Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. majorosjulianna

majorosjulianna Fórum-zöldfülű

A gazdakörbe ma reggeltől nem tudok belépni,nem jelenik meg.ID 10469645 majorosjulianna

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az egész gazdaköri, vagy valami feladat? Képet kaphatnánk róla?

3. majorosjulianna

A kalózkirály két utolsó feladatából hiányzik .Köszi.Semmi nem jelenik meg üres az egész ,nem tudok róla képet küldeni

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

80%-os a teljesítésed a Kalózkirály segítő gazdakörben:
    majorosjulianna.png

Ha nálad nem látszik, lép be a farmodra egy másik böngészőből.

Van még időd 14:00 óráig beszállítani a hiányzó anyagokat.

5. majorosjulianna

Köszi

Sajnos nem sikerül

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.5.18
  6. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sziasztok!
    Kérdezni szeretném, hogy eddig lehetett sms-ben fizetni, most nem találom a lehetőséget. Megszűnt, vagy hol van, hol ajánlja fel?

7. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!
    Ránéznétek a farmomra, hogy hol lehet a gazdakörből kapott Norfolk-szigeti fenyő? Próbáltam megkeresni, de nem találom. Csak a zuhatagon lehetne, mert a másik két területet régebbi mentéssel pakoltam ki.
    Köszönöm szépen!
    kosagi ID 52267135

8. mamarygen

Szia!

A Városból lépj be a Bankba, kérlek.

Jobbra lenn látod a Farmaranycsomagok blokk részt. Kattints az üzlet zöld gombra.

A játékpénz kategóriában megtalálod az SMS-sel való rendelést.

9. mamarygen

Szia!

Ez a fa a farmon helyezhető ki. :)

A farmos menüdben van:
    kosagi.png

10. oncogito_

oncogito_ Haladó

A játékpénz link nem él, nem lehet ráklikkelni. Ha meg a vásárlás gombra klikkelek, akkor feljön az a menű, amiből nekem egyik sem jó. A másik fórumnál belinkeltem a képet. Te próbáltál már sms-ben fizetni mostanában?

11. mamarygen

Igen, tudok SMS-ben rendelni. Úgy, azon a felületen, ahogyan leírtam.
    Ha egy telefonos lehetőséggel 105 farmaranyat kívánok vásárolni.

Jó lenne ha megértenéd, hogy egy "csomag" vásárlását nem lehet kiegyenlíteni telefonos SMS-es vásárlással.

Szerencsés lenne, ha egy topicban tennéd fel a kérdéseidet, nem kétfelé kellene figyelni.

12. Ágica109

Ágica109 Aktív író

sziasztok terület rendezésnél el tűnt egy mézga fám 2 alap fám volt és egy xl es.az xl-es megvan egy alap fám tünt el.meglehet nézni valahol? a fák között nincs. köszi id1356105 Ágica109 vagyok.

13. oncogito_

oncogito_ Haladó

Az is szerencsés lenne, ha egyértelmű választ kapnék. Sehol nem írta senki a két topikban sem, hogy "csomag vásárlását nem lehet sms-ben." Köszi, csak ennyit akartam.

14. mamarygen

Szia!

Az ellenőrzés alapján egy alap mézgafával és egy XL fejlesztéssel rendelkezel.

Ez a fa most mézgafaXL-ként van kihelyezve a farmodra.

Amennyiben keresnél még ilyen fát, legyél kedves az Eltűnt tárgyak(fa, ól dekorelem) topicban jelezni.

Nagyon fontos, hogy a topic első hozzászólásában kért információkat, lehetőleg az összes szempontot megválaszolva gyűjtsd össze a hozzászólásodban.

Köszönöm az együttműködésedet előre is!

15. mamarygen

Mi nem sikerül?

16. puty-puty

puty-puty Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Most hogy a nublonok megjelentek, a kincsvadászatnál problémák merültek fel. Előszőr kimerevedett két lépés után, akkor frissítettem, nagy nehezen megtaláltam a kincsesládát, de mikor kinyitottam nem íta hogy milyen ajándékokat kaptam csak a mennyiségeket.

17. mamarygen

Szia!

Nem a legjobb hírt hoztad! :( Köszönjük az információt, utánajárunk a problémának.

Ha ellenőrzést kérsz a láda tartalmáról, akkor add meg kérlek a farmnevedet és az ID-számot!

18. kosagi

kosagi Fórum mestere

Ó, én balga! Köszönöm szépen!

19. otto0021

otto0021 Utánpótlás-írogató

Már megint káosz van a jelekkel!

20. mamarygen

Szia!
    Hol tapasztaltad?
    Hoznál képet róla?

Ellenőrizted esetleg egy másik böngészőből belépve a farmra?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.