Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Javaslom, tekintsd át a gazdaköri feladatokat a farmodon, illetve a mellékelt linken található teljes listát.

Szemezgess belőle, vizsgáld át, milyen szinten lesz esetleg elérhető olyan feladat, amit előre termelhetsz.

Erre a zöld színű szövegre kattintva a teljes gazdaköri küldetéssor megnyílik, csak neked kell belőle válogatni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

2. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok
    Folyamatosan kidobál minket a játék. Nem jó. Sőt - rossz. Érzésben. Főleg, ha piacozol...

3. mamarygen

Szia!

Segíts kérlek abban, hogy körvonalazódjon a probléma vizsgálata.

Elsőként:
    Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő lehet, illetve a Ping értéke is fontos. A teszt záró értékét képfeltöltőre töltsd fel, és a linkjét hozd egy új hozzászólásban, kérlek.
    Ehhez ez az oldal lehet a segítségedre: http://www.speedtest.net/

Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

4. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Azért az egy kicsit túlzás, hogy fél óra alatt nem tudok öt tételt megvenni a piacon!
    Drága Mamarygen, tudom, a takarítás meg társai... - az avast cleanup prémium takarításával kezdtem az aratást, és nem megy, és nem megy, és nem megy! Egy dolog meg, az a vérnyomásom... - nem tudok összekaparni öt tételt, hogy szintlépéshez bedobjak végre 80 ezer pontot. A gutaütés kerülget.
    >:(:wuerg:

5. erika041971

erika041971 Járnitanuló

Jó reggelt.most próbáltam táncolni, mire a végére értem volna nem indult a tánc. Csak a virág forgott. Buktam az ajándékot, buktam az alaplapot is. Légyszíves segíts. ID:38411473 Erika041971.

6. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Úgy emlékszem a húsvéti event óta a paszuly teljesen lelassítja a játékot. Én is írtam, de a takarítás, a net, stb. ajánlották megnézi. Azóta a paszuly után mindig takarítok, mert különben engem is a guta ütögetne!

szotyola2011 kedveli ezt.
  7. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Valahová írtam de eltűnt majdnem a farmommal együtt megnéznétek minek mi az oka?:eek:
    Választ szeretnék akár bagolyban is.-.-
    Szerintem meg már senki sem kapál csak itt variálxD
    Köszi.

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A játékban nincs tudomásunk lassulásról és más hibáról sem.
    A takarítások alkalmával minden általunk (már többször) javasolt lépést végig csinálsz?
    Az internet sebessége megfelelő? A Flash -a játék elvárásához képest- legfrissebb változatát használod?
    Próbáltál böngészőt váltani a hiba jelentkezését követően?

szotyola2011 kedveli ezt.
  9. Wellwisher

Szia!

Türelmedet kérem szépen!
    Amint ellenőrzésre jogosult kolléga lesz gépközelben hozom a választ Neked.

10. Wellwisher

Szia!

Töröltem az írásod.
    Kérlek, hogy a segítségkérésed fogalmazd meg röviden, lényegre törően.
    Rímek faragására a Fórumjátékok, vagy a Törzsasztal topikjai a legalkalmasabbak.
    Köszönöm a megértésed és várom a kérdést, amiben segíthetünk.

-Csiki- kedveli ezt.
  11. Wellwisher

Szia!

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Ennek alapján ma reggel egy malomterméket készítettél 2018-04-20-án 05:10:13 órakor.
    Később táncoltattad a robotot 2018-04-20 05:21:33 órakor, ekkor 6 szupertápot kaptál (4+2) mert első próbatáncos koreográfiát választottál.
    Eddig összesen 3 táncot próbáltál, mindegyiket jól teljesítetted, a nyereményeket megkaptad.
    Semmit nem vett el a rendszer Tőled, nem buktad el a malomterméket.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Mohály

Mohály Aktív író

jelentősen lassabb a játék.

13. Wellwisher

Szia!

Mivel a játékban nincs lassulás, így a gépeddel, vagy az interneteddel lesz gond.
    Az állandó takarítás és frissítés nagyban hozzájárul a játék zökkenőmentes működéséhez.
    Néhány feladat időszakos elvégzése az eredményes farmműködéshez elengedhetetlenül szükséges,
    így kérlek ezeket csináld végig a hibamentes játék érdekében.
    A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is, hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

14. Mézesmackó59

Mézesmackó59 Fórum-zöldfülű

Kedves láthatatlan segítők!Paszulyomon egy elemet többszöri próbálkozás után se hajlandó beváltani a rendszer,pedig az érési ideje már megvan.Ha bokros teendőitek megengedik,meg néznétek? Előre is köszönöm.
    Gazda:Mézesmackó59
    ID:18084741

15. mamarygen

Szia!

Jöttem a látható köpenyemben. :)

Melyik felhőd rakoncátlankodik?

Végignéztem a listát, a felhőidet, de nem látok olyat, amelyet aratni lehetne most.

Ha lesz érkezésed, adj felhősor-nevet, kérlek szépen. :)

16. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Szia!
    Nálam is szokott ilyen lenni!
    A többszöri próbálkozás után, egy ki- belépés megtételével viszont az a rakoncátlan felhő is rendben van!

17. tercsi33

tercsi33 Járnitanuló

id : 24513228
    szia ! a kérdésem az lenne ,hogy a baha szigeten az xxl pitomba fát miért nem tudom kirakni ?? köszike

18. Mézesmackó59

Mézesmackó59 Fórum-zöldfülű

Kedves Mamarygen! Két ki--be lépés után rendeződött a dolog. Köszönöm a segítségedet!

19. Wellwisher

Szia!

Alap pitombára szeretted volna rátenni?
    Alap esetben csak úgy tudsz fejlesztést kitenni, ha alapfára rakod.
    Amennyiben nyereményként érkezett hozzád a fa, akkor viszont alappal együtt van, tehát csak simán kirakod és az első törlés után "esik szét" alapra és fejlesztésre.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. tercsi33

tercsi33 Járnitanuló

szia !! köszönöm , megpróbálom törölni és újrapróbálom :)) köszönöm , szia!

id: 24513228
    ujra próbálkoztam , nyertem már kb 2-3 éve a renzónál csak ott állt azóta mert nem volt mire kirakni , most sikerült kiváltani a pitomba alapfát , és töröltem , kiraktam de sajnos igy sem sikerül .

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.4.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.