Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Szia!
    A raktárban a fák között keresd, de ne a Bahamán, hanem a normál farmon. A keresőbe elkezded írni, hogy Norfolk, biztosan meglesz :)

2. csdávid8

csdávid8 Utánpótlás-írogató

Kedves Moderátorok! Szeretnék segítséget kérni. Május 9-én reggel 7óra 33perckor vásároltam egy kukacoskodó csomagot. Ekkor kiírta hogy hiba, de a 899 Ft-ot levonta a számlámról, megjött a banki sms azonnal. A kitehetőt és az ajándékokat érte azóta sem kaptam meg. 9-én este írtam a supportba de semmilyen választ nem kaptam még. Köszönöm szépen a segítséget!

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan melyik supportra írtál? Sima Support vagy Payment?
    Ügy számot tudnál adni? (Ticket#2018..... )

4. csdávid8

730850 ügyszám, Bigpoint Payment Support, ahol meg lehetett venni a csomagot ott volt kiírva hogy supporthoz. Köszi szépen!

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Paymenthez sajnos Nekem közvetlenül nincs hozzáférésem, megpróbálok utána járni a dolognak, hogy kaptál-e választ, de fórumon ennél többet nem tudok kideríteni Neked.
    Addig érdemes lenne a beérkező leveleket, spam mappát megnézni, mert Paymentes ügy esetén az emailben kapsz egy ügyszámot meg egy hozzátartozó jelszót, és annak segítségével egy weboldalon keresztül tudod megtekinteni az ügyedre érkezett választ.

6. csdávid8

Igen,oda be tudok lépni a jelszómmal,de még mindig nincs ott válasz. Köszi szépen!

7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok ! Két napja kidobál a játék, / a pontos időpontokat nem figyeltem / , ami tegnap kérve volt.
    Ma azonban reggel óta 10: 30 - kor engedett be először. Nem tudom mi az oka . A segítséget előre is köszönöm. Minden netes oldalam működött, csak a játék nem. ID: 21909199 gazda: Fenyvesi1010

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Veled örülök, hogy ma már sikerült belépned a játékba.

Folyamatosan gyűjtjük az adatokat, a jelzéseket a kidobálással összefüggésben.
    A központ számára eljuttatjuk azokat.

A hiba megoldása folytatódik.
    Türelmet és megértését kérünk, köszönjük!

Ugye tudod, hogy az egyéb netes oldalak, felületek különböznek egy online játék működésétől/működtetésétől.
    Sok összetevő van, amely a mi játékunkat jellemzi.
    Emiatt a "más működik, ez nem" kijelentés nem meghatározó.

Bízunk abban, hogy konszolidálódik a helyzet, zökkenők nélkül tudunk játszani.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Kedves mamarygen, köszönöm szépen a válaszodat, átnéztem mindent, Flash Player, takarítás, böngésző , minden , ami a Farmeramához szükséges, mégsem ment. Én is bízom abban, hogy helyre áll rend. Még egyszer köszönöm, további szép hétvégét kívánok.

ideals2011 kedveli ezt.
  10. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Legyen szép mindenki napja :)
    Nálam sajnos még mindig nem műxik a fáklyás kereső...
    Gyártom azért a fáklyákat, de jó lenne tudni, hogy kb. mikor lehet majd ismét kincset keresgélni ?
    Tudtok erről valamit ? Természetesen türelmesen várok, amíg az event le nem jár :)
    Üdv:
    Zsófi

11. mamarygen

Szia!

Szükségünk lenne arra az információra, esetleg egy képpel illusztrálva, mi a probléma a farmodon.

Mi nem működik? Az eventablakban mi látszik? Milyen tevékenységet nem tudsz elvégezni?

A farmnevedre és az ID-számra is szükség lehet, ha ellenőrzést kérnél.

12. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

A Bahamán kihelyezett baha-manufaktúrában az állatokat nem itatja meg a farmmunkás, ha nincs az itatóban elegendő víz. Viszont ha van legalább 1 víz, akkor az itatás gombra kattintva nem adja fel, hogy töltsd fel az itatót lehetőséget, és persze az állatokat sem itatja meg. Érzésre így olyan mintha megitatná az ember az állatokat a manufaktúrában, de nem.
    (Ha kívülről feltöltésre kerül az itató, akkor természetesen már a farmmunkás is megitatja az állatokat, csak ennek elmaradása nehezen vehető észre. Lehet, hogy a sima farmon is így van, de azt nem próbáltam :), ott az Erdei tisztáson nem jelentkezik ez a "probléma, nyilván érthetően :) )

13. mamarygen

Szia!

A raktárházak munkásokkal történő ellátása csak akkor történik meg, ha minden kellékből (víz, táp, stb.) megvan a megfelelő mennyiség.
    Ez az építmény működésének "szabálya", vagyis részleges ellátás, ha valamelyik elem hiányzik, nem jöhet létre.
    Előfordulhat az, hogy a víz esetében nincs külön felugró ablak, amely figyelmeztet a hiányzó dologra.

Figyelmesen kell emiatt ellátnunk ezeket az építményeket, meggyőződve arról, mindenből van-e elegendő készlet a használathoz.

Javaslom, különös érzékenységgel figyelj erre.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. földbirtokos70

földbirtokos70 Junior szaki

Sziasztok ! szerettem volna bemenni a Kalóz király gazdakörijébe, de eltűnt, 9 játékot játszottam le arra is csak 1 db ajándékot kaptam , most meg egyszerűen nincs az óránál és nem találom.Köszönöm a segítséget. földbirtokos70 ID 48 371 897

15. mamarygen

Szia!

A segítő gazdaköri feladatsor a bal oldali menüből is elérhető, ott van a gazdaköri feladatok között az első helyen.

Az eventórában is:
    eventórás ikon.png

Megírnád, hogy mikor játszottál utoljára a fáklyás kereséssel?

16. földbirtokos70

Ma DE. 10!ó körül . A 4.-ból 3. feladat az 5. feladatból 2.3. feladat nincsen kész !

Utoljára szerkesztett: 11.5.18
  17. mamarygen

Befejezted a gazdaköri feladatot, azért tűnt el az eventórából az ideiglenes feladatsor ikonja!

Időpontja a teljes leadásnak: 2018-05-11-én 10:04:45óra

A fáklyás keresés állása:

6 keresésed volt eddig.

Az event ablakában bal oldalon látszik ez a szám.

Ennyi teljesítést rögzített a log is, a panel is.

Megnézted a ládás menüben a nyereményeidet, kibontottál minden kincses ládát?

Miben lehetek még a segítségedre? Írj kérlek, megoldjuk.

18. Tomipapa.1

Tomipapa.1 Utánpótlás-írogató

19. mamarygen

Szia!

Tennél még egy kísérletet? Van időd, kedved hozzá?

Meg kellene nézni egy másik böngészőből is ezt a "nem működést".

Köszönöm, ha segítesz a feltérképezésben.

20. földbirtokos70

Szia ! kérlek, hogy tekintsél be a pajtába, amit hiányolok nincs is meg, a Norfolk-szigeti fenyő, vörös begy és a homár, és a homár ugyan van belőle, de 1. kevesebb, nézzél be a pajtába, hogy eddig már mennyi van belőle készen. Tehát ha szerinted befejeztem, akkor ezek hol vannak.Én tudomásom szerint nem fejeztem be a gazdaköri feladatott. Köszönöm, ha meg nézed.

Köszönöm megjöttek !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.5.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.