Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -maya64-

-maya64- Utánpótlás-írogató

Szia,Szép napot nagyon szépen köszönöm a választ és segitséget,

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia,
    kérlek segitsél melyikre gondolsz..N em közvetlen szeretném szeretném a fórumra hozni, hanem ..
    Link a képhez
    HTML link
    Link fórumhoz (1) (thumbnail)
    Link fórumhoz (2) (thumbnail)
    Kép letöltése
    Linkoldal címe

Utoljára szerkesztett: 24.7.18
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A link a képhez sorban található azonosítót kellene lemásolnod.

Majd leellenőrizni egy új lapon, mi is jelenik meg.(böngészőben nyiss hozzá egy új lapot)
    Ha a feltöltő oldal egyéb információi is látszanak, az is jó módszer lehet, hogy ezen az új lapon a képre kattintunk, majd ha az betölti a képernyőt feliratok nélkül, akkor azt a linket másoljuk a címsorból. (Ez garantáltan az adott kép linkje lesz)

Ezt lehet a hozzászólásban, a fórumon a fekvő gémkapcsos jelnél illeszteni. (Ha a kép mérete megengedi, akkor a bélyegképes ikonhoz is rendelhető.)

Lehet, hogy körülményesnek, nehéznek tűnhet a folyamat, de sajnos a képfeltöltő oldalak nem egységesen, nem ugyanazon szabványokkal dolgoznak. Van olyan link a képhez azonosító, ahol reklámos szöveg is olvasható!

Emiatt írtam le részletesen a tanácsot.

Ha jól sorrendezed, nem lesz nehéz megtanulni, hidd el! :)

-elzemari- kedveli ezt.
  4. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Ma vásároltam egy L-es farmarany együttes csomagot. A csomagból a majmos és a baglyos golyórágó adagolót megkaptam, valamint az L-es golyórágó ládát, amelynek tartalmaznia kellett volna 1 macskás golyórágó adagolót- ezt megkaptam - valamint 1 pandás golyórágó adagolót, amit viszont nem kaptam meg, esetleg valamit nem jól értelmezek? Köszönöm a segitséget és a választ., ID.számom 5338636.

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Köszönöm szépen.

Utoljára szerkesztett: 24.7.18
  6. mamarygen

Szia!

L- farmarany együttes csomag tartalma:
    L farmarany együttes csomag
    Ára: 2.690,-Ft
    450 farmarany
    1 db L golyórágós láda
    1 db Majmos golyórágó-adagoló
    1 db Baglyos golyórágó-adagoló

Az egy db L golyórágó ládából:

L
    golyórágós láda
    1 db Macskás golyórágó-adagoló vagy
    1 db Pandás golyórágó-adagoló bontható (csak az egyiket kaphatod).

Ennek alapján nézz körül a menüdben, hogy mi is az, ami rendelkezésedre áll.

7. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy mikor várható a vb figurák fejlesztése?
    A holnapi újítás miatt át kell rendeznem a kergét és a kincsest, szeretném tudni, hogyha a vb figurák megkapják a fejlesztést, akkor már valószínűleg nem lehet a munkásokkal aratni mert bónuszuk is lesz és akkor esetleg kirakhatók lesznek az új területre?
    Előre is köszönöm a választ, üdv.

8. mamarygen

Szia!

Annyi információval rendelkezünk, hogy július 25-én kapják meg a focis vb nyertes figurái(zászlói) a végleges fejlesztést.

Amint több információ érkezik, megosztjuk a fórumon.

9. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Nagyon köszönöm! :)

10. niciromann

niciromann Aktív író

sziasztok . niciromann vagyok . ID52612973 a Bahamán az Ültetvényen vannak ólaim is . Az egyik ólam eltűnt most egy pörgő virág van és sem ólat sem növényt semmit nem enged rá tenni. Ki be lépkedtem már többször de nem jön elő az ólam . Kérlek segítsetek. köszönöm szépen .

11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Próbáld meg törölni az ólat. De ne a gépi törlést használd. Kézzel töröld. Baloldali ikonsor alján az ásóra és a tiltó táblára kattintva. Majd Kattints az ól helyén pörgő virágra.

12. katte521

katte521 Járnitanuló

Sziasztok!

Szeretnék venni egy xl farmarany együttes csomag-ot de nem tudom kifizetni. A fizetés kiválasztásánál a ,, fizetés mobil segítségével " -t választanám és hiába írom be a telefon számomat nem történik semmi. Azt írja ki hogy nem érvényes telefonszám.
    Volt hogy angol bankkártyával vásároltam pár éve mikor még kint éltem és azóta angolul vannak a dolgok és olyan mintha a magyar számomat nem értelmezné. Van ilyen? Vagy én vagyok a béna?​

13. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! Szeretnék egy bahamás manufaktúrát venni, de nem találom sehol! Segítenétek?

14. mamarygen

Szia!

A szigeten a piros kosár alatt lehet vásárolni baha-manufaktúrát, ha még nem vásároltad meg a farmaranyas lehetőséget.

Ma délután, 2018. július 25. (szerda) 14:00 órától lesz az újabb akció.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ktárházak-érkezése-2018-07.16895/#post-892699

Ebben a linkben a megszerezhető raktárházak időrendben áttekinthetők (mely építményből mennyi darab van a játékban):
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-892291

15. csendi1

csendi1 Fórumprofi

köszi, ott kerestem, de nincsen!

16. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Szia!
    A Szentélyben a 7. oszlop 2. sor 4. ikonjánál tudod kiváltani.

Utoljára szerkesztett: 25.7.18
  17. csendi1

csendi1 Fórumprofi

azt már kiváltottam korábban, a kiírás szerint 3 manufaktúra érhető el a Bahán a mostanival együtt, nekem már 2 van, de a mostani lehetőség nincs! ID: 11736293
    Baha-manufaktúra (terményes ólak)
    1. >>2016. 07. 28.<< 45 AB a szentély 7. kamrájában
    2. >>2016. 07. 28.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    3. >>2018. 07. 25.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból

18. apa0710

apa0710 Fórumlakó

A 3. manufaktúra még senkinek se elérhető ;) Majd 2-től lesz lehetőségünk kiváltani :)
    Az új raktárházak érkezése várhatóan: 2018. július 25. (szerda) 14:00
    Hír egy hétig fog szerepelni a hírek felületen.

19. csendi1

csendi1 Fórumprofi

ezer bocsi, akkor hiába keresem, nem figyeltem meg az időt!:(

20. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    A tápkeverésnél és a gazdaköri beadásnál nem lehet átírni a számot, egyenként kell felpöcögtetni. 100 tápnál még hagyján, de a több ezer beadásnál már elég ciki.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.