Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ququtschi1

ququtschi1 Fórum-zöldfülű

Tisztelt Modik!
    Reggel átvettem a 2 db csereengedélyt Rackótól. Most azt írja ki, hogy 1 ajándékot küldhetek!!!!
    ID: 44533615
    Ez is a probléma része?
    Köszönettel Miki

2. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Most kaptam egy "gazda szerencséje" csomagot, hogy miért nem tudom, mert ez nem a prémiumos kompenzációs csomag.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A leírt jelzésedet is továbbítottuk, mert a fák érésidejét mutató buborék működése nem megfelelő.

Imi* kedveli ezt.
  4. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!

Csatlakozom a fák érésideje nálam sem jó és nem prémiumos kárpótlást kaptam én sem.
    farmnév: betjoli
    ID:38422889

5. apcimama

apcimama Junior szaki

Csatlakozom,nagyon igazad van.

6. niciromann

niciromann Aktív író

sziasztok . ID52612973 reggel vettem 2 db orrszarvú tápot ,de még eddig nem kaptam meg. készítek neki tápot de szerettem volna előbb elindítani , és csak azért most írok mert reggel munkába mentem és nem volt időm írni.köszi

7. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

hali

aki nem kapta meg a prémiumos kárpótlásit az ne vegye át a másikat sem??
    csak azért kérdem,mert itt már semmibe se lehet bízni.....

8. tzsolty_

tzsolty_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A prémiumos kompenzációs csomagot nem kaptam meg, és a hírekből sem elérhető. Mi lehet a gond?
    Gazda: tzsolty_
    ID: 2216848

9. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

valahogy miért nem csodálkozok már ezen....

*goldfarmer* és Ivibaba54 kedveli ezt.
  10. -bátorka3-

-bátorka3- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A 20 db mag helyett, csak 5 jelent meg a farmomon, és a prémiumos kárpótlást sem kaptam meg....
    -bátorka3- ID 26946017

*goldfarmer* kedveli ezt.
  11. pici33

pici33 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Prémiumos farm 5 mag és csak a egyik kárpótlás érkezett meg a prémiumos nem
    Gazda: pici33 ID: 17322823

Most viszont a szokásos havi gazda szerencséje csomag megérkezett pedig az majd 29-én lenne esedékes

Utoljára szerkesztett: 18.5.18
    bonita333 és *goldfarmer* kedveli ezt.
  12. kisködmönd_ödön

kisködmönd_ödön Utánpótlás-írogató

Szevasztok!

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Prémium kárpótlásként kaptam egy hatalmas lovat részletekben. Sajnos az első részlettel nem sokra mentem. A napi belépési számlálóm nullázódott, közel 600 nap ment a levesbe. Ezenkívül még mindig várok a több, mint 1 hete jelzett kukacos csomagom jóváírására, amit sikerült 2-t fizet egyet sem kap akcióban megvennem.
    A mostani sok hibajelzést elnézve, inkább adtak volna még 1 napot a javításnak, és csinálták volna meg normálisan. Esetleg úgy, hogy senkit sem engednek be a játékba. Ennek így nem sok értelmét látom. Ez olyan Mátyás király és az okos lány mesére hasonlít. Kaptunk is valamit meg nem is.

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A hibákról folyamatosan értesítjük a központot.
    Amint kapunk információt megosztjuk veletek is.
    Továbbra is csak az elnézéseteket, és türelmeteket tudjuk kérni.

Marika312, rudcsi24, csian és még 1 ember kedveli ezt.
  14. sweetie28

sweetie28 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.én sem kaptam meg a prémium kárpotlást

15. marutea

marutea Törzsjátékos

Nekem is kb akkor járt volna le a prémium és megérkezett a gazda szerencséje. A bosszantó az, hogy nem akartam meghosszabbítani...

Marika312 és *goldfarmer* kedveli ezt.
  16. Csibemama

Csibemama Junior szaki

időközben megjött, még jó hogy nem írtam feleslegesen a support-nak, köszönöm azért a gyors választ :)

17. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sajnállak benneteket, napok óta megy ez a sok hiba. Kapkodhatjátok a fejeteket.:eek:

18. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Kedves Kékmadár!

Van esetleg esély arra, hogy a panaszkönyves bejegyzéseket is továbbítjátok? Én inkább oda írtam a hibás topic helyett, de lehet, hogy az úgy nem lesz jó :( Kérem szépen a ládáimaaaaat! :cry::cry::cry:

petya2007 kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Én sem kaptam prémiumos kárpótlást, pedig aktív! :S A frangipánimagom is csak 5 db.... :S

20. domóca03

domóca03 Járnitanuló

Szia Kékmadár1!
    Domóca03 vagyok, én nem kaptam egy eventmagot sem. Prémium tag vagyok, én sem kaptam meg a kárpótlást, csak azt amit mindenki. Viszont a gazdaszerencse csomagot kaptam meg, ami 28-án lenne esedékes. Még a kérdésem az lenne, hogy meddig lehet átvenni azt a csomagot, amit mindenki megkapott?
    ID: 39676968

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.