Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FODORMÁRK06

FODORMÁRK06 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, hogy be néztél napi 7 ajándékot küldök és legalább ennyit kell kapnom is, de nekem csak kettő szomszéd látható ez kizárt, hogy mind itt hagyott nem ezt tapasztalom ! kérlek néz meg még egyszer. Köszönöm.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Az ajándékok küldéséhez nem szükséges a szomszédság. Ezt Te is tudod!

A napi ingyenes ajándékküldésre kattintva a felsorolásban elöl a szomszédok szerepelnek, majd a barátlistában lévő gazdanevek olvashatók folyamatosan.

Leírtam, mit láttam, két név, két gazda ikonja látszik a szomszédos listádban.

Emiatt javasoltam, írj levelet a barátaidnak, akik szomszédaid voltak, ők mit látnak a saját listájukban, szomszédjuk vagy-e?

Ezt neked kell kideríteni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Kacix

Kacix Fórumlakó

Délután kettőkor megvettem az Eldorádó felhősort ill. négy kitehetőt majd utána eltűnt a paypalos fizetési lehetőség.
    A kérdésem az hogy miért tűnt el és mikor kapom vissza, más fizetési lehetőséggel nem tudok élni.
    18 óra múlva lejár a vásárlási lehetőség, bár írtam a supportnak is, de a legutóbbi problémám több nap alatt sem oldódott meg, akkor most lesz egy fél felhőm?

4. norcsi63

norcsi63 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Megcsináltam a 3 kört és a polipot megkaptam, de a szarvasbogarat nem. Légyszi nézzetek utánna.
    norcsi63 ID 23302150

5. mamarygen

Szia!

Hol ellenőrizted, melyik ólas menübe néztél bele?

A poliptavacska a szigeten fog működni, a szarvasbogár-lak a farmos területen kerül használatba.

6. norcsi63

norcsi63 Utánpótlás-írogató

Megkaptam 3szor léptem ki meg be. Köszi

7. mamarygen

Megtennéd, hogy a játék supportjára jeleznéd ezt a gondot?

Általános kérdések opciót válaszd ki, kérlek!

Sajnos a probléma kiderítése nem biztos, hogy a vásárlási akció keretébe fér majd. De a megoldás mindenki számára fontos lehet a későbbi banki tevékenységhez.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

8. mamarygen

Az ellenőrzés ezt mutatja, ezért írtam, hol keresd:

norcsi.png

9. Kacix

Kacix Fórumlakó

megtettem, írtam a supportnak, bár a problémám nem oldja meg

10. mahal

mahal Aktív író

Már nem elször tapasztalom, hogy eltűnik a megvásárolt segitők ideje. Az indigó54 és a mahal nevű farmomra egyidejűleg vettem 144 óra segitőmunkást a féláras időben. A mahal nevű farmomon már elfogyott az idő. mig az indigó54-en még 80 óra van. Ezt mint mondtam már nem először tapasztalom, azt hiszem jeleztem is. Mit tudnának tenni, hogy rendben legyen?

11. -maya64-

-maya64- Utánpótlás-írogató

Szaisztok,a Kakukktojás IIdekor elemet nemtalálom.a feladatelvégzésével kaptam,néztem felhösoron,a kincsesszigeten,akergekertben elöreis köszönöm asegitséget ,-maya64-ID35657450

12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mikor vásároltál, és mennyi munkást?
    Eltelt a vásárlás óta már annyi idő?

Ne felejtsd el, hogy a megvásárolt idők a meglévőkhöz hozzáadódnak, így már a vásárlás pillanatában is eltérőek lehettek a lejárati időpontok. Az eltelt időben pedig még nyerhettél is hozzájuk különböző időtartamú munkásokat. Igazából az lenne a különleges, ha egyszerre járnának le.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mikor és hol szerezted ezt a dekor elemet?

14. Dulika

Dulika Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ! :)

15. -maya64-

-maya64- Utánpótlás-írogató

Szia,a tenyésztösfeladatoknál a Kakukk utánpotlásnál 2 méhecske kakukkért váltottam ki, sajnos a pontos dátumot nem tudom kbféléve

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám megnézte neked:
    2017. október 14-én kaptad a dekort, a gazdaköri feladat teljesítésért.
    2018. februárjában a cserenapon elcserélted.
    Ezért nincs meg a Kakukktojás II. fejlesztésű tárgyad.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Szeretnék segitséget kérni a képfeltöltés témában.Olyan képfeltöltőt szeretnék ha mondanátok , ahol ha a linket behozom, nem jelenik meg hirdetés, vagy hirek.Csak a kép.
    Előre is köszönöm.

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kép direkt linkjét kell beilleszteni a fórumra, és akkor nem jelenik meg a hirdetés.

19. Welsibárdok

Welsibárdok Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Farmnevem:Welsibárdok
    ID:11878371
    Ma megvettem a magtárból 200 cukkinit,kiírta mind eladva,és nem adta meg
    Válaszotok előre is köszönöm!

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

2018-07-24 07:35:40-kor vásároltad a 200 cukkinit, ezt rendben meg is kaptad. Utána hogy sajnos mit csináltál vele, azt nem tudom megmondani, mert a pajtakészleted minden felhasználási forrásáról nincs log. (elültetted, kitörölted pl)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.