Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Nem értem a gondodat. A prémium tagsághoz nem jár tenyésztőrobot.
    A kárpótlási csomagot 20:00 óra után tudtad átvenni. Te 19:52-kor írtál. Minek nem szabadott volna lejárnia?

2. BackOffice

A luxus bájitalt a pajtádban keresd. Amikor nincs luxus bájitalos tenyésztés, akkor nem jelenik meg a tenyészterepen. Ez eddig is így volt. Most sincs másképp.

CoraQueen kedveli ezt.
  3. BackOffice

Szia!
    Azt az infót kaptuk, hogy a jövő hét folyamán a napi belépési bónusz javítása is sorra fog kerülni. Az elmúlt napokban súlyosabb problémákat kellett megoldania a fejlesztő csapatnak.
    Nem fognak megfelejtkezni erről sem.
    A hivatalos közlemények között adunk majd hírt erről is.

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, ugyanez van nálam is 264 szupitáp odavan, 400 sima macska odavan, tenyésztett macskám alig volt csak a macska és a második fajtából erre lett elég sok jó de azok is szálig odvannak, medvéből elég szépeket kaptam eltűntek egyszerűen így nem csinálom tovább. Délután óta nincs válasz ezek szerint ez mind oda van ebből se lesz felhő meg az eventből sem mert elegem van. Inkább semmilyen kompenzáció nem kellett volna csak ezt a tenyésztést tudtam volna onnan folytatni ahol a karbantartás előtt abbahagytam. Még csak nem is közvetlenül a karbantartás előtt szedtem le a tenyészeteket, mert arra is volt bőven idő, hogy egérrel feltöltsem a hodályt. Hónapokig váltogattam a vadasokat, hogy a 3 állatból legyen 1000-1000-en felül elértem és passz, nem tenyésztek. A többi egyáltalán nem érdekel, hogy kompenzáltak ez a legnagyobb veszteség.Ja, 132 lakat is odavan.
    Csak a leg minimubb dolgokat csinálom a farmon. reggeli, estelli aratás.

Utoljára szerkesztett: 18.5.18
    Rebcsok, Jucus1949 és Jucus19 kedveli ezt.
  5. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Szia Bekó, a +1-es bónusszal mi van? nem találom a bónuszsorban, és nem is adja, pár hsz-szel feljebb írtam.
    Gazda: CoraQueen ID: 16560255

6. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Köszi a választ. És a + 3óra prémcsi???

7. BackOffice

Hidd el, hogy mi is fáradunk.
    Főleg abba fáradunk bele, amikor valaki olyat keres, ami még meg se jelent, vagy át se vette, vagy eseményen kívül akarja használni.
    A luxus bájitalt csak a megfelelő esemény ideje alatt lehet használni.

Nem egyszer volt már ilyen esemény. Nem is értem a háborgást. Most NINCS luxus bájitalos tenyésztés. Most csak szimpla baby boom van. Miért keresitek a tenyésztésnél azt, aminek nem kellene ott lennie?

bonita333 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  8. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Kérlek ne haragudj ha megsértettelek, nem volt szándékos

Lilieth kedveli ezt.
  9. szeretlekcicukam

szeretlekcicukam Utánpótlás-írogató

Sziasztok, tudom ez nem ide való, de hogy a sok rossz között olvassatok valami jót is, én nagyon elégedett vagyok a kárpótlási csomagokkal (prémiumos vagyok), bár a régi rendszer szerintem jobb volt, mikor havi egy event volt, max 2.. nem is volt ilyen rendszer öszeomlás mint mostanában.. de erről nem ti tehettek. Szóval én nem eventezek, helyette barikat tenyésztek, és kaptam 2 arany barit 4 barna bari tenyésztéséből, luxus bájital nélkül, úgyhogy nekem duplán sőt triplán kárpótolva van minden:D
    Köszönöm a türelmeteket, és kitartást a sok bosszús gazdához

rozo52, Lilieth, kanzlerviki és 2 más kedveli ezt.
  10. BackOffice

Nézd! Késő van, az idegeinknek és az erőnknek a végén járunk.

Amit át se vettél, azt nem kaphattad meg. Megtennéd, hogy átveszed?

Nagyon kérjük, ne írjátok tele olyannal a help topikokkal, ami a saját figyelmetlenségetek miatt van.
    Nem jut energia a valódi problémákra!

rozecska.PNG

zsani_apja, rozo52, Lilieth és 3 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

Két hiba van még függőben. Ez az egyik, a másik pedig a Rackó sorozat.
    A legutolsó levélben azt írták, hogy a jövő hét folyamán ezekkel is foglalkozni fognak. Ennél több információnk most nincs erről.

12. BackOffice

Szia!
    Ekkor kezdődött a most "élő" prémiumod: 2018-05-09 15:15:21
    És ekkor ér véget: 2018-06-12 20:16:51

Hulla fáradt vagyok, de szerintem stimmel a matek. Ugye megvan a +3 napod?

13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönjük a visszajelzéseket, de kérünk Mindenkit, hogy az elégedettségét itt fejezze ki:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pozitív-visszajelzések-a-játékról.15520/page-4#post-868510

zsani_apja, rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. BackOffice

Szia!

Mit jelent, hogy nálad ugyanez a helyzet?
    A mai nap folyamán 2018-05-18 13:54-kor 3.460.740 csp-t költöttél mézgagolyóra.

Te voltál. Ki más lehetett volna?

rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia!
    Nagyon érdekes keresztül ugranak ez most azért van mert erre nem tudnak még válaszolni?

16. Wellwisher

Szia!

Az eventnövényre ható +1 termésbónuszt az éléskamra polcán találod meg, Neked kell aktiválnod akkor, amikor Te jónak látod.

rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. BackOffice

Utoljára szerkesztett: 18.5.18
  18. Wellwisher

Sziasztok!

A központtól annyi információt kaptunk, hogy a jövő hét folyamán ezzel a problémával is foglalkozni fognak.
    Ennél több információnk sajnos most nincs erről.

rozo52, Ildea és rudcsi24 kedveli ezt.
  19. Wellwisher

Szia!

A prémiumos ajándékcsomag minden farmra megérkezett.
    Egy ki és belépéssel frissíteni kell, hogy megjelenjen a Hírek felületén.

Mártika56 és Kukackukac kedveli ezt.
  20. Wellwisher

Szia!

Mivel olyan sok elem van a játékban, hogy erről már képtelenség nyilvántartást vezetni, ezért csak azt tudom Neked válaszolni, hogy ha nem jelenik meg a küldhetők listájában, akkor vagy nem küldhető, vagy nincs a raktáradban a küldeni kívánt tárgy.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.