Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ma hajnalban is játszottál az eventtel.

2. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia! Próbáld alap ólként kitenni, mert van olyan 2-es szintű fejlesztet lúd ól amit nem kell alapólra tenni.

3. |Tamás|

Szia!

Közben nem játszottá az eventtel? Nem készítettél malomterméket?

4. |Tamás|

Szia!

Kincses szigetre bal oldalt középen ki van helyezve.

Kérlek keresd meg a dekort.

5. |Tamás|

Szia!

Amennyiben nyereményként kaptuk, akkor alappal egybe van építve. Kérlek próbáld meg kihelyezni üres terültre.
    Következő törlést követően darabjaira hullik, és normál módon fog működni.

mebajah kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Szia

- Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

7. böbicske

böbicske Utánpótlás-írogató

A farm nevem böbicske ID:17251899 hetek ota nem adja hozzá a letermelt krokodilt. Kérem ellenőrizzék. köszönettel.

8. |Tamás|

Szia!

Szemfogkefe üzemed nincs kihelyezve?

9. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

- Farmod pontos neve? felixx75
    - User ID számod ? 8493943
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve? Az eventben nyert titokfákat (farmos és bahás) és ólakat
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.) TejshAke 3 event nyeremény
    - Mennyi ált rendelkezésre: A bahamás dolgokból titokfa ,ól nem volt.
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most? jelenleg nincs
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg? 2 teljes kör event nyereménye

10. oszike135

oszike135 Fórum-zöldfülű

Szia Tamás. Köszönöm a választ....az eventel már végeztem...maracujáról van szó. A mostanit már jóváírta.Malmozni malmoztam répáscsatnit, ahoz nem kellet. Kibirom ezt vesztességet. Legyen szép napod, és kevés reklamálód.

11. |Tamás|

Ellenőriztem a farmodat, minden titokzatos ól és fa megtalálható a menüdben.
    Kérlek, nagyon alaposan a "minden" kategória alatt lapozd át a menüdet.

12. |Tamás|

Eléggé megtévesztő az írásod. Egy olyan ember írására reagáltál, hogy neked is, aki event növényt hiányol. De akkor Nálad még sem az a probléma. Ezért nem túl szerencsés így megejteni az írást.
    Megnyugtathatlak, hogy veszteség nincs, maximum felhasználtad, beadtad valahova.

13. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Szia, én továbbra sem látom a menümben sajnos többször végiglapoztam, amit látok 2 hamupipőke titokfa de az eventben 2*7 db ot szereztem.

14. |Tamás|

Kérlek keresd fel játékunk Supportját. Fórumon sajnos nem tudunk minden részletet kielemezni Neked.

15. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Szeretném kérdezni, hogy lesz valami fejlődés a piac lassúsága ügyében, vagy marad ilyen lassú? Az, hogy elsőre nem hozza be magát a piacot, vagyis csak az ablakot, de nem mutat semmit sem pár másodpercig még elfogadható. De az, hogy konkrétan esélytelen lapozni, vagy mondjuk rámenni a fatermésekre, állatokra, mert nem vált át a piac, illetve nagyon lassú, ez miatt az eladás is használhatatlan, a kereső funkcióról meg már ne is beszéljünk. Nem tudom, hogy a fejlesztők mit csinálnak a háttérben, de régebben semmi ilyen baj nem volt a piaccal, most meg konkrétan negyed óra, mire az ember kirak pár eladandó dolgot. :( Használhatatlan kereső, ráadásul hiába kezdem el beírni azt, amire szűkítenék, az istennek se veszi be a betűket, lassú. Ha esetleg módosítanám a keresendő termék nevét, akkor a törlés sem egyszerű, mert azon is elfilózik egy ideig a rendszer. Az előbb körözöttet akartam kirakni, és alig tudtam, mert nem akarta bevenni/kirakni piacra, lefagyott a játék, stb. :(
    Jó ideje használhatatlan a piac. Ilyen lassúságot jelenleg a játékban csak a piacon érzékelek, minden gond nélkül lehet területeket váltani, menüt behívni, stb. Azonban ha mondjuk földterületet szeretnék kézzel kirakni, vagy fákat, ólakat, akkor szintén lefagy a játék, és rá kell frissítenem az egészre, mert olyan szinten akad be, hogy semmit se tudok csinálni. Géppel is elég lassan megy a farm átpakolása, a földterületek kipakolása még mindig nem jó, nem annyit, és nem jól rakja ki őket. :( Így konkrétan kénytelen vagyok kézzel csinálni, vagyis csinálnám, ha attól meg nem fagyna le totálisan a játék. Lesz valami fejlődés ebben is, vagy oldjam meg, ahogy tudom? Csak mert ha nem tudom használni a fizetett munkásokat úgy, ahogy kellene, akkor nem is fogom megvenni, mert így minek? Vagy használni tudom az összes funkcióját, vagy nem. Az, hogy már az aratómunkásokkal is szépen lassan arat az ember, nem csinál "hirtelen" semmit sem, vár mindig pár másodpercet, hogy elvégezze a kiadott feladatot, az azért erősen gáz. :(
    Nem tudom, hogy mennyien jeleztek már ilyen lassúságot, vagy hogy egyáltalán jelzik e, de csak szólnék, hogy a "takarítás" sem oldja meg ezt a problémát, sajnos.. :( Minden továbbra is marad ilyen lassú, de leginkább a piac az, ami használhatatlan. Ami számomra nem jó, mert nem tudok piacozni rendesen, így se eladni, se venni nem tudok rendesen. :(
    Köszönöm válaszotokat!
    Szép napot!
    Konkrétan minden áru váltásnál így gondolkodni kezd a piac, és vagy sikerül betöltenie másodpercek múlva, vagy lefagy az egész játék, és rá kell frissítenem:
    http://prntscr.com/jovv50

SzaMóca1129 kedveli ezt.
  16. janigyorki

janigyorki Utánpótlás-írogató

Szia Tamás igen ma hajnalban is játszotam , ép az hiányzik amit hajnalban arattam, nem csináltam belőle malom terméket

17. |Tamás|

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

-Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver...__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet. A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

18. |Tamás|

Amennyiben nem Te voltál, akkor érdemes lenne jelszót váltanod.
    2018-05-30 08:53:31 - 2018-05-30 08:59:49 között 7 db Virágdiadémot kevertél.

Virágdiadém
    Hozzávalók: 150 db frangipáni, 5 db diadém,
    Keverési idő: 02:00 perc (120 másodperc)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/majmok-szentélyének-napja.16659/

19. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Sziasztok! A tegnapi karbantartás miatt károk értek engem, gép, termés stb. Kapunk rá valamit? Köszi a választ.

20. |Tamás|

Szia!

Természetesen. Hétfőn délután közöltük, hogy karbantartás lesz, mindenki úgy szervezze a farmos tevékenységeit, hogy ne érje kár ez miatt. Fórum csevegőit ha nem is, de a hivatalos közlemények részt érdemes nyomon követni, az ilyen esetek miatt. Sajnos ezen esetben nem részesülhetsz semmiféle kártérítésben.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.