Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, add meg az User ID számodat, és felhasználói nevedet.

2. |Tamás|

Szia!

Kérlek add meg a felhasználói nevedet, és User ID számodat.

3. |Tamás|

Szia!

Mai rendelésedet Én nem látom, Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Payment Supporttal.

4. |Tamás|

Szia!

Az User ID számodra és a felhasználói nevedre lenne szükségünk.

5. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Tamás! Inkvizíciót tartottam és rá kellett jöjjek, hogy sajnos figyelmetlen voltam, és amikor áthelyeztem ezt a fámat elfelejtettem a fejlesztést rátenni! Ezért volt kevesebb a TP. Elnézést kérek!
    Üdvözlettel: Éva.

6. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

na ez se valós hogy megoldták a javítást mert továbbra se lehet veni farmaranyat!

http://prntscr.com/j8ioyb

bonba73_GazdaID: 12597907

mamika57 kedveli ezt.
  7. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Nem tudom, hogy kinél működik a FA vásárlás, de nálam nem. 2 farmmal játszom, de egyiknél sem működik.

8. Eraska78

Eraska78 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen,így már egyértelmű

9. Ulzana3

Ulzana3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e majd FA-t vásárolni valamikor? Dolgoznak a megoldáson, vagy ez már így marad? Az akciókról, stb. már így lemaradtam, csak érdekelne, hogy van remény a régi rendszer visszaállítására, vagy kiszálljak végleg.
    Köszönöm!

mamika57 kedveli ezt.
  10. Meszi-zug

Meszi-zug Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a választ. A farm arany vásárlás egyik farmomon sem működik, sem tegnap, se ma. Ezen kívül a Meszi-zug farmomon ID 10564342 vettem tegnap du. 199 FA-ért 1 hamupipőke csomagot. A FA-t levette, de a 30 db-os csomagot nem kaptam meg. Ezért a többi farmon sem mertem venni Fa csomagokat idáig.
    A többi farmom: Bulizzug ID11686128; Manokia ID 12575733,
    Kérlek nézzétek át a rendszert, mert ez sokunknak problémája, így elestünk a 100 -as TP akciótól is. Minden farmon ezt írja ki: Ez a csomag jelenleg sajnos nem jeleníthető meg.
    Ennek oka az lehet, hogy már megszerezted ezt a csomagot vagy az országodban ez a csomag nem rendelhető meg.

Köszönöm a segítséget, előre is.!

Beleírtál az idézésbe! Így érthetetlen volt a válaszod.
    Legközelebb a "quote szó szögletes zárójelekben" utolsó eleme után írj csak!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.4.18
  11. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Hurrá itt működik!!!!!

12. |Tamás|

Szia!

Köszönöm a jelzésed, továbbítom a központ számára, egyelőre sajnos mást nem tudunk tenni.

13. |Tamás|

Szia!

Jelenleg az ilyen eseteket továbbítjuk a központ irányába.

14. |Tamás|

Szia!

A bank problémás esetek továbbításra kerülnek a központ irányába.

15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én megnéztem, nálam lehet venni, de oda van írva a Paykártyához, hogy frissíteni kell, ezenkívül nem minden böngészőnél enged vásárolni, felsorolták azt is, hogy melyek ezek a böngészők, igazából nem jegyeztem meg mind, de google és a firefox tuti ott volt.

16. Pandabogyó

Pandabogyó Fórum-zöldfülű

Szia!
    csatlakozom az előttem szólóhoz, ugyan az a probléma. Pandabogyó ID: 14614845 Ezt írja ki a rendszer: Ez a csomag jelenleg sajnos nem jeleníthető meg.
    Ennek oka az lehet, hogy már megszerezted ezt a csomagot vagy az országodban ez a csomag nem rendelhető meg.
    Köszönöm.

mamika57 kedveli ezt.
  17. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Hurrá! Itt is működik.

18. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Hurrá működik! Már nincs Szuper TP, gondolom azért működik.

mamika57 kedveli ezt.
  19. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Bocsánat, hogy ellent mondok Neked, de ugyanazt tapasztaltam, mint a többiek: reggel még nem működött. Fél 10 körül is rápróbáltam, akkor még mindig nem lehetett farmaranyat venni, ugyanazt írta ki, mint tegnap. Most már jó, kipróbáltam és vettem is.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia SzabadEurópa:)
    Nálam is már működik a Bank felülete és bizony reggel nem működött. Na de az a lényeg hogy a hibát kijavították. :)

SzabadEurópa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.