Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, hogy a Rackó napi ajándékai mikor lesznek rendezve, lévén prémiumosként még csak be sem léphettem a váratlan karbantartás miatt, így a folyamatos 598. nap helyett 4. napot jelez. Tudnátok segíteni? Köszi előre is!

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Megoldást a jövő hétre ígértek.
    Itt a hivatalos közlemény róla.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/váratlan-karbantartás.16671/#post-869760

-ILIKE- kedveli ezt.
  3. BodzaBerta

BodzaBerta Utánpótlás-írogató

Kedves Adminok! Remélem utána tudtok nézni a dolognak, hogy hová és hogyan tűnt el 59 farmaranyam pünkösdkor. Május 19-én (ha jól emlékszem) belépéskor kértem a felajánlott kompenzációs (fájdalomdíjakat, amiket adott a játék az előző napokban előforduló kellemetlenségekért) csomagokat, ebben volt plusz 50 farmarany is. Nekem akkor volt 21 saját aranyam. Az ajándékkal együtt tehát lett 71. Vasárnap, 20-án) csak éjjel jutottam géphez, előtte a lányom játszott helyettem, aki állítja, hogy nem kutyult el nekem semmit, de nem is figyelte a pénzügyi helyzetemet a farmon, szóval éjjel belépve a játékba azt látom, hogy csak 12 farmaranyam van összvissz. Ez hogy lehetséges? A gyerek tagadja, hogy elköltötte, és tényleg nem látok semmi olyan tárgyat a farmon, ami addig nem volt. Segítsetek előkeríteni! Köszönöm: BodzaBerta ID: 55014079

4. Kishuncus

Kishuncus Fórum-zöldfülű

Az öreg tölgynél kiváltottam a runát, hogy 200 növényt vehessek. Ha rákattintok a kosárra, akkor van amelyikből 200-at vehetek, van amiből csak 50-et. Légy szíves nézzétek meg. Köszönöm. Farm nevem: Kishuncus ID 54302926

5. Kékmadár1

Szia!
    Amikből kevesebbet mutat, azokból már vásároltál korábban, a mai nap folyamán. Holnap biztosan mindenből a 200db lesz a megvásárolható mennyiség.

6. Kishuncus

Kishuncus Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

7. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte
    A felhősorok aratásánál voltál figyelmetlen, és kettőt is megvásároltál, 36 és 21 farmaranyért.

8. tunde517

tunde517 Járnitanuló

Néhány óra múlva, köszönöm a válaszod, megpróbálom akkor.

9. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

10. Zsebi19

Zsebi19 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, van pár felesleges állatom és szeretnék cserélni, de vmiért a rendszer nem engedi. Nem tudom, hogy hol a hiba, azt írja, hogy ezt a cserét nem tudom végre hajtani, mert nincs meg az állatok, vagy a fám..... De meg van és mégsem engedi? Pl.: van medvebarlangom és kaphatnék érte sárgabarack fát, de sajnos nem kapok! Valaki esetleg tudja a megoldást?
    Köszönöm, szép napot nektek.
    Zsebi19 ID: 53260714

11. kollerkatus55

kollerkatus55 Junior szaki

Gazda: kollerkatus55ID: 4775476
    Sziasztok))) Tanácsot kérnék....kicsit benéztem az eventet....és mammutot kér egyet, hogy tudok azt szerezni?
    Előre is köszönöm a választ))

Kata

12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A mamut az elefánt tenyésztett példánya.
    Vagy elefántot kell tenyésztened, vagy a piacon tudod megvásárolni.
    Mindkettő feltétele, hogy a Maja majmok szentélyében az ehhez kapcsolódó szobrok ki legyenek váltva.
    Elefánt
    Bahás állat
    Szükséges szint: 1. baha szint és a szentély 2. kamrájából 10 arany banánért kiváltott elefántaréna szobor.
    Kategória: Emlős
    Pajtaérték: 488
    Táp hozzávalója: 5 db maracuja, 5 db fahéj
    Táp keverési ideje: 27:00 perc

Elefántaréna

Gazdaboltban megvásárolható, műhelyben megépíthető.
    Szükséges szint: 1. baha szint és a szentély 2. kamrájából kiváltott elefántaréna szobor.

Tenyésztés:
    Elefánttenyésztés joga a szentély 5. kamrájából kiváltható 20 arany banánért
    Tenyészállatok pajtaértéke

13. Wellwisher

Szia!

Melyik felületen szeretnél cserélni?
    Az eventórán lévő "Üzlet és ajándék" ikonon keresztül ajándékoznál, vagy cserélnél?
    Ha cserélnél, akkor Te tennél ki ajánlatot, vagy a kínálatból választottál?
    Az ajándékozáshoz, vagy cseréhez rendelkezel megfelelő engedéllyel?

14. Murinus.bcf

Murinus.bcf Utánpótlás-írogató

Üdv. A jelenlegi totemoszlopos eventtel kapcsolatban kérdezném, h mennyire normális az, hogy három területen learatok csomó tp-növelővel nagyrészt eventnövényt, és összvissz kapok négy azaz négy diadémot felröppenőnek? Így aztán hiába aratgatok vetegetek, sose lesz meg a felröpim a feladathoz... volt olyan terület, amiről nullát kaptam, semmit. semmi felröpi eventnövény aratása után.
    Ez csak engem sz.....t, vagy esetleg rendszerhiba, és várjam ki a hiba végét...? köszönettel a válaszért.

Murinus.bcf 53986873

15. Wellwisher

Szia!

A felröppenő mennyiségét a fejlesztők állítják be, ebben mi nem vagyunk kompetensek.
    A központnak jeleztük már ezt a problémát, de a változtatás lehetősége az ő kezükben van.
    Az event május 31.-ig fog tartani, így reméljük, hogy elegendő felröppenőnk lesz a befejezéshez.
    Tippekért viszont kérlek, hogy nézz be az aktuális eventcsevegőbe, hátha találsz olyan hozzászólást, mely megoldást nyújt Neked.
    Itt találod:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...majmok-szentélyének-napja-eventcsevegő.16666/

vargamarika és Murinus.bcf kedveli ezt.
  16. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Segítséget kérek, nem tudom aktiválni az újonnan jelentkező szomszédokat,
    mindent próbáltam, de sajnos "homályban" maradtak !
    Régebben szoktunk kapni értesítést, de ez most elmaradt!
    Köszönöm, most ebben a percben megoldódott!!

Utoljára szerkesztett: 21.5.18
  17. Zsebi19

Zsebi19 Fórum-zöldfülű

Tettem is ki ajánlatot, arra lett is cserém. A kínálatból szerettem volna választani és cserélni. Az nem jött össze.

18. vargamarika

vargamarika Haladó

Sajnos én is így vagyok.Azt hiszem még nagyon sokan így vagyunk!!Hogy lesz ennyi felröpivel befejezve az event.

19. Wellwisher

Szia!

Neked sem tudok mást választ adni, mint azt, melyet beidéztél tőlem.

20. klondog

klondog Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Vannak fáim melyeket nem enged kihelyezni, valaki tud ebbe segíteni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.