Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg nincs más jelzés a játék lassulásáról. Sem a Magyar sem nemzetközi fórumokon. Az említett másik játékos is visszajelezte hogy a takarítás után rendben működik a játék.
    Ha ma is elvégezted a munkatársam által leírt mindegyik takarítási műveletet, és az internetsebességed is rendben van.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-egyéb-kérdés-ide.13299/page-38#post-861318

Megpróbálhatod egy másik böngészővel is a játékot. Valamint kapcsolj ki minden lehetséges, a háttérben futó programot a gépeden. Nagyban lassíthatják azok is a játékot.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Ulzana3

Ulzana3 Utánpótlás-írogató

Nem a hetediket nem tudtam átvenni reggel, hanem a 6. napot. De már megtörtént úgy látom, ott a pipa.

BackOffice kedveli ezt.
  3. ugralia

ugralia Fórum-zöldfülű

u
    graliaID: 2866955 . Sziasztok! Jégre lép mini event nálam nem müködik, mindem termék rendelkezésre áll hozzá/
    Köszönöm a választ!

4. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan mi nem működik nálad? Kérlek részletesen írd le mi a probléma.
    Hol melyik lépésnél akadsz el? Tudnál képet hozni róla?

5. ugralia

ugralia Fórum-zöldfülű

A focilabdám a második lépésnél elakadt, innen sehova sem lehet lőni, de még a játékismertető oldalra sem tudok visszalépni!
    Köszi!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.5.18
  6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Elképzelhető, hogy nem jó játékosnak szeretnél passzolni?
    Nem arra a játékosra kell kattintanod, amelyiknél a korong van, hanem egy vele szemben álló saját játékost kell kiválasztanod, arra állítanod az egeret és amikor a nyilacska közepe pirosról zöldre vált, akkor tudsz lőni..

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Szia! Én is jártam így eddig kb. 3x ilyenkor sem zöld, sem piros jel nincs, hanem egy homokóra van a közepén és semmi mást nem tudtam tenni csak ráfrissíteni. Azt hogy azt a kört elvesztettem e vagy sem nem tudom mert nem figyeltem.

8. Wellwisher

Szia!

A játék a frissítést, illetve kilépést és visszalépést követően ott folytatódik, ahol abbahagytad.
    Tehát nem vesztettél kört ebben az esetben.
    Amikor homokórázik, akkor próbálj várni egy picit, mert az esetek többségében helyreáll és folytatható a játék.

A következő hozzászólásodat átvittem a panaszkönyvbe, mert ott a helye, onnan továbbításra kerül a központnak.

9. Undertaker2496

Undertaker2496 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy a felhősorok kézzel való aratása után nagyon belassul a játék...újra is kell indítanom,hogy aratni tudjak.Az érdekessége a dolognak,hogyha géppel aratok/felhő/ vagy egyáltalán nem ,akkor semmi probléma a játékkal...minden tisztításon,törlésen,frissítésen túl vagyok,de semmi eredménye. Valami ötlet,hogy mit tudnék még tenni ? Vártam egy ideig hátha,megjavul,de nem igazán akarja az igazságot :) Köszi a választ

Samborg kedveli ezt.
  10. gabibenk

gabibenk Utánpótlás-írogató

sajnos én is igy jártam,elsö lépés után homokora, és hiába vártam semmi nem müködött,da kilépés utén elveszett a beadott növény,igy nem kaptam semmit érte.Ilyenkor mit kell tenni? gabibenk ID8856164

11. Kékmadár1

Szia!
    Nincs más jelzés a felhő aratásával kapcsolatos problémáról.
    Problémád egyedinek látszik. Ezért konkrét megoldást nem, csak javaslatokat tudok ajánlani.
    A takarítási műveleteket akár napjában többször is el kell végezni, a játék akadálymentes működése érdekében. Valamint egy másik böngészőt használva is kipróbálhatod a játékot. A hogy írod ki és belépés megoldja a problémát. Ugyan nem tökéletes megoldás, de ezt minden alkalommal megtesszük, mikor valami új elem kerül a játékba. Tekinthetnéd akár rutinnak is, annak ellenére hogy kicsit zavaró.

12. Kékmadár1

Szia!
    Ha az első lövés után állt le, és léptél ki a játékból. Visszalépve, ugyanott folytatódik a megkezdett játék ahol abbahagytad. A növények nem vesznek el.

13. Undertaker2496

Undertaker2496 Utánpótlás-írogató

Másik böngészőnél is ugyanez a helyzet...Mindent megpróbáltam amit lehetett,akkor marad így... :) Szép napot!

14. -mazsibazsi-

-mazsibazsi- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérlek segítsetek, most rendezném vissza a tölgyest, s nem találom a magellán bükkfáimat. Nem tudom, hogy hány darab volt, de biztos hogy volt, mert a gazdaköri feladatokat már elkezdtem teljesíteni. Előre is köszönöm a fáradozásotokat.
    Gazda: -mazsibazsi- ID: 44588447

15. Wellwisher

Szia!

Meg tudnád mondani, hogy hol és mikor szerezted a Magellán bükkfáidat?

16. -mazsibazsi-

Szerintem a titokfa vásárláskor.

17. srobi1201

srobi1201 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ma reggel a rendes farmon és a szédült szántón , ahol 88 db Virágeső dekor van, géppel aratva, tp.-növelőkkel együtt kaptam 96000 tp.-t, holott négymillión felüli tp.-t vártam. Idejövet olvastam több játékostársam hasonló problémáját /sajnos későn:cry:/ én is csatlakozom a probléma megoldására várók táborához.
    Levelem irásakor még 4.30 perc van hátra a következő aratásig, szeretném megtudni hogy még meddig kell kézzel aratni ezeket a dekorokat, valamint hogy megtörténik-e a tp.-k esetleges jóváirása./Ez év februárjában értem el a farmon a 200. szintet./
    Köszönettel
    srobi1201
    ID 36366542

18. Wellwisher

Kollégám ellenőrizte a keresett fákat, de ezen a farmon nincs nyoma annak hogy ilyen fák lennének, vagy lettek volna valaha.
    Nem kevered esetleg egy másik fa nevével?
    Nincs több farmod véletlenül és egy másikon lehet ilyen fád?

19. Wellwisher

Szia!

Nem kaptunk még visszajelzést arra vonatkozóan, hogy a Virágeső gépi aratását javították volna.
    Így mindenképpen azt javaslom, hogy kézzel arasd, nehogy elveszítsd a sok TP-t.
    Sajnos arra vonatkozóan nem tudok Neked semmilyen válasszal szolgálni, hogy jóváírják-e a hibás működésből eredő TP veszteségeket.
    Amennyiben erre mód nyílik, akkor a tájékoztatás is meg fog történni mindenki számára elérhető formában.

20. -mazsibazsi-

Nem keverem, van másik farmom is, de mindegyikre szoktam venni titokfa csomagot. A Mézes móka, komfortzóna gazdaköriben is látszik, hogy teljesítettem az ezüst részt és még van 38 db termés. Ezért nem értem. No mindegy, köszönöm a faradozást.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.