Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

A piacon megvásárolható a fák termése, így a gazdakörökbe történt beadások nem jelentik azt, hogy rendelkeznél is ilyen fával.
    A farmokról nem tűnnek el tárgyak, nyomtalanul pedig végképp nem.
    A Magellán bükkfa egyébként nem titokfaként érkezett, hanem első alkalommal a Farmexpressz hozta.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-2017-augusztus.15407/#post-743525

Magellán bükkfa

Termény: 4 db magellán bükkfa makk
    Termés pajtaértéke: 105
    Tapasztalatpont: 110 tp
    Érési idő: 16:00
    Szükséges szint: 3.
    Vonatértéke: 340

2. -mazsibazsi-

-mazsibazsi- Utánpótlás-írogató

Akkor ez lehet az oka. Köszönöm, megnyugodtam.

3. BNAGY

BNAGY Utánpótlás-írogató

Gazda: BNAGY ID: 32602178 Legyetek szívesek segíteni abban, hogyan tudom a prémium tagságomat megújítani, mert bankkártya csere miatt a régi szerződés szerint már nem tud a bank hosszabítani. Holnap jár le . Már adtam meg másik bankkártya számot.

4. Wellwisher

Szia!

A régi bankkártya adataidat törölted a banki felületen mielőtt az új kártyát berögzítetted?

Fontos, hogy először töröld a régi kártya adatait az "Állapot és felmodás" fül alatt, illetve a prémium tagságodat is szüntesd meg.
    !Nem fog előbb megszűnni, mint a lejárat napja, hiszen kifizetted már.)
    Amikor ezekkel végeztél, akkor egy ki és belépéssel frissítsd a játékot, majd rögzítsd be az új kártya adatait és mentsed is azt.
    Ezután az új kártyával az első prémium tagságot Neked kell megrendelned, a továbbiakban ismét automatikussá válik.

5. srobi1201

srobi1201 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm szépen a válaszodat.

6. Bazsi2004

Bazsi2004 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Pár perccel ezelőtt meglett a felhősorhoz szükséges csillag. Elkezdtem beváltani. Először a felhőt, ami megjött, az utána lévő 90 és 50 csillagos dekorok viszont eltüntek Összesen 287 csillagom volt. Nem merem tovább beváltani. Megnéznétek, Hogy merre kóborolnak?
    Előre is köszönöm.
    Bazsi 2004 /ID 2199938/

7. MissL

MissL Fórumprofi

Vettem egy óriás kosarat most 7.16-kor, de nem kaptam meg. Mit gondoltok várjak még?

Köszi,

Gazda: SzalacsinéniID: 15014111

Sajnos még mindig nem jött meg, írnék a supportnak, megmondanátok az e-mail címet? Még sosem írtam nekik...

Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.5.18
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Két kosarat vásároltál ma reggel:
    2018-05-08 07:09:41 órakor és
    2018-05-08 07:15:53 órakor

Mindkét kosár tartalma megtalálható a farmodon.

Ezen a linken ellenőrizheted is, sőt a megrendelést visszaigazoló e-mailedet is megnézheted.

A support elérhetősége a farmról, az alábbi ikon alól elérhető:

Ismertető a játék supportjáról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

9. MissL

MissL Fórumprofi

Köszönöm a linket. A nagy kosár megérkezett, az óriási azonban nem...nekem nem nőttek a növények számai...

10. mamarygen

Szia!

Eddig megvásároltad a Koriboltból a felhőt (20), a Csúszásveszély(90) és a Csatárpalánta(50) dekorációs tárgyakat a Jutalmak részlegből.

Hiányzik a felhősorodra, de Te is ellenőrizd le:
    - makibot,
    - csoda a jégen kitehetők.

Van elegendő csillagos érméd ...

11. mamarygen

Megfeledkeztél arról, hogy a vásárlást követően játszottál a minijátékkal: 7:16:38 órától 7:17:47 óráig.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. MissL

MissL Fórumprofi

Akkor valamit nagyon benéztem...köszönöm szépen a válaszod...:)

13. mamamonia

mamamonia Fórum-zöldfülű

nem mukodik a mamamonia farmomon a tapasztalat pontok ahol a szintet kelll lepni.Hetek otta ugyan az a pontszam van kb.30.100

14. Wellwisher

Szia!

Az ellenőrzéshez pontos farmnévre és ID számra van szükségünk.
    Az ID számod a farmod fakeretén, alul található.

15. hskriszta

hskriszta Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A farmerama jégre lép eventben megvettem a csúszásveszély dekort, most meg sehol sem találom! Hova tehettem?
    Köszönöm a segítségeteket.

hskriszta ID:13933930

16. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Megvettem a csúszásveszély és a csoda a jégen dekort,...közben a játék kiléptetett...a dekorok meg nincsenek sehol. :(

kedvenc62 ID:4057286

17. Wellwisher

Szia!

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    A csúszásveszély nevű dekort nem váltottad ki, helyette a makibotból 2 db-od van,a csatárpalántából is 2 db-od van.
    Amennyiben akaratod ellenére vásároltad meg duplán a dekorokat, akkor a problémáddal kérlek fordulj a játék supportjához és kérd az ő segítségüket , hogy méltányosságból vonják vissza a hibás vásárlást.
    Méltányossági kérelem

Fontos: azt a dekort, amit vissza szeretnél váltani, ne tedd ki semelyik területre, mert ezzel több munkát adsz a supportos kollégának!

A supportot a farmod jobb sarkában lévő ikonról éred el az alábbi ábra alapján:

Az alábbi linket megnyitva hasznos útmutatót találsz a supportról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Az idő rövidsége miatt kérlek, hogy sürgősen írj a supportnak, ha ennek szükségét érzed!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. hskriszta

hskriszta Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!

19. FarmerFater!!

FarmerFater!! Utánpótlás-írogató

Szia

A prémium miért nem aktiválódik tovább a megszokott módon? ezt írja
    A kosárban egy olyan csomag található, amelyet már egy ideje megszereztél és az előfizetés automatikusan meghosszabbodik. Ezért ezt a csomagot nem vásárolhatod meg újra. De nem hosszabbodott meg és így nem működik.

Gazda: FarmerFater!!ID: 37243433

20. mamarygen

Szia!

A farmodon a mai napon, ebben az órában van a fordulópont a prémium megújításának.

Kis türelemmel kell lenned, és hamarosan megtörténik az automatikus prémium-szolgáltatás látványosan is.

lukimi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.