Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cemá2002

cemá2002 Haladó

Szia. Az eventet befejeztem, a felhő is meg van. Ennek ellenére az látszik, hogy nincs befejezve. :(

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Hozz kérlek képet arról, Te mit látsz az eventablakban.

Az ellenőrző panel adataiból készítettem az általad idézett hozzászólásomat.

Most is azt teszem:
    Nem rendelkezel még az event felhőjével.

cemá2002.png

3. Kakukkmarci

Kakukkmarci Fórum-zöldfülű

Szia!
    Az Égig érő paszuly feladatait próbálom teljesíteni, a 6.feladatnál járok, ahol 3 vaddisznót kell leadni a továbbjutáshoz. Hosszú idő alatt sikerült kitenyészteni 2 vaddisznót, és a feladat végénél beadtam 4 Báznai sertést,- nem is BabyBumm körben-, amiből egy újabb Vaddisznónak kellett volna "jelentkeznie", ehelyett kaptam egy Minimalacot. Nagyon kedves a Farmerama, hogy ilyen ajándékkal kedveskedik,de most kezdhetem előlről az egészet, nagyon elkeserítő!!!! Köszönöm, hogy elmondhattam!
    Kakukkmarci ID 3202585

4. mamarygen

Szia!

Személy szerint sajnálom, hogy nem voltál szerencsésebb.

De használj akkor más utat ... olyan tenyészállatokat adj el a piacon, amivel előteremted a csp költségét a vaddisznónak.

Olcsóbb eljárás lehet azonban a keresett növényekkel üzletelni a piacon. Sokan ezt teszik.
    Gondold át ... lehet, hamarább célt érsz.

Sajnos a hozzászólásodban nem volt help típusú kérdés. Így itt annak nincs létjogosultsága. (törölnünk kellene)

Tedd át az írásodat kérlek a fejlődési topicba, ott több hasznos útmutatást is kaphatsz.
    Higgy abban, hogy van más út a paszulyos állatok előteremtésére!

5. Keveremkavarom

Keveremkavarom Járnitanuló

Szia!
    A "Majmok szentélyének napja" mini eventben megvettem az első felhősort (1090,-) a tegnapi napon (szerda). Fel szerettem volna tenni a hozzá tartozó tárgyakat, azonban a kattintásra nem a "Saját raktárat" kapom, hanem a gazdaboltot, hogy vegyem meg a tárgyakat. Lehet, hogy rosszul értelmezem a dolgokat, de az én olvasatomban a felhősorral együtt a jutalmazó tárgyakat is megvettem.

Üdv: Keveremkavarom
    ID: 36777848

6. mamarygen

Szia!

Ezt a csomagot vásároltad meg.
    [​IMG] [​IMG]

Táncoló krokodil,Táncoló teknős, Táncoló majom, Táncoló panda helyezhető rá ...

Kérlek, figyeld meg, melyik felhősort akarod "benépesíteni".

A paszulyon ez a sor nálad a második lapon található.

Keveremkavarom kedveli ezt.
  7. cemá2002

cemá2002 Haladó

Szia. Az eventet végigvittem a szükséges mennyiségekkel, a felhőm is meg van, és aktiváltam már tegnap.

Az eventablakban azt látom amit Te, pedig befejeztem. :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. mamarygen

Kérlek, írj a játék supportjára, hogy nem megfelelő az eventablak jelzése.
    Válaszd az Általános kérdések témacsoportot.

A választ a levélben megadott e-mail címedre várjad.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Sali~*.* és cemá2002 kedveli ezt.
  9. cemá2002

cemá2002 Haladó

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Simi1909

Simi1909 Járnitanuló

Valahogy nem értem ,hogy megint lelassult a játék , de mindig csak ilyenkor mikor több feladat van érvényben,,ha nincs akkor OK minden ...nagyon nem értem....

köbüki51 kedveli ezt.
  11. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Nincs információnk arról, hogy a játék bármi okból belassult volna.
    A sok feladat állandó már a játékban, tehát ma sincs több, mint tegnap ilyenkor volt.
    Úgyhogy én meg azt nem értem, hogy egy-egy eventet követően (legalább) miért nem működik rutinszerűen a géptakarítás, sütik törlése....
    Azok a sütik, melyek a tegnap véget ért eventet szolgálták, ma már csak szemétként foglalják a helyet a gépeden.
    Kérlek, hogy végezd el a teljes géptakarítást és sütitörlést, valamint érdemes kipróbálnod egy másik böngészőt is.

12. mozsu81

mozsu81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítsetek, a tukán hogyan tudom megszerezni? Azt az infót kaptam, hogy a szentély 6. kamrájában, de nekem ott nincs. Miért nincs ott, mit csináljak, hogy legyen? Köszi!

13. Wellwisher

Szia!

A Tukán a Maja majmok szentélyének 6. kamrájában a 4. szobor.
    Ott kell lennie, hiszen mindenkinél azonos helyen található.
    Ebben a kamrában ezek az állatok találhatók: lajhár, anakonda, teve, tukán, koala
    A képen az alsó sorban a kamrák láthatók (kör alakú ikonok) felül pedig a szobrok.

14. mozsu81

Nekem nem is így néz ki. Bocsi a bénaságomért, tudnál segíteni? ID:5105910?

15. Wellwisher

Kollégám elvégezte az ellenőrzést Nálad.
    A Tukán hozzáférését már kiváltottad a Maja majmok szentélyéből.
    Így meg is tudod vásárolni az ólat a piros kosárból (képernyő bal oldalán lévő menüben találod a kosarat).

Az alábbi kép a farmodon készült, a piros kosárban:

imgpsh_fullsize.png

genka53 és mebajah kedveli ezt.
  16. mozsu81

Köszönöm, köszönöm!! :);):p

17. Keveremkavarom

Keveremkavarom Járnitanuló

Köszönöm, én mindig az első lapot nézem, bocs.

18. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm, javítottam. :)

Bolgár80 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Mondtam már, hogy teli a hócipőm a beragadó fölösleges felugró ablakokkal? Most pl. eventgazt akartam beadni. Nem tudom, miért ugrott fel a felhősorról szóló tájékoztató, de mindent letakar, hiába megyek át másik területre, ott rohad a piszok. Még finom voltam. Nem az első ilyen eset, hogy valami teljesen fölösleges infó-ablakot nem lehet eltüntetni. Ezért nem szeretném frissítéssel húzni az időt (rendszeresen!!), mert mivel rengeteg itemem van, sokkal lassabban tölt be, mint egy kisebb, egyszerűbb farmot (saját tapasztalat). Jó, most ki tudtam húzni alóla az aratógépet, beadni viszont nem tudok. Ezeket még mozgatni sem lehet, mint egy tisztességes infó-ablakot.
    Közben 5-10 ugrást végeztem, szántók, beadandók stb. közt, a piszok kis ablak maradt. Kíváncsiságból rányomtam a beadásnál a FP-s ikonra, a tájékoztató ablaka emögé a gyönyörűség MÖGÉ jött fel, csak a csücske látszott ki. Nem érdemes képernyőmentést csinálni, mert nem csak 1 ablak, nem csak 1 helyen csinálja ezt.

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem fog tetszeni, amit írni fogok: a feleslegesen odaragadó ablakok az esetek 99 százalékában a gép állapotára vezethetőek vissza.
    Amennyiben játékhibáról lenne szó, azt te is észrevennéd: tömegesen jönnének a hasonló jelzések és minden játékos tapasztalhatná azt.

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése szintén fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Amennyiben ezek a lépések nem segítenek, érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon, stb.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.