátok nézni?
    köszönöm: iguska14 ID: 20514020

10. bioklary

bioklary Fórum-zöldfülű

mikor lesz új bahamás palántás feladat ami nem időremenős??????????????

11. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mire gondolsz? A kérdésedet ebben a formában nem tudom Neked megválaszolni.
    Nem derül ki számomra, hogy mire is vagy kíváncsi.
    Kérlek, hogy pontosítsd a kérdés.

12. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Remélem nem leszek off, de lenne egy kérdésem. 93, szinten vagyok, szeretnék eladni Hibiszkusz lekvárt, a piacon 2 napja nincs, megpróbáltam kitenni egy általam gondolt áron, de csak az általam írt összeg harmadáért tehetem ki. Néztem alacsonyabb szintű piacokat, ott van és jó ára van. Türelmesen vártam eddig és fogok is, de miért nem fogadja el az én eladási áramat? Ha kitenném alacsony áron, azonnal elviszik, és nem sok bevételt adna, s nem tudom utána emelhetek-e rajta.Nem tudom mitévő legyek?

13. Wellwisher

Szia!

Ez a hely nem a Support! A supportot a farmodon keresztül tudod elérni.
    Kollégám leellenőrizte a farmaranyadat.
    04.08-án a fás válogatás kapcsán fogyott el 5 farmaranyad.
    Ma viszont szintet léptél, ezért kaptál 1 FA-t.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Wellwisher

Szia!

A dinamikus piac következménye az árak alakulása.
    Azon a piacon, melyre ki szeretnéd rakni a Hibiszkusz lekvárt kevés ennek a terméknek a mozgása.
    Valószínűleg nem sokat tesznek ki és emiatt nem tud az ár úgy emelkedni, mint másik piacon.
    Ha mindenki azt az elvet követi, hogy vár amíg emelkedik az ár és addig nem rak ki terméket, akkor a várakozás is hiábavaló.
    Hiszen csak akkor fog az eladási ár felfelé mozdulni, ha van kínálat és egyben kereslet is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm!

16. iguska14

iguska14 Utánpótlás-írogató

Bocsánat, és egyben köszönöm az infot. Rájöttem közben, hogy még nem adtam be mindent a gazdaköriben ahhoz a feladathoz amiben kaptam volna az 5 aranyat, a szintlépést meg nem számoltam. :)

17. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

18. ángyi59

ángyi59 Fórum-zöldfülű

A másik farmomon megkaptam az ajándékot amit a játékban felmerült kellemetlenségért kaptam, de ezen a farmomon nem kaptam meg. Miért? nem adják minden farmon?

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Minden farm megkapja a kompenzációt, amelyet a hírek menüben tudunk átvenni. A hangosbeszélő ikonra való kattintást követően.

https://board-hu.farmerama.com/inde...és-ideiglenes-kikapcsolása.16570/#post-854555

20. tinus4

tinus4 Utánpótlás-írogató

nincsen olyan feladat ami nem időremenősolyan feladatra gondolok hogy broméliát vagy javellanát vagy bármit le kéne adni de nem iőre kell megcsinálni?????????????

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.