Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Előre is köszönöm. Megyek próbálkozni és jelzem, hogy sikerült-e.

Igen. Sikerült. Minden a helyére került. Ezért ígérem, hogy a hálám örökké üldözni fog;););) Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 3.8.18
    Wellwisher kedveli ezt.
  2. kackac59

kackac59 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget !

3. adridomi

adridomi Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm a segítséget! :)

4. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Újabb dzsin etetés és újabb meg nem kapott ajándék, lassan kezd elegem lenni az egészből >:(>:(>:(
    A játékot kellene végre helyrehozni, attól hogy egy modi a farmomon járna én még nem látom hogy valóban megkaptam a beadott lámpásért az ajándékot.

5. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! Nagy tisztelettel érdeklődnék, hogy lámpás felröppentőt miért nem kapok? Sem ólak, sem fák aratásából....alig lett eddig pár darab,azt is úgy nyertem ajándékként! Bahán és esőerdőn is csak ólakat tettem ki, aratásnál, többféle bónusszal, tp növelővel is semmi....Utanánéznétek? Köszönöm

6. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

sziasztok!

nem szokásom ilyesmiért panaszkodni - frissítek, ki-belépek, gépet rendszeresen takarítok és eddig megoldódtak a problémák, de....

most egyszerűen katasztrofális állapotok uralkodnak a farmon...leteszek egyvalamit (ól, fa, dekor - teljesen mindegy melyiket szeretném) és frissíteni kell, mert a következő lépést már képtelen követni a program...aratok, de a vetéshez már megint frissíteni kell ahogy az állatok etetéséhez is - átlépek egyik területről a másikra...ill. átlépnék, mert a program nem reagál
    tudom, hogy elegetek van a panaszkodásból, de valahogy próbáljatok meg hatni a fejlesztőkre, hogy először a technikai hátteret próbálják meg rendbe tenni akár azon az áron is, hogy hosszabb ideig leállítják a játékot - szerintem inkább várná ki minden játékos ezt az időt, ha cserébe egy nyugodtan, kényelmesen kezelhető játékot kapnánk (anyagi szempontból is megfontolandó, hisz a játék mostani állapotában kevesebb játékos áldoz rá a pénztárcájából, mint ha simán, egyszerűen "csak játszani" kellene és nem azon mérgelődni, hogy nem fut rendesen a játék)
    nektek modiknak is "nyugalmasabb" lenne itt az élet, ha legalább a technikai rész miatt nem telne a panaszláda folyamatosan
    próbáljatok meg összefogni a többi nemzet moderátoraival, talán együtt hatásosabb lesz a fellépésetek :)

további kellemes napot mindenkinek a lehető legkevesebb akadozással :)

Samborg kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Mindenki minden ajándékot megkap és a haladást is lehet látni a csíkon.
    Az, hogy meg ugrik fel az ablak egyeseknél, sajnos összefügg a napok óta tartó hibával és folyamatos javításával.
    Abban szívesen segítek neked, ha adsz ID számot, hogy megnézem és megírom ide, hogy mit kaptál.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. BackOffice

Szia!
    Itt nem a nemzetközi összefogás a lényeg.
    A fejlesztők napok óta dolgoznak ezen a hibán, ami nem érint minden játékost.
    Folyamatosan dolgoznak és haladnak is vele, mert egyre kevesebb a hiba, de még nem kaptunk hivatalos jelzést arról, hogy végeztek volna vele.
    Próbálj meg most olyan tevékenységet végezni, ami kevés munkával jár! Ne rendezgess farmot, ne ültess rövidet stb. Ha mégis rendeznek kell valamit, akkor nem csak türelmet kérek, hanem azt is, hogy területváltással és frissítéssel ellenőrizz mindent!
    Ha végeztél ezekkel, akkor lépj ki és vissza és akkor is nézz rá! Csak így hagyd el hosszú időre a játékot (pl. éjszakára vagy egyéb valós teendőid idejére)!

