Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Az ID alapján amit megadtál jelenleg 27 aranybanánod van. Nem egy másik farmról van szó?

2. Henrik8511

Henrik8511 Járnitanuló

A gazdakörben a kecskesajtot adtam le és azért kaptam viszont mostanra már lejárt de azért bosszantó hogy nem működött megfelelően.

Henrik8511ID: 52077259

Ettől független köszönöm a segítséget. Ha esetleg tudjátok akkor egy párszor ki be léphetnétek mert elég nehezen akar be engedni.

3. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Pontosíts egy kicsit: a feladat melyik szintjébe adtad be és mikor?

4. PandaMilán11

PandaMilán11 Fórum-zöldfülű

Szia.
    Kidobál a játék, általában ha a kergébe megyek. Ha a piacra megyek, akkor dupla bejelentkezést ír. Sőt. Egyik ilyen visszajelentkezésemnél a pénzemből is fogyott, plusz ajándékom is egy hiányzik, abból, amit küldeni tudok.
    Kérlek nézzetek utána, a hiba javításában pedig bízom, mert két farmot éjjel egykor folyamatos visszalépkedéssel nem túl izgi csinálni :)
    Köszönöm
    Üdv.: Niki
    ID:39837497

5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Niki,

a tünetek alapján valószínűleg valaki garázdálkodik a farmodon.
    Sürgősen változtasd meg a jelszavadat, sőt a játékhoz tartozó e-mail címed jelszavát is.

Itt találhatsz segítséget az adatváltoztatáshoz:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tok-változtatása-e-mail-cím-megerősítése.577/

Sok szerencsét:)

6. Verus32

Verus32 Járnitanuló

sziasztok tudna nekem valaki segíteni, mert ma reggel teljesítettem az eventet és le akartam rakni a szürkületi talányos tenyészetet de nekem csak 4 db titokzatos tenyészetem van és ezek szerint nem kaptam meg.A segítséget előre is köszi! Verus32 ID: 8565705

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A nyereményeddel minden rendben van. A "szürkület" talányos tenyészet érési ideje változott.

8. boszieva

boszieva Fórumszaki

Sziasztok!

Este elkezdtem keverni 550 db lisztet, de ma reggel csak 100 db van a pajtámban!
    Hogy tudnám megkapni a hiányzókat?

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

10. boszieva

boszieva Fórumszaki

Ó, bocsánat!
    Gazda: boszievaID: 2392200

11. Csocsoovb

Szia!

100 db van a pajtádban, és 1150 darabot már leszállítottál a feladatba.

12. fellegvár

fellegvár Fórum-zöldfülű

Szia! A segítséged szeretném kérni. Nincs annyi liszt a pajtában amennyinek lennie kellene. Az este volt 120 db, elkezdtem keverni 100 db-ot. A terményeket levette, de reggelre csak 60-al volt több. Még nem szállítottam az eventbe terméket.
    Farmnevem: fellegvár ID: 17750597
    Köszönöm a segítséged!

13. Csocsoovb

Szia!

Pont annyi van a pajtádban, amennyinek lennie kell: egyszer 80 darabot, egyszer 100 darabot gyártottál:

100 2014-12-21 10:13:02

80 2014-12-21 23:12:57

14. kokuszka79

kokuszka79 Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok!
    Pörgettem egy sajtgolyót, de nincs a termények között.
    Köszi a választ!

15. Csocsoovb

16. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Szia!
    Nem akar oldalt váltani és a játékba sem tudom betenni a dolgokat
    ID: 32342957

17. Csocsoovb

18. Sir_Arthur86

Sir_Arthur86 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem volna, hogy sem a (ÉLŐ LEGENDA) tenyésztés és termesztés kupám nem találom... keresem de nem találom... meg volt, ki is volt téve, de most nem látom, lehet én vagyok a vak :D azért segítségeteket kérném!

azonosítóm: Gazda: Sir_Arthur86ID: 31475331

előre is köszönöm :)

19. Csocsoovb

Szia!

Az élő legenda nem ad kupákat, hanem elnyeli a meglévőket:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/
    26 darabot már beadtál oda:)

20. Sir_Arthur86

Sir_Arthur86 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.