Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. elvira015

elvira015 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A Renzo Valdemaron a muszklimérőn szoktam játszani
    Már az ötödik ütésnél vagyok és megszakad az egész. ilyen 1 és 3 eredményeket ad ezáltal annak ellenére, hogy 15 és 20-as a legjellemzőbb.Elveszi az összes zsetonomat a nagy semmire a farm!!!
    Másik farmon is játszunk a családban és ott is előfordul minimum egyszer. Vagy ez kötelezően be van iktatva, hogy legyen min idegeskedni?

elvira015 ID: 17458687

2. hegyi66

hegyi66 Fórum-zöldfülű

Köszi, megtaláltam :D

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Megnyugtatlak, biztosan nincs semmi beiktatva, ami akadályozná a játékot.

Minden alkalommal mielőtt belépnél Renzohoz, javaslok egy ki és belépést a játékból.
    A napi rutintakarítást is érdemes elvégezni előtte.

Valamint az internetsebességét sem árt ellenőrizni. Egy rossz pillanatban való lassulás is okozhat problémát.

4. elvira015

elvira015 Fórum-zöldfülű

elvira015 ID: 17458687

Mérési eredmények
    késleltetés: 13 msec.

letöltés: 52.93 Mbit/s

feltöltés: 6.55 Mbit/s

Ilyen sebességgel dolgozom
    Ha fele ilyen sebességem volna akkor se szabadna, hogy problémát okozzon! Ez friss mérés. De más alkalmazásoknál hamarabb feltűnne, hogy lassú a net. Az Avast rendszeresen tisztítja a gépet. A felesleges fájlokat az előzményeket törli. a chokikat is.
    a gyorsítótárt is kitakarítja. Máskor miért nem volt ilyen?
    Ma már minden farmot megcsináltam és csupán egyszer leállt közben a valdemár mielőtt üthettem volna. ezt mind a három farmon megcsinálta. De most a legjobb és legmagasabb szintűnél többször is csinálta.elvett jópár zsetont így.

5. Kékmadár1

Melyik böngészőt használod? Mi a verziószáma? A Flash Playernek mi a verziószáma?

Próbáltad másik böngészőn a játékot? Ott mit tapasztaltál?

6. FREYA1.

FREYA1. Utánpótlás-írogató

sziasztok
    szeretném megkérdezni ,hogy a mostani eventben ha már csak egy állatkám marad akkor tudom tovább ,,etetni,, vagy lezárul és nem tudom befejezni az eventet?köszi a választ

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Kékmadár1

Szia!
    Tudod tovább etetni. Ha a másik 3 karaktert befejezted, az utolsó 4. nem lakatolódik le a beadások után.

FREYA1. és genka53 kedveli ezt.
  8. zorcso

zorcso Aktív író

Sziasztok! Nekem is a muszklissal van problémám... akadozik, szaggat... nemcsak nekem probléma
    másnál is jelentkezik, csak nem mindenki írja ide..
    Nem lehetne valamit ezzel csinálni, mert a múltkorinál is ugyanez a probléma volt, jeleztük, de semmi nem történt..

9. Kékmadár1

Szia!
    Neked is az alábbiakat tudom ajánlani.
    Ki és belépés, takarítás, böngészőváltás, az internetsebesség ellenőrzése.
    A háttérben futó, és más a játékhoz nem szükséges alkalmazások bezárása.
    Kérlek végezd el a leírtakat.

10. mosoczki

mosoczki Utánpótlás-írogató

Szia Kékmadár1 tudom nem lehet idézni meg ilyesmi de azért a saját szabályzatotokban leírtakból idéznék csak mert fejlesztési ötletként s úgy nevezett közvélemény kutatásként szerettem volna a szavazást. Nem voltam eddig a fórumon de ezek után már nem is fogok sokat fellépni tudtommal a fórumnak pont ez lenne a lényege hogy a "nép" megoszthassa a fejlesztési javaslatait, gondolatait a játékkal kapcsolatban de lehetséges hogy én értelmezem rosszul a szó jelentését.

