Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Akela

Akela Fórum ismerője

Igen megvolt a ki ,be lépés köszönöm akkor várok.

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám ellenőrizte a kitehetőd meglétét.
    A raktáradban van, a váza ikon alatti menüben.
    Írd be a keresőbe a dekor nevét és megtalálod.

Zsófi0101 kedveli ezt.
  3. Wellwisher

Szia!

Melyik felröppenőt nem kapod?
    Növényből diadém érkezik, fák és állatok, illetve terményes ólak aratásakor pedig zsineg.
    A felröppenők kis számban érkeznek, mivel az event ideje extra hosszúságú, május 31.-ig tart.
    Az event részletes leírását itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/majmok-szentélyének-napja.16659/

4. _-farmermama-_3992

_-farmermama-_3992 Fórum-zöldfülű

A zsineget nem kapom köszönöm a tájékoztatást át rendezem a farmot.Üdv:_*farmermama*_

5. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Köszönöm szépen a választ. Most megtaláltam.
    Hidd el kérlek, hogy többször is megnéztem a váza alatt, a helyét is megcsináltam, de amikor írtam még nem volt ott.
    Lehetséges lenne, hogy most, nem régen ért csak ide ?
    A lényeg az, hogy megvan.
    Legyen szép a napod :)
    Zsófi

6. krédi2

krédi2 Járnitanuló

Szia! User Id számom:16239908 . Őserdő kb 185 terület az Ültetvény szintén és 1-1 Páncél Panni van kitéve területenként. Aratás ma 5: 30 körül.

7. Wellwisher

Nem tudom, hogy hol bujkálhatott a Pannid...A lényeg az, hogy ráleltél a kincsedre.:)
    Egyébként valamennyi idő eltelik, amíg átér a csere, de egy ki és belépéssel nekem eddig minden azonnal megjelent a menüben.

8. Wellwisher

Szia!

A türelmedet kérem szépen, mert jelenleg nincs ellenőrzési jogkörrel bíró kolléga.
    Hozom a választ Neked, amint megkapom.

9. -naloj-

-naloj- Utánpótlás-írogató

Üdv! Elnézéseteket kérem, most arattam az event növényt (160 db 1*2-es területen), és kaptam 4 db diadémot. Reggel is megkaphattam, csak olyan kevés a mennyiség, hogy azt hittem a felröppenők száma mind a tegnapi. Köszönöm a választ!

10. nagyanyu54

nagyanyu54 Járnitanuló

Szia! 3 db alap tojásfám eltünt. ID 40766618 nagyanyu54

11. krédi2

krédi2 Járnitanuló

Köszönöm szépen,hogy utána néztek !

12. Wellwisher

Szia!

Kértelek, hogy az első oldalon lévő kérdéseket lehetőség szerint válaszold meg.
    Ezzel a hatalmas adatbázisban való keresését könnyíted meg a kollégáknak.
    Kérlek, hogy próbálj meg minél pontosabb választ adni, hogy továbbítani tudjam a kérésed.

És akkor nézzük, milyen adatokat is kell megadnotok számunkra:
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Azután szeretnék érdeklődni. hogy a létrejött csere után mennyi idő múlva jelenik meg a cserélt tárgy a pajtámban. Hozzávetőleg fél órája "katgad" gazdával cseréltem szarkofágfát japán viaszbogyófára. Jelenleg egyik fát sem találom! Farm név : franyo121 ID : 36281016 Még egy kérdés : ha nem jön létre csere, akkor is vesztem a csereengedélyt?

14. Wellwisher

Szia!

Egy ki és belépést követően a fának a menüdben kell lennie, ha megtörtént a másik fél részéről a küldés.

15. nagyanyu54

nagyanyu54 Járnitanuló

Farm neve nagyanyu54
    id:40766618
    hiányzik: 3 db sima tojásfa
    a fa régen megvan, szerintem nyeremény lehetett
    3 db sima és 1 db XXl volt /XXL megvan/

16. melcsi67

melcsi67 Haladó

Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a 2XL-es almafáim nem érnek,valami 20ezres érési időt mutatnak.Mi a teendő?Köszönöm Melcsi

17. Wellwisher

Szia!

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    A tojásfáid az Erdei tisztáson, a Füvészkertben termelnek éppen. Pont annyi, amennyit keresel.

18. Wellwisher

Szia!

Töröld ki a fákat és helyezd ki ismét.
    Sajnos a nagy leálláskor csúszott be ez a hiba, de a törléssel helyre fog állni minden.

19. Timo29

Timo29 Járnitanuló

Sziasztok!Játszom a játékkal a Bahamán.Elvileg kéne felröppenő diadémnek lennie.De nincs!!Nem tudok haladni a játékkal.Valaki tud esetleg mondani valamit:
    Előre is köszönöm!

20. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Én sem tudom, de jól megijedtem, hogy eltűnt.. Nagyon örülök neki, mert nem akármi tűnt volna el.
    Köszönöm a segítségedet.
    Legyen szép a napod, de nagyon ! :))
    üdv: Zsófi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.