Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A logban nem látom vásárlás nyomát, így az utóbbi sajnos.

2. Csocsoovb

Szia!

Ha sikerült rátenned, akkor egyet emelkedett a szintje.
    Ezt utólag csak úgy lehet ellenőrizni, ha végigmegyünk rajta, mikor és hol szereztél fejlesztéseket, mennyit, az mennyi összesen, és annak megfelelő értéket mutat-e most a dekor elem.

3. Csocsoovb

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Arra figyelj, hogy amikor a levelet írod, a feladónál lévő email címet javítsd ki arra a címre, amit jelenleg is használsz.

4. Csocsoovb

Szia!
    1. Jól emlékszel.
    2. Van kivétel - a kivétel pedig erősíti a szabályt.
    3. Nem hiba, állítólag ez így van jól. Javítás elméletileg lehetséges lenne, de nem igazán kell rá számítani. A jó hír az, hogy termelni így is tudod, és valószínűleg hamarabb fogsz szintet lépni, mint letermelni a szükséges mennyiséget.

5. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

A vadon állataival kapott varangytó 4szint piros,szerintem elírás történt.

6. egérke19

egérke19 Fórum-zöldfülű

érdekes én is farmaranyra emlékszem a csomagismertetőben, és persze bosszakodtam, hogy nem érkezett meg... ezek szerint én is félre értettem, vagy tévesen írják le a részletezőben.....

7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Varangy beszámozása már javítás alatt van, reméljük mielőbb megkapja a jól megérdemelt hármas fokozatot.
    Köszönjük a jelzésed!

8. Wellwisher

Szia!

Egyetlen részletezőben sem jelent meg tévesen a csomag tartalma, csak Te olvastad, vagy értelmezted azt félre.
    Érdemes alaposan tájékozódni vásárlás előtt, hogy ne utólag kelljen reklamálni olyan dolog miatt, ami nem is létezett.

9. boszibabus

boszibabus Aktív író

Szia!
    Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy most vásároltam a piacon kb 6-7 száz citromfüvet, de a pajtában nem jelenik meg, de a pénzt azt levette. Utána vettem szteviát az meg megvan. Előre is köszi.

10. Wellwisher

Szia!

Ha ellenőrzést kérsz, akkor minden esetben meg kell adnod a farmneved és ID számod, csak ezek birtokában tudunk segíteni.
    Kérlek pótold a kért adatokat!

11. boszibabus

boszibabus Aktív író

boszibabus 6871152

12. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Azt szeretném kérdezni, hogy jól értem-e a gazdaköri feladat az event lejárta után is megmarad? Köszi a választ.

13. Wellwisher

Szia!

A Nagy bunyó gazdaköri feladatra gondolsz?
    Igen, mint az az event ismertetőben is olvasható, állandó gazdaköri küldetés.
    Akkora mennyiségű új állat és termény beszállítása, mint amit a feladat kér, nehezen teljesíthető küldetés lenne az event ideje alatt.
    Az event ismertetőjét itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-vadon-állatai-2018-szeptember.17085/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Wellwisher

Kollégám ellenőrizte a citromfű vásárlásodat.
    100 db-ot vettél mindössze, ez pedig bekerült a pajrádba.
    Jelenleg 9715 mag van a pajtádban, melyet a vetőtáblán is tudsz ellenőrizni a bahás felületen.

15. boszibabus

boszibabus Aktív író

Akkor hova lett a pénz, mert azt levette!

16. mari1945

mari1945 Járnitanuló

szia! azt szeretném megkérdezni,hol találom meg azokar a runákat amit a tölgytől vettem,manufaktura,páncél panni stb. nem találom őket.köszönöm a segítséget.mari1945 ID:7601838

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon sok vásárlásod volt abban az időben, amikor a citromfüvet vetted.

Közel 2 millió csengőpengőt költöttél, mert vettél még többszáz db sztéviát, szent bazsalikomot is.

Azt sajnos elnéztem az ellenőrzés során, hogy nem csak 100 db citromfüvet vettél... volt belőle még többször is kattintásod, költésed. Ez az én hibám!

Tételes kimutatást nem tudunk adni a vásárlásaidról a fórumon, amennyiben ezt kéred, fáradj el a supportra, kérj a meghatározott időtartamból piaci kimutatást, mit vettél, mennyiért!

Support--> Általános kérdések témakör
    A választ onnan a regisztrációs e-mailedre kapod majd!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

18. mamarygen

Szia!

Ezek a rúnák kerültek be a játékba.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-909613

Figyeld meg pontosan, melyekre van szükséged, a fejlődéshez, melyek azok, amelyek később is kiválthatók majd.

Vesd össze az ismertető képeit a farmod Bölcs tölgyével ... úgy válogass a kiváltásban, kérlek szépen.

19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Nem tudom másnál is előfordult -e de alig tudok belépni mert állandóan azt írja hogy a farmerama nem válaszol. Tisztítottam, lefuttatam mindent. Most kb. 10 perc után töltötte be a játékot. Már dél körül is volt ilyen.

20. mamarygen

Szia!

Előfordulhat, hogy az internet-szolgáltatás ingadozott, ingadozik.
    Észrevétlen is marad ez a helyzet néha, de van amikor észleljük és kényelmetlenséget okoz.
    Nem is biztos, hogy a szolgáltató jelzi az ilyen pillanatnyi helyzetet.

Azt javaslom, ha megteheted, kapcsold le a modemet pár percre, majd kapcsold vissza. Remélhetőleg ezután már minden működik úgy, ahogy megszoktad, elvárod.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.