Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bendelucigazda123

bendelucigazda123 Fórum-zöldfülű

Az állatok tenyésztése befejeződött, de nem arattam még le.Ha megvárom az event kezdetét és akkor aratom le, akkor már lehet kapni szerelem lakatot?

2. Orchidea-Kert

Orchidea-Kert Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A család 2 prémiumos farmjánál nem tudunk belépni, de a többinél igen, viszont azt tapasztalom, hogy az állatok etetésénél a gyorsító funkciók sem működnek, sem a sajtgolyó, sem a karneválkirálynő felhősor, ahol 10 %-kal gyorsítaná az érést, de mintha egyiket sem alkalmaztam volna, teljes érésidőt jelez... Lehetne valamit tenni ez ügyben IS? Köszi előre is!

3. melcsi67

melcsi67 Haladó

Kedves Gazdatárs! Legalább nálad valami működik,prémiummal be sem tudunk lépni.Reméljük a legjobbakat,hogy a befektetett hozzávalók,segédanyagok,szupertápok,stb...nem vesznek kárba.:(.Nagyon csalódottak vagyunk a sokadik eset után.

4. Orchidea-Kert

Sziasztok!
    Lehet tudni valamit arról, hogy mi prémiumosok várhatóan mikor tudunk belépni?

lodenkabat kedveli ezt.
  5. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

szeretném megköszönni prémium tagként nektek,hogy nem tudok belépni...
    remélem majd rendesen kárpótolva lesz a dolog...

farmmunkások ideje,a rengeteg ládanyitási lehetőség,a felhősorok jutalmai,a mitikus dolgok nyereményei,stb
    ilyen csatni meg hasonló kárpótlást nem kérek köszönöm

ha ilyen trutyi kárpótlás lesz,akkor ajjaj lesz.....

6. Pázmándi

Pázmándi Utánpótlás-írogató

Én úgy emlékszem, hogy a kárpótlásra nem szoktunk panaszkodni, most miért lenne másképp.
    Egy kéthetes igazi karneválkirálynő elég is lenne xD

szerk:
    hogyan tudok a prémiumos fiókommal belépni a fórumba? (ez a kicsi farm)

lodenkabat kedveli ezt.
  7. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

az a baj,hogy ez tényleg nagyon sok kiesés....
    a rengeteg láda nyitás
    nekem pl van 30 CSP ládám naponta,stb
    a farmmunkások ideje az ilyenkor is megy lefelé szépen
    stb..........

gemini1973 és Kisvöcsök kedveli ezt.
  8. Ernőkee

Ernőkee Utánpótlás-írogató

Én is hasonló véleményen vagyok.... nem elég, hogy kifizettem a prémium gazdaságot, még mindig csak az öcsém farmjáról tudok legalább ide írni... Zsuzsikan ID: 51687563

gemini1973 kedveli ezt.
  9. Pázmándi

Pázmándi Utánpótlás-írogató

a ládákra nem is gondoltam, van nekem is 30 körül, a farmmunkásokat valószínűleg megkapjuk kuponba, viszont aki elpörgetett X partyt és most nem tudta kihasználni az esetleges termény és tp bónuszokat, na azokkal nem tudom mi lesz :(

ha bemondásra megy akkor én pontosan 224et pörgettem el xD

lodenkabat kedveli ezt.
  10. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Én meg a fákra használtam egy csomó kacsa kata turbótrágyát. Lesz itt is valami??????

11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia, lépj be a farmra, ahogyan szoktál, igaz oda nem enged be, de görgesd le teljesen a nyitóképet és a legalján ezt látod, ott a fórum, onnan be tudsz jönni a rendes farmodról.
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · [​IMG] · Adatvédelmi nyilatkozat · Impresszum · Support · Fórum

12. lodenkabat

lodenkabat Utánpótlás-írogató

Kérdésem: miért nem lehet átmenetileg prémium nélkül belépni, amíg megoldjátok? Kárpótlásul kérek: 1 hónap aratást, 3000 szupertápot, 3000 szupertrágyát, 1 szintlépést! A feleségemnek ugyanezt, bár ő nem prémiumtag, de a családban marad. :D Ja igen, amit valaki írt: karneválkirálynőt hetekig!!! Ez nagyon fontos!

Bonzó1945, petya2007 és agi967 kedveli ezt.
  13. vihence

vihence Törekvő

Szia! Tudom, nem vigasztal, de nálam sem működik. Teljes érésidőt mutatnak az állatok, pedig én nem vagyok prémiumos gazda.

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem, a sajtgolyó adja a szokásos 5 százalékos eredményt.

15. Annamari87

Annamari87 Utánpótlás-írogató

Sziasztok én az iránt érdeklődni hogy akik reggel nem léptek be és nem tudták felvenni a napi belépési bónuszt azokkal mi lesz most is jóvá lesz írva? Illetve az én farmom a 130 szinten van bejött az új növény a Ribizli a gazdakörben a Reggeli Ébresztő feladatában miért a 133 szintnél nyitja meg a feladat ezen részét??

16. vihence

vihence Törekvő

Kedves Csocso! Megnéznéd az én farmomat is? A vihence ID: 25465247 farmon úgy tapasztaltam, a felhősorok aktiválása nem volt hatással az ólak érési idejére. Előre is köszönöm szépen!

© Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · Adatvédelmi n

17. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Szerintem várd meg az event kezdetét, mert akkor biztosan megkapod a szerelem lakatot. Arról nem is beszélve, hogy biztosan lesz baby boom is. Én mindig jóval előbb berakom a tenyésztésbe az állatokat és akkor még bájitalt sem kell használni.

18. Orchidea-Kert

Szia!
    Köszönöm a visszajelzésedet, újra megnéztem és bizony nálam nem vonta le az 5 %-ot sem és a többi farmnál sem, nemcsak a felhő kedvezményét, továbbra is teljes időt mutat...

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amikor harmad ennyi event sem volt (7-8 éve) sokkal gyakoribb volt a belépési probléma. Így a kettő közt igazából nincs összefüggés, hiába szeretnéd ezt belelátni a dolgokba.
    Az illetékesek pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy a helyzet minél hamarabb rendezésre kerüljön. Addig is türelmedet kell kérnem.

mebajah kedveli ezt.
  20. hóember2003

hóember2003 Járnitanuló

Sziasztok!
    Az állatgyorsitás nekem sem mukodik. A vizen kivul van meg 20% gyorsitasom de az eresidok minden olnal joval magasabb mint a szokasos. ID:37846148

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.