Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. Learattam az eventnövényt és amikor ültetni akartam az összes növényem eltűnt. Kérlek segíts Kékmadár.
    ID: 35740725

2. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok! Learattam, kidobott, visszaléptem és eltűnt az eventnövény az ültetőtábláról!!!
    Most akkor?
    :oops:
    ID az aláírásomban

bendi1121 kedveli ezt.
  3. Máté613

Máté613 Utánpótlás-írogató

Hello!

Nálam is ugyanez a gond - learattam, 2 területén vissza is tudtam ültetni, de csak kézzel.
    Aztán kidobott a játék, mire visszaléptem ami el volt ültetve megmaradt, de amit kézivel
    ültettem eltűnt és nem is vethető.
    Az event nem működik.
    Ismét van egy event, ami már kezdéskor befuccsol?

Üdv. Máté613

bendi1121 kedveli ezt.
  4. MéziKutya

MéziKutya Fórum-zöldfülű

Learattam az eventnövényeket és az összes eltűnt. Többször ki-be léptem de továbbra sincs egy darab se. Csatnival 80*7 + 10*5 eventnövényt kellene kapnom minél előbb ha lehetne, mert így elég nagy szívás . ID 14524896

5. -MacKay-

-MacKay- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Állandóan kidobál, nem lehet normálisan semmit csinálni.
    A szezonális ajándék lehetőségek közül eltűnt az eventes.

6. zsebikezsebike

zsebikezsebike Fórum-zöldfülű

Sziasztok Eltűnt az event növényem 2x aratásom veszett el és nem jelenik meg .Vissza kapom az eddig termelt növényt ?Lesz kompenzálva az elvesztegetett idő ?

7. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

A sok időm, a szupertrágya, kacsakata, stb..... a felröppenő is !!!!!

8. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Engem állandóan kidobál több farmon, több böngészővel. Alapos takarítás, újraindítás sem segít rajta, most pedig már a faág sem szerepel a küldhető ajándékok között :oops::cry::mad:

Kukackukac kedveli ezt.
  9. pityhaitt

pityhaitt Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Most szerettem volna elültetni az eventnövényt, de nincs! Mi a teendő?:oops:

10. juditka81

juditka81 Aktív író

Már felhősor sincs és event felreppenő ajándékot sem lehet küldeni.Minden eltűnt.

beki1947 kedveli ezt.
  11. naavagy

naavagy Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Most arattam a sárgadinnyét, semmi, 1 db felrópi sem jött! Egy területen már le se mertem aratni. De úgy látom a tápkeverésnél sincs esemény!

12. Diánakert

Diánakert Fórum-zöldfülű

Én azzal küzdök, hogy lejáccam a kapott faágat, de nem lehet. Az előbb még azt mutatta, hogy 40 játékból már vagy 26-ot lejátszottam. Nahát ez aztán a csuda ! Még nem ültettem növényt sem...
    Azt nem tudom most meg hova lett az event óráról az elérhetőség ?
    Feje tetején áll a játék ?
    DiánakertID: 50522894

Kukackukac kedveli ezt.
  13. kertem53

kertem53 Utánpótlás-írogató

El tűnt az egész event növény így már ültetni sem lehet Szomorú hogy nem elég az hogy 3, 4x ki dob . Kérlek segítsetek hogy minnél előbb meg oldódjanak ezek a problémák kertem 53
    ID 12722483

rozecska kedveli ezt.
  14. KissZsu1

KissZsu1 Utánpótlás-írogató

csatlakozom az előttem szólókhoz, az összes learatott eventnövényem eltűnt :mad:

15. amygrey

amygrey Fórum-zöldfülű

Nálam is eltűnt az eventgaz!!!

16. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Nálam is eltűnt az event növény. Két területet bevetettem , a harmadiknál pedig semmi nincs,több mint 300 növénynek kéne lenni

17. Züzüfarm

Züzüfarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos, ugyanez: eltűnt a faág mint küldhető ajándék, eltűnt a learatott eventnövény, maga az event is eltűnt. :-(

18. [Hanzo]

[Hanzo] Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Detto mint az előttem szólóknak: eltünt aratás után az event növényem, és rendszeresen ledob a játék...
    [Hanzo] ID: 2346011

19. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Szia!segítségre lenne szükségem ID 49706210 eltűnt 90 darab event növényem a játék állandóan kidobál szeretném ha meg néznéd előre is köszönöm!

Natichriss kedveli ezt.
  20. csibebaba84

csibebaba84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nálam is minden eltűnt. Tudom, hogy az ezredik író vagyok, de ez picit bosszantó... :( Nem merem az utolsó területet learatni. Gondolom már dolgoznak az illetékesek a hibán... Valamit lehet tudni, mikor lehet újra játszani, van valami előzetes hír?

rozecska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.