-ágianyu33-, jófarmerlány és rjolka kedveli ezt.
  9. BackOffice

Szia!
    Ahogy az eventismertetőben kiemelten szerepel, a lámpás nagyon ritka felröppenő. (Nem is igazán emlékszem rá, hogy lett volna eddig ilyen a játék történetében.)
    Hiába néznék utána, valós az, amit írtál. Egy megjegyzés az általad írtakhoz: a tp növelőnek az ég világon semmi hatása nincs a felröppenőkre, csak az érési időnek.
    Az eventcsevegőben a játékosok arra biztatják egymást, hogy a lehető legtöbb Otterdin etetést csináljon mindenki, mert ebben a lámpás szegény helyzetben ez tűnik "menekülő útvonalnak".

10. Adrikaa1999

Adrikaa1999 Fórum-zöldfülű

28iasztok! Kérdésem volt most 4 szabad pörgetésem és csak egyet endegett pürgetni! ez a kérdéshovalett a 3? ID 28139793 Adrikaa1999

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Augusztus 2.-án volt több pörgetésed.
    Ma, 2018.08.04-én egy pörgetést kaptál az Édességes láda bontásából 9:35:47 órakor, amit 9:50 órakor elpörgettél:10 adag bájital volt a nyereményed.

Adrikaa1999 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Nem tudom ez hiba-e de nagyon zavaró. A háttérben van a kék ég és a felhők. De nemrég megjelent a tetején egy sötétebb kék csik ami ha aratok vagy vetek vagy a felhőket szedem le mozog hol vastagabb hol vékonyabb hol eltünik. Eddig ez a sötétebb csik nem volt ott. Lehet nem hiba de iszonyatosan zavaró. A monitoromban nem lehet hiba. Vagy eddig is ott volt csak lehet eddig én nem vettem csak észre?

13. vermat

vermat Utánpótlás-írogató

Szia! Nálam is a malomnál nem látom mit keverek, a Bahán event kitevője eltünt, növényeket nem lehet felismerni!!!!!!!!!!!!!!!! Mindig van valami hiba.

Még a játéknevemet sem írja ki rendesen, ez mi??????????

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.8.18
  14. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szia! Nem lehet lépkedni a területekről...nem csinál semmit,mindig frissíteni kell,ez van már 2 napja.

rozecska és Jucika kedveli ezt.
  15. vermat

vermat Utánpótlás-írogató

ID:3377002 vagyok. Malomban nem lehet beazonosítani a növényeket, a Bahán az event jobb oldali kitevése eltünt. verasztomate00 a játék nevem. Etethető állatkák is eltüntek.

Utoljára szerkesztett: 4.8.18
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    Arattam délelőtt és meglepetésemre nem találtam meg az egyéb bónuszsort a paszulyon. Sütit töröltem (FOX), újraindítottam, nem lett meg. Megnéztem másik böngészővel is ott sincs.(Chrom)
    Nem tudom, hogy ez csak megjelenési hiba-e, de estére megával együtt szeretnék aratni és szükségem lenne bónuszokra is. Ha csak megjelenési hiba akkor a minden felhő aratását választom és nem lesz gondom, de nem tudom, hogy ez jó ötlet-e?
    Köszönöm előre is a segítséget.
    -gyöngy-581
    ID: 4095777

17. Othep

Szia.
    Tudnál erről képmentést küldeni? Böngésződ neve, verziója?
    Ha van lehetőséged, nézd meg a "sötét" sávot egy másik böngészőből is ... képet is küldhetnél innen is (böngésző név és verziószámmal).
    Megpróbáljuk elemezni, és reprodukálni ..., honnan jött, miből eredeztethető ...

18. Othep

Szia.
    ez is megjelenítési hiba... Tedd meg, ha van rá lehetőséged, hogy másik böngészőből nézd meg a malmot...
    itt a képe is:
    verasztomate1.png

Az eventes jel az órában is ott van.
    verasztomate 2.png

19. Othep

Szia,
    nem megfelelő az ID-szám, kérünk másikat.

-ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Folyamatosan dolgoznak a hibák javításán. Egyre kevesebb van, de még nem kaptunk jelzést, hogy végeztek.
    Addig a gyakoribb frissítés oldja meg a gondokat.

Swordfish és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.