Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lodenkabat

lodenkabat Utánpótlás-írogató

Sziasztok, megvettem a nagy szintlépő csomagot, learattam a bahát, de nem vettem észre az 1500%-os TP növekedést. Ránéznétek?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem vetted figyelembe, hogy hol hat a kosár bónusza!

A farmos szintemeléshez kapcsolódóan speciális csomagok vására ez, amihez a szintlépő kosarak tartoznak.

Figyelem!
    A csomagokban lévő TP bónusz csak a farmos területeken hat,
    de ott növényre, fára, ólra és dekorra egyaránt.
    Tehát a bahára kitett TP-t adó dekorokra (pl Kis gazfickók, Fel az égbe! stb) nem hat.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szintlépő-csomag-vásár.16729/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. lodenkabat

lodenkabat Utánpótlás-írogató

Bocsi, ezt benéztem, de így még jobb :D

4. anita219

anita219 Fórum mestere

Ha csak a a kosárral lehetett megszerezni,akkor nem is volt. Úgy emlékeztem event elvégzésekor is szert lehetett tenni rá.
    Köszönöm a válaszodat.

5. boszila11

boszila11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Szabadságon voltam. A szabadság üzemmódban nem kellett volna megmaradni a napi belépési bónusz sorozatomnak? Nulla lett. Azt hittem hogy nem veszítem el.

Goldros kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. boszila11

boszila11 Utánpótlás-írogató

Köszi szépen. Nem jól emlékeztem.

8. juhaszgyongyi

juhaszgyongyi Fórum-zöldfülű

A mostani eventet befejeztem és mégse kaptam meg az összes ajándékot a felhősorba ,pedig kiváltottam!!

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kérnék.

10. fifa200601

fifa200601 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Végeztem a jelenlegi eventtel. Aktiváltam a felhőt. A szomjas süldőre azt irja ki, hogy már nincs az eszköztáramban.
    Köszönöm! ID: 7380296

11. mamarygen

Szia!

Azért írja ki az üzenetet a felhőnél a rendszer, mert a Szomjas süldő dekorációs tárgyat nem váltottad ki még.

2 db tejcsárda van a birtokodban a Tejturmix üzletben vásárolt dolgok után.

Vettél még :
    1 db Majommorcosság tárgyat,
    kincses ládát,
    matricát,
    felhősort.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. sziszkom

sziszkom Fórum-zöldfülű

Sziasztok sziszkom gazda vagyok és kb 10 perce csináltam 7 egyenes és 7 halitott csövt mire kiakartam rakni eltünt se a termény se a tárgy nincs sehol ,ja és kb 1 honapja vettem a maja szentéjbem paradicsom fát és nincs meg más fa lett belöle és ez 100 % mert a zuhatag szigetre tettem ki és ott csak 1-2 dolog volt és igy szembetünö volt hogy már más van a helyén ,légyszi oldjátok meg mert ez igy nem fer

13. mamarygen

Szia!

Farmnév és ID-szám nélkül nincs lehetőségünk ellenőrizni mi is a gond a farmodon.

Ha pótolod az adatokat, akkor igyekszünk utánajárni, mi is történt.

1. Ha csöveket gyártottál, akkor azok malomtermékek, azokat nem lehet kihelyezni sehová.
    Be kell adni az eventablakban ahhoz a pályához, ami éppen következne a megoldásban.
    Szükséges előtte, hogy legyen kijelölve az útvonal, milyen lépésekben szeretnéd indítani a színes turmixokat a csőrendszerben.
    Olvasd át ismételtem az event leírását, kérlek:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csak-tejshake-iii-2018-május.16730/#post-875705

2. A paradicsomfa tényleg átnevezésre került.

A maja templomban a szobor neve paradicsomfa szobor. De az információs ablakban emellett a szöveg mellett az olvasható, hogy a fa neve tamarillófa.
    parifa szobra.png

tamarillófa.png

Kérlek, így keresd a szigeten, vagy a piros kosár alatt.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Sutyika2000

Sutyika2000 Járnitanuló

Szia! A karbantartás elmarad, mert még sehol egy bari? Ha igen, csinálnám a dolgomat.

15. mamarygen

Szia!

Ez az információ, amit figyelembe kell venned!

A karbantartási tevékenység érinti a játékot és fórumot is!

A karbantartás várható kezdete: 2018. június 5. (kedd) 9:30 óra
    A karbantartás várható vége: 2018. június 5. (kedd) 11:59 óra

A karbantartás ideje alatt időszakosan néhány perces szolgáltatásbeli kiesések várhatóak.

Mindenkit arra kérünk ettől függetlenül, hogy farmos munkálatait úgy ütemezze, hogy ebben az időszakban ne kelljen belépnie a játékba.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. sziszkom

sziszkom Fórum-zöldfülű

Bocsi az id -t elfelejtettem 5581970 a farmnév sziszkom

17. mamarygen

A "Csak tejshake! III. eventben most a 3. pályánál jársz ...hiányzik a turmix elkészítéséhez egyenes cső ott, 28 db.

Ezt látod magad is, ha jobb oldalon megfigyeled a feltételeket.

Igaz, hogy hajlított csőből túltermelésed van, de ezt sajnos nem lehet felhasználni az egyenes csövekhez.

Az a megoldás, hogy még ültetsz eventnövényt az egyenes csövek keveréséhez.

Nagyon figyelni kell, milyen csőforma indítását kezded a malomban.
    A keverési idő rövidsége miatt tévesztés is adódhat.
    Jobb megoldás az, ha előbb megvárjuk a keverést az egyik típushoz, majd ha elkészült, akkor indítjuk a másik forma gyártását.

2. A paradicsomfa tényleg átnevezésre került.

A maja templomban a szobor neve paradicsomfa szobor. De az információs ablakban emellett a szöveg mellett az olvasható, hogy a fa neve tamarillófa.

Kérlek, így keresd a szigeten, vagy a piros kosár alatt.

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Érdeklődöm, hogy a tervezett karbantartásnak vége? Esetleg még el sem kezdődött? Nem találtam hivatalost róla.
    Köszönöm szépen a válaszod. Aratnom kellene?!

Swordfish kedveli ezt.
  19. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben be tudsz lépni a farmodra, akkor a munka is mehet, tehát arass nyugodtan.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Sziasztok! :)

Remélem jó helyre írok. Nagyon tetszik az állatokkal kapcsolatos útmutató, ahol össze vannak foglalva a játékban lévő állatok. A kérdésem, hogy folyamatosan kerül feltöltésre az a topic a leírásukkal? :) Ugye jelenleg még nincs meg mindegyik, ezért is érdeklődöm, hogy amúgy ez folyamatban van-e csak logikusan kevés az idő, más élvez prioritást. :)

Válaszotok előre is köszönöm, szép esét!

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.