Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Te hoztad összefüggésbe a karbantartást a mozival!

Nincs kapcsolat közöttük.

Senki nem ígérte, hogy állandó jelleggel működni fog a mozi.
    Ha van szponzor, akkor van vetítés. Ha szerencsés a játékos, időben találkozhat a bejátszással.

Most számodra sem érkezik videóbejátszás, amivel gyűjthetnéd a mozipontokat. Emiatt írtál.

Lépj be időnként a mozi felületére, és kattints a "megnézem" gombra.

Sokan, nagyon sokan teszik, vetítésre várva, majd kilépnek a felületről, mert nincs mit nézni.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

2. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Csak most ültem újra a gép mellé. Igazad van, kilépés után eltűnt a fényvirág.

3. mamarygen

Köszönöm a visszajelzésedet.
    Jobb később, mint soha. :)

Visszaállt a rend, most nincs semmi kavarodás már, ez a lényeg.

Bonzó1945 kedveli ezt.
  4. marta.gyoergy

marta.gyoergy Utánpótlás-írogató

Nagyon kedves a válaszod ! Köszönöm szépen ! Remélem érted mire gondolok, mert ezt teszem én is naponta !

5. -Miki83-

-Miki83- Utánpótlás-írogató

Szia! Tudom hülye kérdés,de miért nem engedi a tyúkot fejleszteni?Növény van,kanna van.Nem marad a helyén a nyomorult.A vetést próbálom fejleszteni.

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ott marad az, csak nem kell azonnal elengedni, amikor a mezőre teszed. Meg kell várni, amíg kifehéredik, és csak akkor elengedni.

7. kicsy0123

kicsy0123 Utánpótlás-írogató

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Minden bónuszt csak 1 alkalommal van lehetőség meghosszabbítani!
    Amennyiben a rekeszben nincs olyan termék, ahol nem aktív a Pinkie pie süti hatása, nem is lehetséges újabb termék elfogyasztása.
    Ha újabb bónuszt helyezünk valamelyik rekeszbe, ugyan lehetőségünk van újabb Pinkie pie süti elfogyasztására, DE ez esetben csak arra a bónuszra lesz hatással, amelyik még nem lett meghosszabbítva. Amelyik bónusz már egyszer hosszabbítva lett, arra nem hat újra.

Itt olvashatsz a Pinkiesüti tulajdonságairól:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/2013-04-29-my-little-poni-napok.2271/#post-6377

rozo52, mebajah és kicsy0123 kedveli ezt.
  9. edobaba1

edobaba1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Nem tudok ajit küldeni, nem jelenik meg a barátlista ill. a nevek nincsenek ott.

10. bogi06

bogi06 Utánpótlás-írogató

Nekem 55 száőzaléknál megáll, táncolnak a birkák

11. t-petya

t-petya Fórum-zöldfülű

Én sem tudok ajándékot küldeni, a barát- és szomszéd listákkal lehet gond. A jobb csíkon sincsenek szomszédaim, a saját farm is 1-es szintűnek látszik. SOS kéne javítás, mert sokaknak ezen múlik az event teljesítése.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Több, mint két hét telt el a hiba jelzése óta. Kérdezném, hogy történt-e ez ügyben valami, vagy a feledés homályába merül az engem és amint olvastam több játékost is érintő hiba. Elhiszem, hogy időbe telik egyes hibák kivizsgálása, de lassan itt a következő teliholdas event, jó lenne használni amit forintért vásároltunk.......

Zsuzsa

Marika312 kedveli ezt.
  13. mamarygen

Sziasztok!

Türelmet kérünk!

A jelzéseket továbbítottuk a központba! (belépési gond, szomszédos menü, ajándékküldési lehetőség a szomszédos lista kék doboza ikonból)

Amint lesz újabb hír, megosztjuk a fórumon, itt a topicban.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. mamarygen

Szia!

Kérlek, vedd fel a kapcsolatot a játék supportjával.

Jelezd a bejelentésben, mikor nem tudtad kihasználni a vásárolt csomagbeli bónuszt.

Köszönöm.

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálam is jelentkezett a hiba a Fox alatt. Böngészőt váltottam és a Chrom alatt viszont működik megtaláltam az elveszett barátlistámat. Egy próbát megér.

16. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

18. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Köszönöm a választ, akkor, majd meglátjuk élesben.

19. margit111

margit111 Fórum-zöldfülű

A farmomon úgy látom, hogy a prémium gazda előfizetésem 06.28.-ig él, ugyanakkor az aratógép és a többi nem működik, minimum ma reggeltől.

Gazda: margit111ID: 6960284

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A prémium csomagnak sosem volt része a munkások.
    Néhány hónapja a turbómalom került be a prémium csomagba. Lehet ezzel keverted össze?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.