Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mandarin77

mandarin77 Fórum-zöldfülű

Gazda: mandarin77ID: 54995344 bahama főfarm event növény kb 19:35

2. evamokus

evamokus Fórum-zöldfülű

Szia! Azt szeretném megkérdezni,hogy a gazdakörben kiváltott norfolk-szigeti fenyőt megkapom utólag , mert nem találom a raktárban ,és nem raktam ki. ID9397405 Köszönöm, ha tudsz segíteni.

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek segítsd a munkánkat válaszoddal.
    Pontosan melyik gazdaköri feladat és melyik szintjén kaptad a hiányolt fát?

4. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen, stimmel. Most már a nyereményeket is tudom.

BackOffice kedveli ezt.
  5. bond

bond Junior szaki

6. Kékmadár1

Az ellenőrzés alapján rendben megkaptad a növényeket, melyeket 1x1 területen visszaültettél. A felröppenők is rendben megérkeztek a farmodra.
    A többi növényedből, és felrepikből malomterméket állítottál elő. Már 4 kincskeresésed is volt.

7. Kékmadár1

8. Tomipapa.1

Tomipapa.1 Utánpótlás-írogató

Az egérkurzoros rámutatás az egész farmon nem működik

9. mandarin77

Nem éppen mert 40 röpim volt és annyi is maradt!! és csak a rőpi miatt ültettem 4 keverést meg kaptam a gazdaköriből 3 + 1 elsőre!!!

10. Kékmadár1

11. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Drága Mamarygen :)

Köszönöm szépen, hogy utánanéztél. :)
    Ha jól értem a 9. lejátszott, be nem fejezett fáklyám a mostani állás szerint elveszett.
    A 10. pedig megvan.
    Örülnék, ha majd visszakapnám a nyereményemet, vagy a lejátszás lehetőségét, de ahogy már írtam, nem történik más, mint hogy eggyel többet kell kevernem a malomban.
    Tényleg túl fogom élni :))
    Legyen szép az estéd:
    Üdv:
    Zsófi

12. Kékmadár1

Munkatársam további ellenőrzést végzett. Ennek alapján:
    A 4 fáklyát valóban a gazdaköri feladatbók kaptad. És azokat játszottad el.
    De a támogató gazdaköri feladat 4 ezüst részét teljesíttetted, és 300 tűzbogyót adtál be. Valamint az 5. rész ezüst feladatába 400 tűzbogyót, és 25 faágat is beadtál.
    Kérlek győződj meg róla magad is hogy minden rendben van. Nem veszett el semmi.

13. mandarin77

Sajnos a növényekre nem emlékszem mennyi volt ,de az biztos aratás után semmit nem adtam be,mivel a vörösbegyre gyúrtam oda kellett volna 10 röpi amit úgy gondoltam meg lesz az aratásból!!De mivel 0 db kaptam nem lett meg ,mindegy tudtam nem lesz meg csak meg próbáltam!!!!

14. bond

bond Junior szaki

Bocs, de a a levél 2 részletben íródott, du és este,du csak azt írtam meg, hogy nem kaptam meg a 8 ládát, ami igaz is :
    mert csak négy ládám volt, amit még a kidobás előtt játszottam,
    a következő fáklyám rögtön, elsőre a kincses ládára bukkant, ami abban a pillanatban ki is dobott.
    Visszaléptem, ott volt a pálya, nem csináltam semmit, újra kiléptem. ez volt du. 15.58-16 között.

Utána már csak most este léptem vissza, és játszottam el a kidobáskor ottmaradt pályát és kaptam 4 ládát. Ezért van 8 ládám.
    Nem kell nézni semmit, csak azért írtam,(mert BEKO kérte du) hátha segít kideríteni, melyik gomb, vagy bármi okozza a sorozatos kidobást.
    de remélem, hogy mindez már tárgytalan lesz a továbbiakban.
    üdv. milano

15. oksza53

oksza53 Utánpótlás-írogató

Szia.
    Segíts légy szíves, a gazdaköri feladatban a kalózkirály 4/5 sz. feladatát megcsináltam, és a Norfolk -szigeti fenyőfát nem kaptam meg, A parti pörgetést megkaptam. ID sz:53024285. Előre is köszi a segítséget.

Szia!A norfolk-szigeti fenyőfát a kalózkirály feladat 4/3játékában kellett volna kapnom.ID 9397405 Köszönöm a segítséget.

bocsi, elrtam a feladat számot. De nem kaptam meg, nem raktam ki és a raktárban sem találom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.5.18
  16. ÁdámÉsMárti

ÁdámÉsMárti Fórum-zöldfülű

Elnézést, de az előző hozzászólásnál elrontottam az ID számot. ÁdámÉsMárti ID szám17571663. A fenyő egyik helyre sem érkezett meg.

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A menüben van ez a fa ezen a farmon is, a másik farmodon is!

Kérlek arra, a kereső mezőt használd! A minden fül legyen kiválasztva a fák csoportjánál.

18. evamokus

evamokus Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget .Én a bahán kerestem.

19. oksza53

oksza53 Utánpótlás-írogató

Köszi, meg van, én is a Bahán kerestem.

20. pityuka56

pityuka56 Fórum-zöldfülű

Hali. megcsináltam a feledatot, de nem kaptam meg a norfolk szigeti fenyöt. És régebben lebontás után eltünt az egyik pingvinólam. Tudtok segíteni ? pityuka56 ID:10169724 Köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.