S íme az idézet a szabályzatotokból:

"
    Kritika
    • Bátran oszd meg velünk, hogy ha valami nem tetszik a játékban, ha egy újítás vagy event szerinted nem úgy sikerült, ahogyan kellett volna. Ezeket örömmel vesszük, hiszen a visszajelzések alapján tudjuk a játékot a helyes irányba tovább fejleszteni. Azonban ne feledd, nem mindig tudunk maximálisan eleget tenni az elvárásoknak.
    • A kritika, negatív visszajelzésnél mindenképpen ügyelj a tartalom megfogalmazásakor a stílusra - hozzászólásod legyen konstruktív és kulturált hangnemben megfogalmazva.

FREYA1. kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Szia Mosoczki!

Ha olvastad a szabályzatot, bizonyára azt is láttad, hogyan lehet új topikot nyitni. Minden esetben a Supporton kell engedélyt kéni hozzá.
    Amiről szavazást indítottál (körüzenet) már volt egyszer a fórumon. Nagyon sok probléma visszaélés volt vele. Nem ok nélkül szüntették meg.

Az is rendben van hogy szívesen vesszük az új ötleteket. Ere külön topikok vannak kategóriák szerint csoportosítva.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

A kritika, nemtetszés kinyilvánítására is van megfelelő topik.
    A panaszkönyv.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/

A fórummal kapcsolatos jó szándékodnak örülünk, de kérlek tarts be a szabályokat.
    Együttműködésedet köszönöm.

Sali~*.* és genka53 kedveli ezt.
  12. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem tudom, jó-e ide, de Valdemar nagyon lassan jön be, sok késéssel adja az eredményt is. A többi művelethez és a korábbi élményeimhez viszonyítom. Másik "hisztim": most vettem észre, hogy Macsmeraldának Valdemarban csak 3 ujj van a kezén. Egyszer jó lenne javítani, mert egy Macskának 4+1 ujja van. Köszönöm.

13. Crusader998

Crusader998 Fórum-zöldfülű

Sziasztok nagy kihagyás után szerettem volna visszatérni régi farmomra. ("-Pepitaaa-") Sajnos elfelejtettem a jelszavamat, nagyon régen volt már, kértem is jelszó emlékeztetőt de nem kaptam meg. Azóta 100x próbálkoztam de sosem érkezik meg az e-mail címemre. Felvettem a kapcsolatot a bigpointtal és a citromail supporttal is de nem jövünk rá mi a gond. A spam mappát is és minden mappát folyamatosan nézek, nincs semmi letiltva, minden levelet meg kéne kapnom. Már azon is gondolkoztam, hogy esetleg törölték a farmomat és azért nem kapom meg a levelet, tanácstalan vagyok. Valaki járt már így? Van valakinek ötlete mi lehet a gond esetleg? :(

14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, ugyan az az e-mail címed, amin regisztráltál ? nem változott meg közben ?

genka53 és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Crusader998

Szia ágianyu én nem változtattam meg, legalábbis nem emlékszem sok sok éve játszottam még talán 1 éves se volt a játék mikor kezdtem. A farmom közben rájöttem hogy meg van még, mert egy új farmon bejelöltem a régit és ott vagy 79-es szintű és a címerre is emlékszem, szerintem nem törték fel. Olyan jó lenne ha a bigpoint kiadhatná a jelszavamat de tudom hogy nem tehetik sajnos.... de így reménytelen a hajsza... Kértem névemlékeztető emailt is és ott az emailcímet kell megadni, meg adtam és nem jött az sem. :(

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A jelszó-emlékeztető a regisztrációs e-mailedre érkezik, amely arra az adott farmra vonatkozik. (ha közben, míg játszottál, e-mailcímet változtattál a leírások alapján, akkor arra kapod) Az ilyen váratlan problémák miatt is célszerű a cím megerősítése, hogy a kapcsolatfelvétel gond esetén megtörténhessen, a segítség érkezhessen!

https://board-hu.farmerama.com/inde...tatása-e-mail-cím-megerősítése.577/#post-1886

Van egy megoldás, ha nem sikerül az adott régi farmra belépni.

