Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

Marika312 kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Köszönöm szépen a segítséged. Bocsánat, hogy nem irtam ki. Gazda: Marika312, ID: 49267527

3. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

2X kitöltöttem a kérdőívet most egymás után vége is lett írta az x re kattincsak rá és megkapom a jutalmat ---- de elfelejtett adni -------- MIÉRT hol a jutalmam ??????? köszönöm a válasz buktam 2 FA nyat ebbea pillanatba 3x játszotta be és most se adott semmit ???????????

4. Csocsoovb

Szia!

1. Ha elsőre sikerült volna jól kitöltened, kaptál volna érte mozipontokat - de azt követően 4 hétig nem jelenik meg nálad ugyan ez az ajánlat. Kétszer egymás után tehát senki nem kaphat érte pontokat!

2. Technikailag sajnos nincs lehetőségünk ellenőrizni, miért nem érkeztek meg hozzád a mozipontok.
    Erre hívnám még fel a figyelmedet:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/változás-a-moziban.10648/#post-35568

5. Csocsoovb

Szia!

Több aratás volt egymást követően, mindent rendben megkaptál.
    Azt azonban nem látjuk, hogy melyik területen voltak kitéve - így nem tudom megmondani, a sokból melyik volt az a három, amit a fő farmodon arattál.

Marika312 kedveli ezt.
  6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Sziasztok!
    A következő hibát tapasztaltam:
    2db farkasól
    1db az eredi tisztáson
    1db a szédült szántón
    Érésgyorsítók:
    -10% bonusz
    -5 % bonusz
    +szupertáp
    Különböző érésidők jöttek ki:
    6:44 a szédültön
    6:22 az erdein

Miért van ez az eltérés???

7. Marika312

Marika312 Fórum császára

A Főfarmon volt az a három, melynél a probléma fellépett, ezért a mostanit nem arattam még le - vagyis 13 óra környékén történt az az aratás aminek nem tudom az eredményét. Remélem igy meg tudod nézni ?

8. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszönöm!

9. Csocsoovb

Szia!

Sok aratásod volt egy rövid időszakon belül, és nem tudom, melyek voltak azok, amelyeknek láttad az eredményét, és mi az, amit pont nem.
    A supporton kérhetsz egy listát arról, mit kaptál abban a fél órában összesen.

Marika312 kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Köszönöm szépen segítséged. Meg fogom kérni a listát. Hétvégén is dolgoznak?

11. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Elsőre sikerült kitöltenem mert azt írta 100% os akkor ???? olvastam többen ezt panaszolják , szerintem nem kellene mozi mert az ember csak ídegeskedik vele ., és mindig csak 1 szerveren van akinek több farmja van annak holvan ???? a mozi HA VAN ?

12. hapajti62

hapajti62 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A hangbeállításokat ellenőriztem, újra be-ki kapcsoltam, elmentettem

Sziasztok!
    Már megint szól az összes hang a farmon, hiába van kikapcsolva minden hangeffektus!
    ID: 31069366
    hapajti 62 gazda

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.12.14
  13. Csocsoovb

Szia!

A két helyen egyforma az ólak érési ideje.
    - nem azonos időben lettek megetetve - itatva
    - az egyik bónusz a két etetés közt került elindításra

14. Csocsoovb

Szia!

Igen:)

Marika312 kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Szia!

Mind a három opció ki van kapcsolva, biztosan?

16. Csocsoovb

Szia!

A moziban az ajánlatok farmonként eltérőek lehetnek - ez nem hiba, ez így működik.
    Akár hiszed, akár nem: sokkal többen vannak azok, akik rendben megkapják érte a pontokat, mint akik nem. Én magam több alkalommal kitöltöttem már az elmúlt néhány hónapban: minden esetben gond nélkül jóváíródtak a mozipontok.

Marika312 kedveli ezt.
  17. Cirmosné

Cirmosné Utánpótlás-írogató

Az az érzésem, hogy elhülyült a piac. :(
    Kiraktam volna néhány Pinki sütit (félrekattintás elképzelhető, de nem jellemző), ehhez képest azt jelezte vissza, hogy Törzsfőnök lekvárját tettem oda, nevetséges áron. Ezután visszavettem az egész motyót, és azóta is (frissítés, ccleaneres géptakarítás után) azt jelzi, hogy még mindig árulom lelkesen a lekvárt, de a saját standon nem látszik. Ugyan nézzetek már rá, mi is történt! :) Természetesen fogalmam nincs hiányzik-e valami a pajtámból, nem számoltam meg sem előtte, sem utána miből mennyi volt. :)

18. hapajti62

hapajti62 Utánpótlás-írogató

Jó köszi, megoldódott!

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Cirmosné!

Ahhoz, hogy ellenőrizni lehessen mit tettél ki a piacra és vontál vissza, kell egy pontos farmnév és ID szám.

A CCleaner esetenként nem elég, a Flash Playerben a sütik törlése is szükséges lehet :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

20. anna640328

anna640328 Törekvő

lehet rossz helyre rok, akkor elnézést. Volt a moziban kérdőív, amit kitöltöttem. 30 mozipontot igértek érte, de nem kaptam meg. Utána tudnátok nézni? Köszönöm. :anna640328, ID16614081

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.