Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok!
    Na most nálam is elszakadt a cérna...sosem morgok,de most itt az ideje.
    Prémiumos gazdaként lettem kezelve( tegnap előtt járt le délután az előfizetésem)a farmomra csak most tudtam belépni és kaptam a sima farmos kompenzációt. Most már kicsit sok... :(

2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia.
    Még én sem kaptam meg, gondolom folyamatosan fogjuk megkapni a
    prémium kompenzációt.

kovacstne és zoldert kedveli ezt.
  3. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Sajnos nem.
    Ez így azért akárhogy veszem, -159 sztáp illetve 528db alap egér
    ha megjön a második kompenzációs csomag is

Jucus1949 kedveli ezt.
  4. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Sziasztok,

Prémium ügyfélként csak sima jóváírást kaptam illetve 132 lakat eltűnt a tenyészállatokkal együtt. :(

Ildea kedveli ezt.
  5. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Hát nálam
    Prémiumos vagyok és szintén csak a sima csomagot kaptam!!

6. Almyna0

Almyna0 Junior szaki

Bizonyára majd ezt is javítani fogják rövid időn belül remélhetőleg.

7. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Sziasztok
    Én is csak a síma csomagot kaptam,de én 20 vetómagot is kaptam hozzá.Prémium tag vagyok.
    ID 1941966

8. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Sziasztok! Szép napot mindenkinek,legalább is ennél szebbet! Eddig én csak olvastam és nem írtam, de most billentyűzetet ragadtam, mert lehet én értelmeztem rosszul, hogy "időben" értesülünk az event-ek kezdéséről. Számomra ez nem kb. 30 percet jelent. Premiumos vagyok így utoljára kedden dolgoztam a farmon, szerdán de. csak annyi volt, hogy a napi bónusz leszedtem, így ma örömömben mindent learattam azonnal a belépés után. Most se felröpi, se premiumos kárpótlás.:oops::oops::oops: Ja és közben lejárt a húsveti lekvár és a répás-almás csatni hatása is.

Utoljára szerkesztett: 18.5.18
    Domos52, bonita333 és elmo2002 kedveli ezt.
  9. barack2010

barack2010 Fórum-zöldfülű

Lehet nem jó helyre írok, de nem találom a helyes utat!!!
    Én, mint prémiumos tagsággal rendelkező nem kaptam meg a prémiumos kárpótlási csomagot csak a simát, amit minden egyéb játékos megkapott. Holott volt olyan sima játékos, aki a prémiumosoknak valót is fel tudta venni! Tehát mindkettőt!
    Továbbá prémiumosként 15 db eventnövényt kellett volna kapnom, és 5 azaz öt db-ot kaptam csak!!
    ID.számom:9937773
    barack2010

10. tttibike

tttibike Utánpótlás-írogató

Préium tagként csak 5 db vetőmagot kaptam és csak a sima kárpótlást, a préium kárpótlás lemaradt.

11. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy kezdhetjük e már az eventet vagy még nem, mivel az előző hibás kezdésnél azt írtátok, hogy miért kezdtük el, amikor nem volt kiírva, hogy az event online lehet kezdeni? Most akkor kezdjük vagy még várjunk ???

boldika88 kedveli ezt.
  12. elmo2002

elmo2002 Utánpótlás-írogató

Ha rajtam múlik akkor megtarthatod. Vedd úgy hogy ajándékot küldtem neked.

agi967 és Domos52 kedveli ezt.
  13. Morpheus.v.2.0

Morpheus.v.2.0 Junior szaki

Csatlakozom én is. Nekem is újraindult a Rackóm és én is csak a "sima" kárpótlást kaptam meg. :(-.-o_O

14. bonita333

bonita333 Rutinos

Nekem csak a sima kárpótlási csomag volt és az 5 szem mag! Nem tudom mi alapján döntöttek, hogy ki milyen kárpótlási csomagot kap! Ha ezt nem korrigálják, azt hiszem én is lépek a prémiumos körből!

15. Ildea

Ildea Járnitanuló

Sziasztok
    Ez már tényleg dühítő,nincs kompenzáció és eltünt e teliház tenyésztésem prémiumosként és a tegnapi rackót tudtam kinyitni,a mait nem a további károkat még nem dolgoztam fel.Prémium előfizetés törlése érik.
    ID: 4598583

*goldfarmer* kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Több problémát jeleztek, amelyekkel szembesültök a farmokra lépve.

A prémiumos kárpótlási csomag érkezésének hiánya jogos a prémiumos gazdaságokban!

Az is, hogy nem a megfelelő mennyiségű vetőmagot kapták a prémiumos gazdák.

Vannak olyan gazdaságok, ahol a prémiumos kárpótlás is megjelent, holott arra nem jogosultak az érintett gazdaságok!

A napi belépési bónuszok eltolódása is észlelt gond!

Ezen hibák jelzése továbbításra került!

Várjuk a választ, a megfelelő hiánypótlásokat.

17. Locsika76

Locsika76 Utánpótlás-írogató

Lenne egy olyan gondom hogy volt két millió csengőpengőm és most hogy beléptem 171 ezer van .

18. bonita333

bonita333 Rutinos

Hasonló módon jártam én is :( :(

19. veronika011355

veronika011355 Aktív író

T.Modik
    Most kerdezem masodszor, mint preiumgazda miert csak öt magot kaptam ? Latom mar sokan nyugtalankodnak, de senki nem ad valaszt. Tisztelettel kerem, reagaljon mar valaki a Moderatorok közül. A jatekot addig nem tudom kezdeni. Ekkora össze-visszasag mar regen volt. Köszönettel veronika011355 ID33969212

GyörfiRózsa kedveli ezt.
  20. Csibemama

Csibemama Junior szaki

sziasztok!
    Kérdésem a következő: prémiumos vagyok, belépni már be tudok, de a hiba előtti percekben vettem csomagot, amiben +3 termés mindenre 24 órán keresztül, szupitáp, és kacsa kata is volt, de most sehol nem jeleníti meg. pedig a pénzt még a hiba előtt levonta és jött róla az sms is. hol lehet érdeklődni eziránt? olvastam sokan visszakapták. így hogy kezdjem el az eventet????

Gazda: CsibemamaID: 33037615

bonita333 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.