Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jozseftothtth636

jozseftothtth636 Utánpótlás-írogató

Szia!Kérdezném,hogy a teleholdason állatos épületnél már harmadszor kér hódokat, ez nem hiba?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

3. jozseftothtth636

jozseftothtth636 Utánpótlás-írogató

4. lulanéni44

lulanéni44 Utánpótlás-írogató

Légyszí nekem is segíts visszarakni lulaneni44 30816127 a farmra, köszi szépen

5. martha8034

martha8034 Fórum-zöldfülű

Szervusztok!
    Nem tudom átvenni Rackó mai ajándékát...
    A "kérem" gomb zöld, de hiába kattintok rá, nem történik semmi.
    Takarítás, másik böngésző, gép újraindítása - teljes áramtalanítással - megtörtént, eredménytelenül :(
    Gazda: martha8034
    ID: 41639950

6. mamarygen

Szia!

Leírnád kérlek, hogy milyen fejlesztési szinten van a gyárad?
    Hol van most ez a gyár?

A kerge kertben van hozzá kialakítva szabad terület?

Nem sikerült neked kihelyezni egy másik böngészőből belépve a farmra?

Köszönöm, ha válaszolsz!

7. suzi56

suzi56 Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom meddig kell még türelmeskedni, de tegnap óta nem lehet normálisan aratni és területet váltani! Már nagyon unom az örökös ki-belépkedést!

8. mamarygen

Szia!

Sajnálom, hogy ilyen helyzet adódott.

Tudod Te is, ha türelmetlenkedünk, azzal a dolgok nem változnak. Egyedül a belső feszültség nő, a közérzetünk romlik.

Ez az állapot most olyan, hogy többször kell ki- illetve belépni, az aktuális oldal betöltése ikont gyakran kell használni a böngészőben.
    Elengedhetetlen, hogy visszanézzünk, minden dolog rendben van-e azon a területen, ahol munkát végeztünk.
    Ez a saját érdekünk.

Megértést és még több türelmet kérünk! Köszönjük!

9. mamarygen

Szia!

Ez a gond a tegnapi hibával függhet össze.

Van időd még, hogy a hiba javításáig várj a Rackó ajándékának átvételével.

Alkalmanként, ahogyan a farmra lépsz, kérlek, próbáld kattintani a kérem gombot.

Reménykedünk abban, hogy mielőbb helyreáll a megszokott rend!

10. martha8034

Köszönöm a választ, ám hamarosan mennem kell melóba, s ma már nem lesz módom belépni...
    Tudtok esetleg segíteni?

11. mamarygen

Sajnos nem tudom én sem lekattintani a napi ajándékodat a "moderátori lehetőségeimet" használva.

Ajánlani tudom, hogy írj a játék supportjára, miszerint a mai ajándék átvételét később nem lesz lehetőséged megoldani, mert munkában töltöd a nap hátralévő idejét.

Általános kérdések témakört válaszd, kérlek.

A support válasza a regisztrációs e-mailedre érkezik majd.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

12. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok,
    nagyon jó, hogy kijött a köv. event (gondolom, a terv már régóta megvolt), de ha nem tudunk rendesen belépni, akkor mi van? Ráadásul a 3 ó gazhoz állandóan gépnél kéne lenni... Szóval kéne egy B-terv a hosszabbításhoz, már most, mielőtt parttalan össznépi zúgolódás veszi kezdetét.
    Ha nincs okostelóm, már rég a pokolba küldtem volna BP-t, mert tegnap óta ha bárhogyan próbálom indítani "normál" gépről a farmot, eleve ezzel a farmnévvel indul (holott máskor a kezdő, névválasztós képernyővel szokott) és befagy az első kék tájas állapotba.
    Puffinról nehéz jól játszani, sok funkciót nem tudok elérni. Pl. hogy megnézzem, hogy melyik növény milyen kategóriás: máskor rákattanva feljön ennek mutatása, most rákattanva teleülteti a területet azzal :( Más ilyesmi is van, és nagyon lassú az egész a méretek miatt.
    Nem tudok klaviatúrát használni, régen volt, aztán valahogy eltűnt a lehetősége (balra lenn volt).
    Bár nem igazán idevaló, de sztem ki kéne iktatni KK repülőjét, mert ide aztán abszolút fölösleges és nagyban rontja a trágyázási műveletet.

13. martha8034

Köszönöm a tanácsot, de nincs szükségem az alkalmazására ;)
    Egész délelőtt próbálkoztam, kisebb-nagyobb időközökkel, eredménytelenül...
    Pár perce beléptem, hogy indulás előtt rendezzem a dolgot s az ajándék át volt véve ( szép magyarsággal ) !
    Ám tudtommal nem én tettem, mert a legutóbbi belépésemkor még hasztalan kattintgattam :eek:
    Ha mégis Ti cselekedtetek, köszönöm :)

14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Mint bizonyára olvastad, hiba van a játékban, melynek javításán dolgoznak a központban.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/lassulás-és-504-es-hiba-2018-07-30.16924/#post-895688
    Az általad leírt jelenségek várhatóan meg fognak szűnni, így a holnap kezdődő eventre nem lesznek már hatással.
    A jelenlegi kellemetlenségért pedig ezúton is elnézést kérünk.
    Kérlek, hogy a megszokottnál gyakrabban takarítsd a gépet, mert a javítás alatt bent ragadt hibás sütik is gátolják a játékot.

15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Ugye a lassulási problémák még nincsenek javítva? Nem látok ilyen tájékoztatót.
    Ma elég gyakran visszaállt a játék az eredeti állásba, vagyis hiába arattam le, visszatérve a területre minden ott volt.
    Most egy újra belépésnél azt mutatta, hogy Rackot ma még nem vettem le, pedig ki van pipálva. Miután beléptem a területre el is tűnt a jelzés(még jó, hisz reggel már felvettem a napi ajándékot).
    Szóval elég körülményes a játék, néha fagyós is.
    Szerencse, hogy késő estig nem lesz vele dolgom, így nem is fog bosszantani.
    Csak jelzés értékkel írtam hsz-t. Köszi.

16. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Nálam is ugyanez a helyzet sajnos!
    A fórumra is alig lehet bejönni!

mamimás50, Adrikaa1999 és libuskafarm kedveli ezt.
  17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

A hiba kijavításán még munkálkodnak a központban.
    Amint megérkezik a tájékoztatás, hogy javítottak mindent, úgy hivatalos közleményben a fórumon megjelentetjük Nektek.
    Addig a türelmeteket kérjük.

CitizenZero és libuskafarm kedveli ezt.
  18. mamarygen

Köszönöm az információidat.

Viszonzom is, amennyire tudom:

Az ajándék átvételének ideje a logban: 10:05 óra

Ebben az időben csak Te "ügyeskedtél" a farmodon.

Örülök, hogy sikerült ... így a "hogyan" kérdés már nem is olyan fontos.

19. lulanéni44

lulanéni44 Utánpótlás-írogató

a 3-as szinten van, a főfarmra szeretném kitenni, de sehol nem találom, törlés után tűnt el, köszi

20. mamarygen

A váza ikon alatt volt.

Kitettem a fő farmra. Engedte "simán", gond nélkül.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.