Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pici50

pici50 Utánpótlás-írogató

Szép estét a kérdésem az hogy nem tudok be menni a városba teljesen fehér már negyedik napja.ID13756135

2. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Szia
    A játék alapjáraton 2x2-es farmterületre vetítve írja a TP mennyiséget. Tehát a 71 TP-t 2x2-es földterületre ültetve kapnád. Ez a földterület csökkentésével arányosan csökken. Mivel te 1x1-es területet használsz, a 71-et le kell osztani 4-el, és akkor fogod megkapni, hogy 1 terület aratása után mennyit kapnál. Éppen ezért az, hogy neked 51 TP-t ír, bár nem számoltam ki, igen nagy valószínűséggel helyes összeg.

3. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

4. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

:wuerg::oops:;)
    Nagyon köszönöm,! úgy látszik a karácsonyi őrület már hatással van rám. De jő a pihenés és az új event.

5. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok!
    Nem rég bontottam ki a mai ajándék csomagot és 8 db-ot kellett volna kapni a titkos csemetéből én 3 db-ot kaptam. Szeretném megtudni, hogy miért? Előre is köszönöm a segítséget. ID:35138278

6. zebraful

zebraful Fórumelemző

Szép Jóestét!
    Szentjános bogarak felrakása közben rendezgettem a főfarmot és közben eltűnt a 3-ból
    egy éneklő tulipánom. ( A 4. a szédült szántón egyedül áll ) A helye ott van a másik kettő és a
    betöltő virág mellett. Kerestem az egyebek között, hogy nem került e vissza a raktárba, majd
    kiléptem és vissza, de sajnos a helye továbbra is üres.
    Megtalálható még ?
    Zebraful ID 3611389

7. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Szia
    A mai napi nyeremény szigeti csemete volt, ott keresd őket.

8. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Szia
    2 van a fő farmon, 1 a szédült szántón.
    Ellenőriztem a pörgetéseket is, azonban ott is csak 3 szerepelt nyereményként. Tehát a kérdés, hogy mikor szerezted a negyediket?

9. drixon

drixon Aktív író

Szia SzfinX !
    Köszönöm szépen az előző kérdésemre a válaszodat. Valóban a Bahamán megtaláltam mind a 8 db csemetét. Az volt a meglepetés számomra igazán mert arról már el is felejtkeztem, hogy régebbről maradt 3 db és azzal tévesztettem össze a fő farmon.
    Még egyszer köszönöm, hogy segítettél. Üdvözlettel: drixon

10. gutyinaeszter2001

gutyinaeszter2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Leszedtem a főfarmról a kölest és nem számolta hozzá a pajta készletemhez.
    A szédült szántón is leszedtem 2 kockáról, de a készletem még mindig 8263 db.
    Nézzetek be a farmomra. A szédültön nem arattam tovább.
    Köszönöm.
    gutyinaeszter2001 ID:23197572

11. béla1015

béla1015 Fórum-zöldfülű

Az aratás nálam sem megy. Leszedem és nem számolja hozzá.>:(>:(:cry::cry::cry:

béla1015 id:35516643

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    ellenőriztem a megadott accounton zab érett be a komfort termőtalajban.

13. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a pajtakészleted.

14. gutyinaeszter2001

gutyinaeszter2001 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm szépen! Lehet, hogy este nem arattam?:oops:
    Már jó, hogy téli szünet van a suliban.:D:D

dalmata10 kedveli ezt.
  15. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok! Ma a piacra tettem ki 2*20 farkast, és akkor vettem észre, hogy a csp mennyiség sokkal kevesebb, mint belépéskor. Kb 200.000-rel. Valószínűleg valamit vásárolhattam, amire nem emlékszem, mert a farkasok ennek a tizedét vihették csak el. Utána tudnátok nézni esetleg, hogy a mai vásárlásaim között mi volt ilyen nagy összegű? Köszönöm!
    Gazda: Mag-Anya
    ID: 27460886

16. Kacix

Kacix Fórumlakó

Kedves szomszéd!
    a 40 farkas darabját kb 50.000 Csp-ért tetted ki, annak pedig a 10 százaléka 200.000Csp :)

Mag-Anya kedveli ezt.
  17. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a farkasok 10% piaci jutaléka aránylag magas volt.

Mag-Anya kedveli ezt.
  18. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Hú, még fel kell ébrednem... :sleepy: Köszönöm mindkettőtöknek! (Szia Szomszéd :)) Benéztem, hogy a 20 farkas 100.000-ért került ki, pedig nem. Nem baj, nagyobb lesz az öröm xD Ha megveszik.
    Szép napot Nektek!

19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Napot! Nálam jelenik meg hibásan a fórum vagy más is észleli? Ava képet nem enged feltölteni.Kösz a választ.

20. Laboviti

Szia!
    Ahogyan látom, időközben sikerült kicserélned az avatarod.

Farmer*54 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.