Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gazdaga

gazdaga Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A fás válogatásnál kaptam egy jávai almafát. De nem tudom kitenni mivel nem elérhető a számomra. Egy sárga karika van rajta ami át van húzva. Utánna tudnátok nézni? Köszönöm. Gazda: gazdaga ID: 51974855

2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, Szentélyben ki kell váltanod a 9.ik kamrában a fa hozzáférési jogát, utána tudod csak kitenni

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Azért van áthúzva, mert még nem váltottad ki a jogosultságot, a Maja szentély 9. kamrájában.

mebajah kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek ne tedd fel ugyanazt a kérdést több topikban is.
    Már kaptál választ a kérdésedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-246#post-884496

5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A megadott farmon ebben az időpontban 2018-06-24 02:24:25 kibontottál 3 db Mesterségek ládája II-t.
    Az alábbi ajándékokat kaptad:
    1 db koktél (Természetgyógyászat mesterség 5. szintjének köztes terméke)
    5 db mandragóra
    1 db koktél

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. gazdaga

gazdaga Fórum-zöldfülű

Oh ezt nem tudtam. Köszönöm szépen.

mebajah kedveli ezt.
  7. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

sziasztok. Megcsináltam az eventnél az ég bal oldali részét. Nem tudok tovább haladni mert nem nyílik meg egyetlen lakat sem. Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszönöm

8. Kékmadár1

Szia!
    A felszínen el kell jutnod a jobb alsó 30 számú, vagy a középen lévő 16 számú létrához. Azokon tudsz feljutni a felhős rész jobb oldalára.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hová-tűnt-kukac-marcel.16784/#post-882512

9. Mayanéni

Mayanéni Járnitanuló

Sziasztok !
    Tegnap kitett 7 db. titokfámból csak egy van meg. Kérlek nézzétek meg mi lett velük. Egyáltalán mi fejlődött belőlük ?
    A helyük üresen tátong :(
    Köszönöm szépen előre is.
    Maya
    MayanéniID: 50523240

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tudnál még további információkat adni?

Milyen típusú titokfáról van szó, amit keresel? Farmos? Szigeti?

Milyen nevűek voltak ezek a titokfák? (Jó ideje mindegyik típusnak van fantázianeve, ami a megkülönböztetéshez nagyon fontos adat.)

Mikor kaptad, milyen alkalomból, melyik eventből, vagy vásároltad titokfa akcióból? Mikor?

11. Mayanéni

Mayanéni Járnitanuló

Szia:)
    Most megfogtál. Sajnos nem tudom a nevüket, de azt igen, hogy már egy ideje a pajtában várakoztak. Valszeg az előző eventnél kaptam őket. Nem gőzösek az biztos.
    Ne haragudj kérlek, többet nem tudok. Nem gondoltam, hogy el fognak tűnni:(
    A normál farmon tettem ki. A helyük üres !
    Tudsz így is segíteni ? De jó lenne. Kérlek szépen !:)
    Köszönöm előre is:)
    Maya

12. mamarygen

Nem "megfogni" akartalak, hidd el! :)

Kevés az infó, az nem elegendő, hogy üres a helyük a fő farmodon. :(

Mikor arattad, mikor fejlődtek ki ezek a fák?

Az a fa, ami egyedül maradt a farmodon kihelyezve, az is titokfából fejlődött ki?

13. Mayanéni

Mayanéni Járnitanuló

Kedves Mamarygen, tudom, hogy nem azért mondtad. Érzem, hogy segíteni szeretnél, amit köszönök szépen:)
    Az eltűnt fákat, és a meglévő egy fát egyszerre, tegnap ültettem ki. A 6 nincs meg, ez az egy igen.
    A 6-ot akkor láttam, amikor kiültettem, így sajnos nem tudom mi fejlődött ki belőlük.:(
    Együtt kéne meglenni ennek és a 6 db másik titokfának is.
    Most, ahogy végiggondolom, lehetséges hogy egy fa a mostani eventből van ? Nem bitos ....
    Bocsika, hogy ennyire nem tudok segíteni, pedig az én érdekem tudom.
    Ezután mindig felírom majd a titokfák nevét db-szám szerint, hogy pontosabb infót tudjak adni, ha véletlenül eltűnnének ismét.
    Sajnos erre nem gondoltam még.
    Maya

14. mamarygen

Arra lettem volna kíváncsi, az érdekel leginkább, mikor arattad le ezeket a titokfákat, ma délelőtt, délután ... vagy melyik napszakban, talán az óra is segíthetne a keresésben...

15. Mayanéni

Mayanéni Járnitanuló

Most akartam aratni őket.
    Kérlek kedves Mamrygen -mivel ennyire késő van már - ne vesződjél velem.
    Ha eltűntek, hát belenyugszom. Nem a világ vége, csak egy játék... :)
    Jó éjszakát neked :)
    Maya

16. mamarygen

Ez nem vesződség!

Ma, 2018. június 24-én, 16:33 órakor voltak talányos fa aratások a farmodon, ez az ellenőrző panel információja.

Valami nem stimmel, mert Te azt jelezted az imént, hogy nemrégiben (21:30 óra környékén) akartad kibontani a talányos fákat ...

17. perszehogy1

perszehogy1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az előző két percben kiváltottam két arany titokfát 1-1 farmaranyért és ki akartam pakolni az erdei tisztáson, de nem kaptam meg. Utánanéznétek? Köszi, és jó éjt...
    Gazda: perszehogy1ID: 50123334
    ·

18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, próbáld megnézni a bahán, hátha ott van

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az egyik arany titokfa, a másik ezüst - mindkettő ott van a fa menüben, a farmodon.
    Ha nem találod, írd be a keresőbe a pontos nevüket, és előkerülnek.

-ágianyu33- és ideals20111 kedveli ezt.
  20. zsazsu63

zsazsu63 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom, jó helyen írom-e, ezt találtam legjobbnak.
    Kérlek szépen, nézzétek meg, miért kérdez meg tőlem mindent háromszor - legalább - a rendszer. Pl. Nincs elég trágyád vegyél a piacon - ezt a táblát kirakja vagy háromszor, mielőtt beenged a piacra, és ott is minden biztonsági kérdést vagy kétszer-háromszor megkérdez.
    Köszönöm szépen a segítséget!
    Gazda: zsazsu63ID: 26915225

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.