1)Egy élő farmról kellene levelet írnod a játék supportjára. Általános kérdések téma jelölésével.
    A levélben pontosan és részletesen ismertetned kell, mi a gondod, leírva azt is, mi volt a nem elérhető farmod neve, milyen -emailcímre kérted a jelszó-emlékeztetőt.
    Legyen a levélhez rendelve egy olyan e-mail címed, amelyet elérsz, amelyet használsz. A választ erre a címre kérjed.

2) A játék belépési oldalán, az impresszum részében, legalul találsz egy support feliratot.
    https://www.farmerama.com/?action=externalSupport
    Ezen a felületen is kérhetsz segítséget, de feltétlenül olyan e-mailcímet adj meg, mely működő, elérhető számodra.

Minden további teendőt a levélben olvashatsz, amit a supporttól kapsz.
    Nincs más teendőd, mint az abban foglaltakat megtenni.
    Figyelj arra is, hogy ne írj a témával, a problémáddal összefüggésben a fórumra ezek után! A levéltitok védelme fontos! Különösen célszerű tartózkodnod attól, hogy a számodra írt levél tartalmát megoszd a fórumon! Az csak rád és a supportra vonatkozik!

Supportról:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

genka53 kedveli ezt.
  17. Crusader998

Köszönöm szépen ezek a dolgok megtörténtek elvileg tiltó listán voltam amelyet feloldottak így meg kéne kapnom a leveleket, de azóta napok teltek el, vagy 20 alkalommal küldtem levelet és továbbra sem jönnek meg. Írtam nekik tegnap ismét de csak rám szóltak hogy ne írjak többet. Tényleg köszi, hogy leírtad ezeket a dolgokat, de sajnos úgy tűnik buktam a dolgot, végül is az én hibám, én felejtettem ez a jelszót... :D

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Ha ez a tényállás, akkor miért írsz úgy, mintha nem sikerült volna a kapcsolatfelvétel?
    (Finoman szólva megvezetve érzem magam, ahogy a posztjaidat olvastam az utolsó bejegyzésig! Legyél legközelebb korrektebb, informatívabb, hogy tényleg a lényeg legyen olvasható.)

Sajnálom a helyzetet emberileg, de ha nincs elérhetőséged arra a farmra, akkor összpontosíts arra a gazdaságodra, amely élő, működőképes.
    Sikeres játékot kívánok!

genka53 kedveli ezt.
  19. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Sziasztok!

Nagyon apró hibáról van szó (lehet nálam van gond): A "GYIK - Állatok, termények és ólak a játékban" c. topicban a Vörösbeggyel és a Szarvasbogárral kapcsolatos részletezőnél (ahol kifejti az óllal kapcsolatos dolgokat) nem jeleníti meg a képeket.

Tényleg apróság, de nekem fontos, használom. :) Gondoltam azért jelzem és hagy köszönjem meg bárki is áll a fás és az ólas leírások mögött..eszméletlen munkát végzett és nagyon jó, annyira könnyű átlátni az egészet. :)

Szép hétvégét!

Üdv,
    Bolgár

20. Kékmadár1

Szia!
    Melyik böngészőt használva nem látod a képeket? Lehetséges nem a legfrissebb verzió. Kérlek ellenőrizd a verziószámát.
    Egy másik böngészővel is ellenőrizheted látod-e a képeket.
    Megnéztem különböző böngészőkből más-más farmokon, és rendben van minden.

Beko munkájának elismerését, kélek ismételd meg a topikjában. Biztosan jólesik majd neki.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-87#post-906224

genka53 és Bolgár80 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.