Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    Ugye, ez csak vicc? És csak egy pillanatig tart a karbantartás?

2. blogger55

blogger55 Törekvő

Sziasztok !
    Nagyon kevés felröpit kaptam ,lehet hogy ez a baj?

3. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

miért is nem lepődök meg ezen a váratlan karba tartáson hisz egy egész déleelőtt rendelkezésre állt a Bp-nek a karbantartásra.
    ez már bevett szokás hangulat teremtésre.

bárányos kedveli ezt.
  4. bárányos

bárányos Fórum-zöldfülű

Azért ez több mint bosszantó! Máskor a naptárba be volt írva, hogy ezen a napon ekkor karbantartás lesz... most meg pont az event kezdetekor, mikor mindent aktivizálsz, csak elkezdeni nem tudod, és emiatt sok minden elveszik..Lehet, hogy ez nem is karban tartás, csak ezzel álcázzák a hibát?? Bármelyik is az igazi ok, keressenek egy olyan admint, aki ért is hozzá, és nem károsítja és bosszantja a játékosokat ! Elvégre ez egy szolgáltatás! Nem? :( :(

stellácska26 és kocsisne.ter kedveli ezt.
  5. RóberTTanya

RóberTTanya Utánpótlás-írogató

Na erről ennyit, eventkezdés, karbantartás, csak azt nem tudom, mi a jó büdös francot csináltak eddig. Ha meg nem tudják megoldani, hogy több event legyen, akkor elég 1 is egyszerre. Ja-ja persze, több event-több pénz, mint tudjuk
    Szánalmas...

6. bárányos

bárányos Fórum-zöldfülű

Ja, és főleg meddig tart? Üljek itt 10 percet, és minden ok lesz, vagy menejk kirándulni, mert este előtt úgysem áll helyre????????????????????

foresttom kedveli ezt.
  7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event előtt lefuttatott szinkronizálás nem várt problémát hozott.
    Olyan mértékűt, ami miatt a karbantartás mellett döntöttek a fejlesztők.
    Hivatalos információnk nincs arról, hogy ez meddig fog tartani.

Ez a karbantartás nem volt tervezett. Egy váratlan, nagy volumenű hiba miatt elérhetetlen most a játék.

Az eventek kezdetéről azért nem adtunk ki hivatalos kiírást, mert láttuk, hogy nem indul problémamentesen.
    Reméljük, hogy a kiírás nélkül senki nem kezdett bele az eventbe.

Türelmeteket kérjük!

Továbbá több ezzel kapcsolatos jelzést nem kérünk!
    A továbbiak törlésre kerülnek!

8. kandurr2

kandurr2 Utánpótlás-írogató

Amikor beléptem ott volt a kezdőlapon, ez nem hivatalos? Vagy hogy ott van az eventórán? Esetleg közjegyzői ellenjegyzést nem kellene kérni mielőtt elkezdjük? De igen, sokan elkezdtünk mert elkövettük azt a hibát hogy bíztunk a játék üzemeltetőiben. Azt hittük hogy a játékra áldozott nem kevés pénzért szolgáltatást kapunk, nem bosszúságot és kioktatást!

9. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Igazán nem értem ennek a nagy felháborodásnak az okát, hiszen a kiírás úgy szól , hogy a kezdés ideje várhatóan indul 14 órakor és az indulásról hivatalos kiírás még nem érkezett

Fenyvesi1010 és mamika57 kedveli ezt.
  10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Az érdekes az ,************************* .;) Ez azt jelenti, hogy kicit játszhatunk és sokat mérgelődhetünk.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.5.18
    csupor1970, kocsisne.ter, jazmin15 és 2 más kedveli ezt.
  11. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Tudom,hogy dühös mindenki a karbantartás miatt,de ez mégiscsak egy játék! Szerencsére a bahás event elég hosszú idejű,így bizonyára sikerül mindenkinek befejezni! A neonossal pedig egy-kettőre lehet végezni,persze megfelelő mennyiségű szupitáppal,sőt még boom is van! :D Türelmet és kitartást kívánok minden gazdatársamnak!

vihence, LaaraCroft, Katka54 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Pontosan így van! nálam is az eventórán minden megjelent, kezdő növényeket megkaptam, akkor milyen hivatalos értesítésre vártam volna még?

-ujcivis-, soandy, -Aryka- és 4 más kedveli ezt.
  13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hivatalos közleményt az alábbi linken találtok a jelenlegi karbantartással kapcsolatban:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/váratlan-karbantartás.16671/
    Megkérünk Benneteket, hogy legyetek türelemmel és a témával kapcsolatban több visszajelzést nem kérünk, mert a sok bejegyzés között a fontos információk elvesznek.
    A véleményeteket a Panaszkönyvben írjátok le, mert onnan továbbításra kerül.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/

Imi* és stellácska26 kedveli ezt.
  14. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Az eventórán megjelentek az ikonok és belépésnél is ki volt írva, hogy az event aktív!

-ujcivis-, bárányos és mamika57 kedveli ezt.
  15. akhilleusz20

akhilleusz20 Haladó

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Igazad van elkezdődőtt, de hivatalos értesítés még nem jött róla, addig pedig nem ildomos senkit sértegetni, szitkolózni

Sikka1 kedveli ezt.
  17. Kacix

Kacix Fórumlakó

Sziasztok!
    Ezt a mondatot már pár éve ismerjük és mégsem akarjuk tudomásul venni.

"Kérünk benneteket, amíg hivatalosan nem jelezzük, hogy az event elkezdődött,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessetek eventnövényt!"

18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Az lehet , de a vetőmag ottvolt a bahánál és el lehetett vetni.Ezt én kezdésnek vettem, utána épphogy elvetettem már ki is dobott.Amúgy meg jogos a felháborodás sztem. Lehet neked nem számít, sokaknak viszont igen, a bónuszok miatt. Egy kis emberséget és szolidalitást a társaid iránt ha lehetne.xD

19. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Ugyanezek a gondolatok jártak az én fejemben is. Nem is emlékszem, hogy az utóbbi időben lett volna olyan event, amikor nem lett volna valami gond, ami viszont még nekünk, igazán régi játékosoknak is egyre inkább elveszi a kedvét, mert már nem játék, hanem bosszúság.
    Jobb lenne, ha jóval kevesebb event lenne, viszont az hiba nélkül. Lehetne a kérésünket továbbítani az illetékeseknek? (Bocsánat, ha nem megfelelő helyre írtam!)

bárányos, bündihugi, jazmin15 és 3 más kedveli ezt.
  20. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Igazad van de a 3632- es hozzászólásban is beidézték ami minden kiírásnál megjelenik "Kérünk benneteket, amíg hivatalosan nem jelezzük, hogy az event elkezdődött,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessetek eventnövényt!"

Kacix és mamika57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.