Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. viragosmezo

viragosmezo Fórum-zöldfülű

Nekünk is ez lenne a kérdésünk mivel az event napján csak az indulásnál lépünk először be a játékba
    Mivel éjszakás voltam a napi belépése bónuszt se tudtam át venni, mert a munkahelyemen nincs belépési lehetőségünk.
    Most akkor minden farmon vissza estünk és 0-ról indul a számolás
    Üdv és további jó játékot ha ezt jelenleg lehet mondani

2. Jly15

Jly15 Járnitanuló

Jó reggelt kívánok!
    Kedves Tamás! Szeretném megkérdezni, hogy a Bahás területet arassam le vagy ma még várható az event?
    Köszönjük a türelmeteket ebben a zűrös időszakban:inlove:

iboly70 kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ellenőrzöm azt, hogy milyen bónuszok aktívak nálad, majd keresek magamnál egy olyan tesztfarmot, amin nincs prémium o_O:eek: kis türelmet kérek...

4. |Tamás|

Szia!

Türelmet szeretnék kérni a kivizsgáláshoz, sajna nekem sem egyszerű a dolgom, mert szinte az összes tesztfarmom is prémiumos...

5. |Tamás|

Szia!

Biztosan orvoslásra kerül, mert sajnos a prémiumos farmoknak továbbra sem működik a játék. Türelem.

6. Ernőkee

Ernőkee Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Szeretném megkérdezni, hogy a nővérem, ( Zsuzsikan, ID: 51687563 ) aki prémiumos fog kapni valami értesítést, hogy beléphet a farmjára, vagy óránként lépjen/k be, és nézzem meg? Tegnap jött egy hírlevél az emailjére, hogy indul az event, hajrá...
    Köszönöm a választ

7. |Tamás|

Szia!

Ez az, amit nem tudok megmondani. Egyelőre a prémiumos farmok továbbra sem működnek, azt hiszem, ez a legfontosabb, hogy Ők is tudják használni a játékot egyáltalán.

Jly15 kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Szia!

Kimondott értesítést biztosan nem fog kapni, viszont fórumot érdemes olvasni, ott biztosan szóba fog kerülni.

9. vihence

vihence Törekvő

Nagyon szépen köszönöm! Ráérsz vele, nekem nem sürgős. Gondolom vannak fontosabb dolgok is. Mégegyszer nagyon köszönöm!

10. viragosmezo

viragosmezo Fórum-zöldfülű

Köszi szépen akkor várunk erre de mi nem vagyunk prémi tagok igy a mai napon tudunk dolgozgatni a farmon
    További türelmet hozzánk Üdv:

11. Ernőkee

Ernőkee Utánpótlás-írogató

Akkor maradjon a gép bekapcs..
    Köszönöm a választ

12. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Körülbelül mikor tudjuk folytatni a játékot ? En még nem tudok belépni a játékba. -Mamicska-

Azért mert prémium gazda vagyok ? De nagyon türelmes !

13. Jly15

Jly15 Járnitanuló

Köszönöm szépen!

14. |Tamás|

Használd ki, van idő pajta töltésre legalább ;)

Forradalom kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia!

Pontosan, sajnos a prémiumos farmok továbbra sem működnek. Szeretnénk Mi is megtudni, hogy mikor lesz ismét használható, de csak annyit tudunk, hogy dolgoznak a hiba elhárításán.

mebajah kedveli ezt.
  16. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Ez természetes türelmesek leszünk, én biztos nem halok bele, beérnek az állatok amikor beérnek és kész. :) Van fontosabb dolgotok is most annál. Én nem is panaszként csak megjegyzésként írtam.

Szerintem nyugodtan arathat mindenki aki bizonytalan és nem mer, mert
    1, biztosan nem lesz addig event amíg mindenki nem tud rendesen hozzáférni a farmján.
    2, Ilyen leállás után nem tudom elképzelni, hogy csak egyik pillanatról a másikra elindul az event, előzetes tájékoztatás és rákészülési lehetőség nélkül.

Ez persze az én véleményem, én simán le is arattam és vetettem mást. Lehet termelni addig a gazdakörbe :)

rozo52 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Mikulástalálkozó felhősor aktív nálad, azt kipróbáltam magamnál.
    Ugye a bónusz úgy szól, hogy barkácsolt ólak, tehát pl a piros medvebarlangra nem érvényes. Nem tudom mivel próbáltad.
    Piros tojástojó terület volt az alany. Felhő nélkül 9:51, felhővel 9:21.
    Érdekes dolog, hogy ezt mutatja egy ideig, majd sajna visszaugrik, tehát jogos a panasz. Egyelőre feljegyzem, és amint azt mondják a központban, hogy működik minden, akkor ellenőrizni fogom még egyszer. (Ugye egyelőre sajna csak valamilyen szinten működik a játék, mert a prémiumosok be sem tudnak lépni)

rozo52 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Köszönöm a megértésed. Ez a válasz feletti válaszom olvasd el, így valószínüleg amit Te jeleztél, az is ilyen cipőben járhat, bár azt nem teszteltem.
    Saját véleményem is megegyezik a Tieddel, szerintem most örüljön az, aki be tud lépni, töltse a pajtát addig.

k.a.t.i és rozo52 kedveli ezt.
  19. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Köszönöm. Később frissítés után tényleg növekszik, ha aratáskor nem is látszik

20. vihence

vihence Törekvő

Kedves Tamás!
    Nagyon szépen köszönöm! Közben én is kiírtam magamnak, melyik felhősorokat aktiváltam aratás előtt. A barkácsolt ólakra összesen 20 % csökkentés, a sima ólakra 15 % csökkentés élt volna. Én speciel az oroszlán ólamon vettem észre, hogy valami nem stimmel. :D
    Még egyszer köszönöm szépen, hogy utána néztél! Lehetőségek szerint szép napot kívánok!

rozo52 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.