Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiszsoka

kiszsoka Fórum-zöldfülű

Nem tudom termőföldeket kitenni a +, területre a foci vb-n. Mi lehet az oka?

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Mennyi földterületed van kint?
    Összesen 14 db nagy (2x2) kockát lehet jelenleg kihelyezni.
    A további lehetőség a holnapi napon 14:00 órakor érkezik, addig nem tudsz újabb területet kihelyezni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nem tudok a területekre belépni. Már korábban is volt ez a hiba ma délután, de kiléptem és visszalépéskor néhány területre be tudtam lépni, de most ismét nem. Pedig jó lenne az eventnövényeket elvetni éjszakára.

4. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    Én is ugyanezt tapasztaltam, frissítés után beengedett! :)

szemike50 kedveli ezt.
  5. Wellwisher

Szia!

Kérlek ellenőrizd le, hogy a böngésződ legfrissebb verziója van-e telepítve. Ezt a böngésződ súgójában tudod megnézni.
    Esetleg böngészőváltással is ellenőrizheted, hogy a hiba másik böngésző esetében is fenn áll-e.

6. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok!Próbáltam a jelszavam megváltoztatni de nem megy.Nem küld emailt.Mit csináltam rosszul?Köszönöm.

7. Wellwisher

Szia!

Ugyanaz a jelenlegi e-mail címed, mint a regisztrációkor volt?
    Ha igen, akkor a megnézted az összes helyen a válaszlevelet? Spam, promóció, stb...?

8. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Igen ugyanaz az email címem.Megnéztem nincs egyikben sem.

9. zsike5656

zsike5656 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom kinyitni a gyümölcsléállomás két utolsó ajándékcsomagját. Kérlek segítsetek! ID 5051048

10. Wellwisher

Kérlek, hogy a farmodon keresztül vedd fel a kapcsolatot a supporttal, ők fognak tudni Neked segíteni.
    Írd meg, hogy az e-mail címedre nem kapod meg a jelszó változtatásához szükséges levelet.

A játék supportjáról és a teendőkről itt tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

11. Wellwisher

Szia!

Ez a probléma csak abban az esetben áll fenn, ha maradt a sorban olyan pohár, ahol nem vetted át a napi ajándékot.
    Kérlek nézd át alaposan a poharakat! Amennyiben kék plusz jelet látsz valamelyiken, akkor az azt jelenti, hogy azon a napon nem nyitottál rá az ajándékra.
    Ezt utólag csak farmaranyért tudod megnyitni, viszont ha megteszed, akkor kinyílnak a sorvégi dobozok is.

12. zsike5656

zsike5656 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget! Valóban egyet elfelejtettem átvenni.

13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi!

Április elseje van?
    Nem tudok a foci arénába bejutni kapálni, a városban éjszaka van csak a Bahamára enged be......Mi történt ?
    ID 17621761

14. Kleopátra2

Kleopátra2 Utánpótlás-írogató

Szép reggelt mindenkinek!
    Megvettem a májusi aranyeső felhősort, (899ft) de nem tudom kitenni, mert nem találom a paszulyon.
    Mi lehet a probléma?

15. iciripicirii

iciripicirii Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Segítséget kérek, két farmomon nem nyílik ki az utolsó két ajándékdoboz aGyümölcslé Állomáson, bár minden poharat kiürítettem és nem is jelzi, hogy kér FA-t... Az ID számok: ID51976434 és ID53795057 Köszi elóre is!

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

17. mamarygen

Szia!

Be kellene azonosítanod, milyen felhőt is keresel:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/májusi-aranyeső-felhősor-vásár-2018-május.16627/

A felhősor csak a csomagban érkező dekorációs tárgyakkal vásárolható meg.

A felhőcsomag ára: 899,- Ft

Csomag tartalma:

Ha ezen lépéseket megtetted,de további gondod is adódik, kérlek ID-számot és farmnevet megadva részletezd, hogy segíthessünk!

18. gabibenk

gabibenk Utánpótlás-írogató

nem müködik a kockázó, 1 dobás után elakad. Mi baja van? gabibenk ID8856161

19. mamarygen

Szia!

Ellenőrizni tudod-e, hogy másik böngészőből belépve ugyanaz a helyzet áll-e elő?

Ha még mindig fennáll a problémád, akkor kérlek, ellenőrizd a böngésződ verzióját. Ha nem a legfrissebb, akkor telepítsd újra, ne csak a frissítést kérd a rendszertől.

Koppi kedveli ezt.
  20. erika10313

erika10313 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A tenyésztéssel van problémám, nem enged bahás állatokat tenyészteni, azt írja, hogy aktiváljam a szentélyt. Nem tudom miért, hiszen ott is már régóta tenyésztek, most meg minden tenyésztett állatom eltűnt. Id: 48858328 Köszönöm a segítséget!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.