Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Marcsi45_

_Marcsi45_ Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Nem tudok a kerékhez menni tegnap délután óta.

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A szokásosnál több a sikertelen kísérlet a kérdőív kitöltésével kapcsolatban - ezt jeleztük az illetékesek számára.

Egyet azonban tudni kell róla: egy sikeres kitöltés esetén (amikor a pontokat is megkaptuk érte) 4 hétnél gyakrabban az ajánlat nem jelenhet meg számunkra.
    Tehát senki nem tud naponta 100-200 pontot szerezni belőle, csak havi szinten 30 pontot.

3. Csocsoovb

4. Toldikúria

Toldikúria Fórum-zöldfülű

a Kérdőívet kitöltöttem de a mozi pontot nem adta meg a játék ez nem feair :(

5. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Nem lehetne "vissza frissíteni" a felhőt, hogy az elejéről induljon? Mindig variálnak és úgy, hogy az bosszantó.:oops:

6. Csocsoovb

Szia!

A szokásosnál több a sikertelen kísérlet a kérdőív kitöltésével kapcsolatban - ezt jeleztük az illetékesek számára.

7. Csocsoovb

Szia!

Amikor egy tárgy miatt kilépsz a közepéről, vagy mert éppen eszedbe jutott valami, és elmentél aratni - jó dolog, ha oda tesz vissza, ahol jártál. Esetleg van hátra fél óra a zárolásából, és szeretnéd azt legközelebb megtalálni, lezárni.

Az egyik nap lentről szedem, a másik nap fentről pedig csak megszokás kérdése:)
    Semmivel nem bonyolultabb felfelé lépkedni mint lefelé. Pontosan ugyan annyi kattintás, és ugyan annyi ideig tart.

8. _Marcsi45_

_Marcsi45_ Utánpótlás-írogató

Köszönőm válaszod.

9. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Hiba az, hogy hetek óta
    a paszuly NEM áll az első oldalra!
    Nem nagyon érdekel, hogy hányan jelezték ezt már hetek óta, ez a jelenség egy ***

Kérjük visszaállítani!!!
    az eredeti(normális) állapotot a paszulynál, vagyis azt, hogy amikor ráklikkelünk a paszulyra, akkor az ELSŐ oldalt adja és nem az utolsó "ottjártunkénti" oldalt.
    A jelenség egyértelműen programozói HIBA!
    Tisztelt moderátorok lécci' nagyonnagyonerősen jelezzétek ezt a bigpoint felé!
    köszike :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.12.14
  10. forraiplozeltünde

forraiplozeltünde Fórum-zöldfülű

Nekem olyan problémám van hogy 3-szor néztem meg a mozit kérdöivet adot ki mind a 3-szor ki is töltötem de nem adot érte semit. Segitségeteket kérem. Elöre is köszönöm

11. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Ez is egy érv, de nem szoktam össze-vissza lépkedni, megszokott rendben aratom, vagy aratnám a paszulyt és a 24 órásoknál bosszantó, mert amúgy is késésben van az órájuk, mert mindig frissíteni, vagy ki-be lépkedni kell ahhoz, hogy kb. azonos időbe lehessen leszedni.:oops:

12. kuttya

kuttya Utánpótlás-írogató

Én ugyan csak egyszer töltöttem ki a kérdőívet, de nekem sem adott pontot érte, holott ez az ígéret áll a kérdőív előtt!
    Úgy látszik, csak a véleményünk fontos a BP-nek, az elégedettségünk már nem!
    Megkapjuk a pontokat?

13. Csocsoovb

Szia!

Az általad jelzett probléma nem hiba, hanem egy szándékos változtatás következménye.
    Van akinek tetszik az újdonság - másoknak nem. Egyszerre egy döntéssel nem lehet mindenki kedvében járni.

14. Csocsoovb

Szia!

Egyet azonban tudni kell róla: egy sikeres kitöltés esetén (amikor a pontokat is megkaptuk érte) 4 hétnél gyakrabban az ajánlat nem jelenhet meg számunkra.
    Tehát senki nem tud naponta 100-200 pontot szerezni belőle, csak havi szinten 30 pontot.

15. Csocsoovb

Szia!

Fentről lefelé és lentről felfelé pontosan ugyan annyi idő végigmenni, és a felhők is ugyan annyi idő alatt lesznek ismét lezárhatóak.

16. Csocsoovb

17. Csocsoovb

@kuttya

Írásodat áthelyeztem a megfelelő helyre, a panaszkönyvbe.

18. tdpeterne

tdpeterne Fórum-zöldfülű

Vettem a piacon tojáspuncsot, betettem a bónusz ablakba és eltűnt. Ezt 3-szor játszottam el egymás után. Nincs sehol.
    tdpeterneID: 10739629

19. Csocsoovb

Szia!

1. Nem kell vádaskodni! Írásod nem lett törölve.

2. A kinek kell szégyellnie magát alaptalan vádaskodás miatt, jó kérdés.

20. Csocsoovb

Szia!

A bónuszod jelenleg is él,m minden rendben van vele.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.