Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozecska

rozecska Junior szaki

Most értem haza kezdtem volna az eventet de nincs vetőmagom .Mind a három 0 mutat.

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

3. Dorkus_cica

Dorkus_cica Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Technikai segítséget szeretnék kérni. Az alábbi kép jelenik meg a megszokott belépési ablak helyett. Valószínűleg a gyerekem vmit elállított, de fogalmam sincs ,hogy mit és hol. Mindenfajta segítséget nagyon köszönök előre is!
    Windows/ Crome .
    Minden másfajta játék illetve program továbbra is normálisan működik.

Felhasználónév
    Jelszó
    Elfelejtett jelszó?
    Magyar
    Български Česky Dansk Deutsch Ελληνικά English English English Español Suomi Français Belge FR Magyar Italiano Norsk NederlandsBelgisch NL Polski Português Português BR Română Русский Slovensky Turkçe
    Regisztrált: 55.456.470
    Felhasználónév
    Jelszó
    Általános Üzleti Szabályzat és az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
    Játékinformációk kérése

4. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    1260 farmpengőm van, szerettem volna kiváltani a szupertápot és a party pörgetéseket de nem engedi.
    Szeretném ha megnéznétek hogy mi a gond.
    Gazda: Ibolya51ID: 10494510
    Köszi előre is a választ!

5. Wellwisher

Szia!

Jelenleg a Farmárudában nem tudsz vásárolni.
    A központban tudnak a hibáról és a kollégák dolgoznak a javításán.
    Türelmedet kérjük!

6. rozecska

rozecska Junior szaki

7. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Sziasztok!
    Teljesen tanácstalan vagyok, ezért fordulok hozzátok segítségért. Az event kezdete után vásároltam kosatat, az így szerzett ládákból event növény magvakat kaptam, amit elvetettem. Meglepődve tapasztaltam, hogy a beérett növényeket learatva nulla, az-az semmi növényem nincs a raktárban. Ez hogy lehet? Benéztem valamit? Előre is köszönöm a segítséget.

8. Wellwisher

Szia!

Kérlek, hogy készíts képet és azt csatold, mert amit ide másoltál az a kezdőoldal szövege.
    Ebből sajnos mi nem látjuk, hogy mi a probléma.

9. Wellwisher

Szia!

A learatott növényeket nem lehet ismét visszaültetni.
    Azokat a feladatba tudod beadni, a felesleget pedig a piacon értékesíteni.
    Kérlek olvasd el az event részletes leírását, melyet itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyógynövények-rejtélye.16948/#post-898771

10. Vanessza

Vanessza Junior szaki

11. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

A beültetet növények mind el tüntek a földemrül nem tudom leszedni üres a föld területem?

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Milyen növényt ültettél? Mikor? Melyik területen és mennyit?
    Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kénék.

13. csibike01

csibike01 Fórum-zöldfülű

én learattam az első adagot de a pajtába nem jelent meg valahova eltünt már többször ki-be léptem de igy sem légyszi segitsetek id 41036463 a számom

14. Kékmadár1

Szia!
    A beérett növényt nem lehet visszaültetni ebben a feladatban.

Kérlek alaposan olvasd el az event leírását.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyógynövények-rejtélye.16948/#post-898771

A különböző taktikai lehetőségekről az eventcsevegőben olvashatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyógynövények-rejtélye-eventcsevegő.16951/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. ÁdámMarika

ÁdámMarika Járnitanuló

de hát akkor nem is érdemes ültetni hova kerülnek nem értem lehet nehéz a felfogásom

16. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni abban,hogy pár hónapja megszüntettem a hitelkártyám.Viszont a szezon munkásokat vennék.Ha rendes folyószámláról fizetnék,melyik opciót kell választanom? OTP Maestro a kártyám és láttam is olyan lehetőséget de ott a zöld I ablakban hitelkártyát írnak.A másik kérdésem,hogy ebben az esetben akciósan tudok vásárolni vagy azt csak hitelkártyával lehetett?
    Köszönöm a választ előre is!

17. Kékmadár1

Szia!
    Milyen és mennyi növényt keresel? Mikor arattad? Hol kerested?

A beérett növényeket megtalálod a pajtádban. De elvetni nem lehet újra. Nem láthatók a vetőtáblán. A feladatba lehet beadni, vagy eladni a piacon.

Kérlek alaposan olvasd el az event leírását.

A különböző taktikai lehetőségekről az eventcsevegőben olvashatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyógynövények-rejtélye-eventcsevegő.16951/

Utoljára szerkesztett: 8.8.18
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Kékmadár1

Szia!
    A megszüntettet kártya adatait törölnöd kell mindenképpen. A fizetési oldal fejlécén az állapot és felmondás fülre kattintasz és a megnyíló ablakban törlöd az adatokat a kuka ikonra kattintva.
    Utána mindenképpen lépj ki a játékból, mielőtt ismét vásárolnál.
    A bankban válaszd a Maestro lehetőséget.
    A vásárlás minden esetben a kiírt árak alapján történik. Nincs megkülönböztetés a kártyatípusok között.

Maesto.JPG

19. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.Sikerült minden :)

Kékmadár1 kedveli ezt.
  20. juhaszne1963

juhaszne1963 Fórum-zöldfülű

Sziasztok elvetettem az event növényt, learattam és eltünt, nincs egy sem.majd a beadásnál megtaláltam próbáltam hogy beadom és kapok uj magokat, de nem lehet mindet beadni, mert valamiből 2 db maradt és nem tudok tovább menni.
    Farmnevem juhaszne1963
    Gazda: juhaszne1963ID: 31552091

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.