Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

A farmarany vásárlással kapcsolatos hibát több csatornán jeleztük a központnak.
    A központ tájékoztatása szerint dolgoznak a hiba kijavításán.
    Mivel minden információt megadtunk a központnak ezzel az üggyel kapcsolatban, így több jelzést nem kérünk Tőletek!
    A további ilyen jellegű hozzászólásokat a Panaszkönyven írjátok le, mert itt törlésre fog kerülni.
    Megértéseteket köszönjük!
    Panaszkönyv: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/

-ágianyu33- és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszönöm, az újra belépés után már én is láttam. Remélem az aratáskor megkaptam a plusz. Köszönöm a fáradozásodat, nem szoktam azonnal írogatni, de mostanában elég sok a hiba. Még egyszer köszönöm:D

3. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nálam szakadozni kezdett a játék, sokat teker az a sárga virág, meg magától kijelentkeztet a farm, ilyenek. Úgy negyed órája csinálja. Lehet, hogy elkezdték javítani a hibákat...

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg mástól nincs ilyen jellegű jelzés, nemzetközi szinten sem jeleztek a kollégák lassulást, vagy kidobálást.
    Kérlek, hogy próbálj meg böngészőt váltani, talán javul Nálad a helyzet.
    Végső esetben pedig a sütik törlését, géptakarítást javaslom.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. erika1953

erika1953 Utánpótlás-írogató

Szia! Szerettem volna farmaranyat venni, de nem sikerült. Sajnos a szuper tapasztalat nap holnap 10 órakor lejár, és szerettem volna kihasználni, na meg jó lett volna az új talányos fából is vásárolni. Ha holnap vége, mivel vasárnap lesz, nem tudom lesz-e még rá lehetőségem, mert nem ülünk egész nap itthon. Remélem tekintettel a hibára, lesz hosszabbítás.

6. Meszi-zug

Meszi-zug Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nekem a hamupipőke csomag vásárlás sem működik. kifizettem a 199 FA-t, de nem kaptam meg a csomagot! Kérlek segíts! Köszönöm!

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

sziszi1965 és mebajah kedveli ezt.
  8. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Miért van az, hogy a Kacsa Kata mamutfája trágyázva és turbótrágyázva sokkal kevesebb TP-t ad mint eddig? Ezt a jelenséget kb 3 napja vettem észre nálam.
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

9. erika1953

erika1953 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ez azért nem semmi, hogy tegnap óta nem lehet farmaranyat venni, a szuper tapasztalat napnak meg 2 és fél óra múlva vége. Na és így a talányos fa vásárlása is lehetetlen. Amúgy is elég nehéz megszerezni az új fákat, ólakat, de így szinte lehetetlen. Köszönjük

pijutka és borisz11 kedveli ezt.
  10. Vivuska06

Vivuska06 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Szeretnék egy kis segitséget kérni. Teljesen eltűnt a paszulyom.Vagyis a paszuly megvan,csak nincs egyetlen dekorációm se. Utána tudnátok nézni,kérlek? ID:15934162 Játékosnév: Vivuska06 Köszönöm szépen.

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Most már tényleg idegesítő,hogy jönnek az akciók és nálam 3 napja nem működik a vásárlás.
    Már megvásároltam, vagy az országodban nem vásárolható! Valami ilyesmit ír ki, de nem csak nekem,ahogy olvasgatom a fórumokban!
    Ezt nem értem!

12. ildi1

ildi1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Miért nem tudok farmaranyat rendelni semmilyen formában?Köszi a választ! Ildi1

13. ildo3

ildo3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudok farmaranyat venni,így "talányos fát" sem.Mi az oka?De úgy látom többen vagyunk hasonló problémával.
    Köszi a választ.Ildo3

14. farkaslacko1

farkaslacko1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Ma,azaz 04.22.-én 09:0 rendeltem farmaranyat,ami pár percen belül meg szokott érkezni. Sajnos most nem jött meg. Utána néznétek nekem? farkaslacko1 ID:23157082. Segítségeteket előre is köszönöm! Szép Napot kívánok!

15. ildo3

ildo3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A rendelési információknál olvastam,hogy a farmarany rendelés fel van függesztve.Dolgoznak a hiba megoldásán.

16. anita219

anita219 Fórum mestere

Semmilyen FA-t nem tudtam venni.Most szerettem volna fákat vásárolni,mert korábban nem volt időm.Kíváncsi lennék rá,hogy ezt hogyan oldják majd meg.

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mi számít kevesebbnek? Mennyit ad most? Mennyit adott régen szerinted?

18. |Tamás|

Szia!

Az ügy kivizsgálásához szükségünk lenne a felhasználói nevedre és User ID számodra.

19. |Tamás|

Szia!

Ellenőriztem, rendben elérhetőek nálad a paszulysorok és a rajta lévő dekorok. Kérlek takarítsd ki a gépedet, amennyiben nem ezt látod.

20. |Tamás|

Szia!

Tegnap jelentkezett banki probléma, amelyet az éjjel folyamán a fejlesztők megoldottak. Pontosan mit szeretnél vásárolni, amire ezt írja ki?

magdi06 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.