Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia anna640328!

Sajnos technikailag nincs arra lehetőség, hogy ellenőrizzük a mozidat.
    Előfordul, hogy nem kapunk pontot a filmért, kérdőívért, stb. Olyan is előfordul, hogy később ( akár fél óra, óra elteltével ) kapjuk meg a pontot.
    Ezt utólag nincs mód jóváírni, de nem von le a napi lehetőségeidből sem.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

2. anna640328

anna640328 Törekvő

Köszönöm a gyors választ. Reménykedem, hogy megkapom a 30 pontot. viszont ha nem, akkor kicsit azért bánatos leszek. De csak kicsit :)

3. ciprus48

ciprus48 Utánpótlás-írogató

Ma egész nap töltöm a kérdőíveket.....hátha.... de nem ad semmit!!!!!!:oops:

4. Nildia

Szia ciprus48!

Sajnos technikailag nincs arra lehetőség, hogy ellenőrizzük a mozidat.
    Előfordul, hogy nem kapunk pontot a filmért, kérdőívért, stb. Olyan is előfordul, hogy később ( akár fél óra, óra elteltével ) kapjuk meg a pontot.
    Amennyiben mégsem kapjuk azt meg, utólag nincs mód jóváírni, de nem von le a napi lehetőségeidből sem.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

5. rakisaci

rakisaci Utánpótlás-írogató

Ma én is kétszer töltöttem ki a kérdőívet és egyszer sem kaptam meg a pontokat! Csupán időtöltés volt, és bosszantó. Ha tudtok intézkedni, előre is köszönöm!

6. Nildia

Szia rakisaci!

Neked is sajnos csak ugyanazt tudom válaszolni, a mozi nem mindig adja meg a pontot.
    Ha valamelyiknél ez felmerül, azt azonnal jelezzük természetesen a központ felé.

rakisaci kedveli ezt.
  7. rakisaci

rakisaci Utánpótlás-írogató

Nildia, köszönöm szépen a választ!

8. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    az előbb raktam a tenyésztésbe 4 darab páva pulykát és eltünt
    ki-be léptem semmi:(
    nevem : kutyaszálló ID számom 16307977

9. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Szia Nildia ! Olvastam az előző válaszokat, csak jelzem, hogy ma kétszer én is pont nélkül maradtam. Azért bosszantó kissé, mert nagyon ritkán lehet mozipontot szerezni.

10. Nildia

Szia Ivibaba54!

Sajnálom, hogy így jártál, de mint olvashatod, ez ma többekkel is előfordult a kérdőívvel, és már jeleztük a központ felé a dolgot.

11. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Nyilván azért írtam, mert a szokásos ki-belépés nem segített. Azt kérdeztem, tudtok-e segíteni...

12. Nildia

Szia kutyaszálló!

Az ellenőrzés alapján a páva pulykáid rendben bekerültek a házikóba, közben be is értek, jelenleg aratásra várnak.

13. Nildia

Szia Shirkán53!

Az ellenőrzés alapján ma reggel 09:00:02-kor a nemesítésed eredménye 13125 Tapasztalati pont lett a 3. fázisban, amit rendben meg is kaptál.

14. ecnes03

ecnes03 Utánpótlás-írogató

Ha a ?! jelre kattintok akkor a fényképező lejebb van csúszva és emiatt van egy üres hely a gyorsbillentyűs gomb mellett van egy üres hely mi lehet a baj?Nem hangzik a probléma nagynak de idegesítő, a válaszokat előre is köszönöm! farmnevem:ecnes03 ID: 22211829!

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tudnál erről a problémáról egy képet mutatni a számomra?

Kép készítéséhez, linkeléséhez az alábbi helyen találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

köszönöm a válaszodat , meg lett a negyedik házikóban csücsülnek,de még van 4 percük a beszedésig:inlove:
    a fekete tyúkok mellé raktam őket legfelűre, most meg lent vannak más állapotban, mint ahogy te láttad:music:

17. ecnes03

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Már találkoztam a jelenséggel, saját farmon is, de az okát nem sikerült kideríteni. Mindenesetre nem maradt állandó, általában másnap már rendben volt ismét minden.

19. ecnes03

Igen, újra beléptem és már jó!Köszönöm a választ East17!

20. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Szia East 17!
    Tudnál segíteni? Betettem szépen a kacsákat tenyészteni, és elvileg matróz kacsának kellett volna jönnie. Ehelyett eltűnt minden amit betettem, és a tenyésztettek is. Utána tudtok nézni hogy hol lehet? Azóta vettem 3 darab hírlapi kacsát, (dühömben), mert nem is a szuper tápot sajnálom, hanem az időt amit eltöltöttem vele a tenyésztésekkel. Ez lenne az utolsó, be tudtam fejezni az eventet. Ja, és van a pajtában egy gumikacsám, az már régóta ott csücsül, nem azt tenyésztettem ki, és el sem adtam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.