Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

3. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia!
    Ez szép és jó, a baj az, hogy addigra sem a felhők, sem a szuperegyüttes csomag nem lesz már megvásárolható!!!
    Azért illett volna a javítással együtt, a mega TP nap idejét is kitolni. E most megint olyan, hogy nehogy már a pénzünkért véletlenül duplán járjunk jól.......

Kukackukac kedveli ezt.
  4. kiscsikó

kiscsikó Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Ma kiváltottam a mentor áruházba a sárkány tojást, de nem találom a menübe. Legyetek szívesek utána nézni.

Utoljára szerkesztett: 8.7.18
  5. Wellwisher

Szia!

A kiváltást követően egy ki és belépéssel frissítetted a játékot?
    Kézzel és ne géppel keresd a menüben, mert ez egy tojás és a munkások nem kezelik.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. kiscsikó

kiscsikó Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ. Munkásokkal kerestem. nem gondoltam. hogy azért nem találom.

7. muru69

muru69 Junior szaki

,sziasztok szeretném kérni a segitségeteket nekem ugy rémlik hogy 2vagy 3 napja sajnos nem emlékszem pontosan˙a focis eventben sikerül napi hatszor aratnom azota nem költöm semmire az event növényt mert probálok rájönni arra hogy a felhö megszerzése mellett tudok-e a 4.k gazdaköriböl megcsinálni valamennyit mégis ugy érzem hogy talán nem ugy gyülik a növényem ahogy az 6 aratással kellene megnéznétek kérlek? id:5743761 köszönöm üdv muru69

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A technika nem teszi lehetővé, hogy a régi aratások adatai ellenőrzésként visszanézhetők legyenek!
    A malom vagy gazdaköri tevékenység ellenőrizhető, de utólag az, hogy amit aratsz, bekerül-e a pajtádba, az nem.
    Próbaaratást tudunk neked felajánlani. Jelezd, amikor a következő aratásod esedékessé válik. Egyik kollégám elvégzi helyetted, és megnézi, minden megfelelően működik-e.
    Kérlek azt is vedd figyelembe, hogy 112 db gazzal nő ám csak a készlet 1-1 aratás-visszaültetés kombináció után.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. muru69

muru69 Junior szaki

sziasztok köszönöm a gyors választ közben számolgattam egy kicsit és ugy néz ki hogy jol áll a növényem csak valahogy olyan kevésnek tünt köszönöm hogy fáradtatok miattam üdv muru69

Othep kedveli ezt.
  10. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Leszedem a fáimat a bahán és mindig visszaugrik Kérlek segíts

11. Wellwisher

Szia!

A törlés gombbal próbálod eltávolítani a fát?
    Milyen fákról van szó és pontosan melyik területen?
    Kérlek, hogy a fenti kérdésekre adott válaszok mellett a farmneved és az ID számodat is add meg az ellenőrzéshez.

12. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Köszönöm a választ.

13. giz-gazda14

giz-gazda14 Járnitanuló

Szervusztok! Nem tudom miért,de több mint kétezer óra farmmunkás jelenik meg nálam. Nem szeretném emmiatt a kertemet elveszteni!
    ID 50379199 űdv. giz-gazda14

inanna11 kedveli ezt.
  14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre annyi információnk van ezzel kapcsolatban, hogy néhány farm tévesen kapott jutalmakat. Ezeket hamarosan vissza fogják könyvelni. Kertedet nem fogod elveszteni, azonban amiről nem tudod, hogy megvolt, azaz ajándékba kaphattad, azt egyelőre ne költsd el/használd fel.

15. éva0409

éva0409 Járnitanuló

Hát a mega TP napra ismét keresztet vethetünk! Ha éppen nem fagy le a játék, iszonyú lassú!

Hát a mega TP napra ismét keresztet vethetünk! Ha éppen nem fagy le a játék, iszonyú lassú! Már előre félek, mi lesz 14 órakor, az új event kezdetekor!?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.7.18
  16. hell2

hell2 Utánpótlás-írogató

Szép Napot!A foci eventes játékban a kapura rúgást nem tudom elvégezni többszöri frissítés után sem.Kérek segítséget az id3663930 as portára!

17. Wellwisher

Szia!

Van konkrét problémád, melyet szeretnél jelezni?
    A TP nap rendesen elindult, a játékban nincs lassulásról több információnk a Tiednél.
    A 14 órás event indulást pedig nem kell előre temetned!
    Általánosítasz, melyre én is csak az általános választ tudom adni.
    Ha lassulást tapasztalsz, akkor takarítsd ki a gépet és töröld a sütiket az alábbi ismertető alapján:
    A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is, hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

18. Wellwisher

Szia!

Az alábbi pályánál vagy elakadva?
    Itt, ahogy azt az ábrán is látod, először a saját játékos felé kell passzolni a labdát és utána tudsz csak kapura lőni.

19. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Sziasztok!

Legyszi segitsetek! Milyen allatokat kell a kovetkezo eventkor tenyeszteni?
    Valaszt elore is koszonom!
    Szep napot kivanok mindenkinek!!

20. Wellwisher

Szia!

Ezt a kérdést vidd át kérlek a Pletykagangra, hiszen egy még ki sem írt eventtel kapcsolatban itt nem tudunk segíteni.
    Találgatásnak pedig Jós Jónás birodalmában van a helye.
    itt találod a Gangot:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...n-szárnyra-kelhet.14377/page-1020#post-889283

mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.