Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Központ munkatársai már dolgoznak a problémán.A türelmeteket kérem.

2. -róka01-

-róka01- Junior szaki

nálam is, van, hogy be sem enged, egyik farmomra sem

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Gondolom a lassulást jelezted?

Tedd meg kérlek, hogy kikapcsolod farmot, kilépsz a böngészőből. Majd a gépet is lezárod.

Áramtalanítsd egy- két perces időtartamban.

Ezt követően lépj vissza a szokott lépésekkel a farmra.

Ellenőrizd, sikerül-e a belépés. Tudsz-e dolgozni a területeken?

4. Szama

Szama Fórum veteránja

A fórumnál is hiba van, egyes topikokat nem nyit meg, vagy csak részlegesen. A farm napok óta lassú, akadozik, meg ugye volt a hétvégén egy kis leállás is. Ahogy elnéztem a külföldi fórumokat, nemcsak nálunk volt bibi. Két böngészőben próbálkoztam a farm esetében. Egyszer nem találta a farmerama.hu oldalt firefoxban, ezután próbáltam a chrome böngészővel. Chromeban beenged, de lassú, akadozó a játék, holott takarítva stb. Viszont pár perc farmozás után viszont kidob a játék, vagy böngésző a farmból. Ez miért van? Csak chrome-ban tapasztalom ezt, firefoxban nem dob ki, csak lassú, és akadozó, illetve egy újra belépésnél van hogy nem találja a "keresett oldalt", aztán pár próbálkozás után már igen, és be tudok lépni. Ilyenkor mi van? Miért nem találja az oldalt sem?
    Köszönöm.

szöszi50 kedveli ezt.
  5. mamarygen

Szia!

Jeleztük a központ számára, hogy lassabb, akadozó a játék az event indulását követően.

Az illetékes központi munkatársak dolgoznak a probléma megoldásán.

Rövidesen várható a javulás.

Addig is lehetőség szerint körültekintően, figyelmesebben kérjük a feladatok elvégzését, megvárva az adatok továbbítását a lassabb kapcsolat miatt. Legyen meg a visszacsatolás, a műveletek rögzítése.
    A frissítések egymásutáni erőltetése csak zavart kelt, amiatt léptet ki a játék, mert a sok parancs használhatatlan a rendszer számára.

Ha számodra most a firefox böngésző az elfogadhatóbb, akkor ne kísérletezz a chrome böngészővel.

A fórum működésében is érezhető a lassabb kapcsolatfelvétel. Ehhez igazodnunk kell, megvárni, míg a betöltések hiánytalanul megtörténnek.

Szama kedveli ezt.
  6. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia Kékmadár1 ! Sajnos nálam is ez a helyzet, tegnap óta a bigpoint oldaláról nem tudok belépni közvetlenül a játékba. Tegnap 1.5 órát próbálkoztam mindenfélével hátha bennem, ill. a gépemben van a hiba, mire sikerült belépnem a bigpoint oldaláról. A farmerama.com nem ismeri fel a farmomat nekem sem. Már tegnap akartam segítséget kérni ezzel kapcsolatban, most a válaszod alapján örülök hogy nem tettem.

Sajnos nálam is 2 napja jelentkezik ez a probléma:oops:. Tegnap a teliholdas event indítása helyett 1,5 órát töltöttem azzal, hogy megpróbáljak bejutni a játékba. Még ma is a felugró ablak fogad, miszerint a farmerama.com oldalon indítsam a játékot, ahol nem ismeri fel a farmom az oldal:cry:. Egy megoldást találtam eddig.. a bigpoint oldalon jelentkezem be (nem a játékhoz azonnal), és a felhasználói fiókomból indítom a játékot. Gyakrabban kell frissíteni, de lehet hogy nincs összefüggés az átalakítással.

Bocs az ismétlésért, sajna megint kidobott a fórum

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.9.18
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Próbáld meg a következőt:
    - A farmerama.com oldalról a bejelentkezési nevedhez rendelj, írj egy 1-es számot (szünet nélkül)
    - a jelszót pötyögd be
    Reményeink szerint be fogsz tudni lépni a farmodra.

Ha nem sikerülne, akkor:
    A jelszóemlékeztető feliratot kattintsd le, majd ott a felületen a felhasználói név szöveget válaszd.
    elfelejtett jelszós oldal képe.jpg
    az üzenet a rendszertől a regisztrációs-email-edre fog érkezni.
    Értelem szerint a kitöltésnek meg kell történnie ezen a felületen.

8. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Ez vicc. 55 %-,on ugálnak a birkák, nem tölt be a játék, még szerencse, hogy event van, köszönet a bp-nek,

9. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Az első verzió már tegnap sem sikerült, a második pedig most nem. Nem értem miért akarják megszüntetni a bigpoint oldalról való belépést, ha máshonnan nem biztosítják.

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nézd csak, tegnap volt egy hasonló probléma....
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-340#post-915126
    Ha nincs meg már a reges e-mail-címed, akkor az egyes számot mindenképpen írd a felhasználóneved mögé...
    Utána jártunk, ez az egyetlen megoldás.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok! Meg tudná valaki mondani miért kell minden egyes belépéskor engedélyeztetni a Flash-t?+

12. -ericat-

-ericat- Junior szaki

Elavult, biztonsági kockázatot jelent. A legismertebb böngészők ki akarják nyírni. A Bigpoint dolgozik a Flash-nél korszerűbb és biztonságosabb megoldáson. A böngésző felkínálja, hogy MEGYJEGYZI az engedélyezést.

Tavirózsa kedveli ezt.
  13. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Kérdésem az lenne,megjelent a piacon a páfrány mint növény,honnan lehet beszerezni?Mert piros kosárba nincs benne?

FarmerMmm és gyongy1968 kedveli ezt.
  14. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Nem tudom el írás e nekem péntek 28 [​IMG]

15. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Szia!
    Péntek az 28. !!!!
    Az event ismertetőben is el van írva!

16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia! Sajnos a Chrome nem kínálja fel a megjegyzés lehetőségét. De a róka is elfelejti, hiába állítom be neki a megjegyzést. Ráadásul kiírja az oldalinformációnál, hogy nem biztonságos. Kb 2 hete telepíttettem újra a laptopomat, a vinyója majdnem teljesen tönkrement, SSD-t tettek bele, ami nagyon jól felgyorsította a gépem is. Viszont volt rajta ey szintén nagyon jó reklámblokkoló, amit a róka nem szeretett(nem indult el), leszedettem róla. De a Flash-el is baj volt. Azt mondták a frissítés miatt. Azóta lassabb is a gépem megint, a Flash-t állandóan engedélyeznem kell. Szomorú, azt hittem megint vihetem javíttatni a gépemet. Köszönöm az infót.

17. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok ! Szép napot kívánok minden Moderátornak, :) kis segítségre van szükségem.
    A Hógolyó növényhez nem találok gazdaköri feladatot, 2 napja keresem. A kérdésem ennyi: tartozik-e hozzá gazdaköri és melyik?
    Én nem találom, már mindent átnéztem. A segítséget előre is köszönöm . gazda: Fenyvesi1010 ID: 21909199

18. mamarygen

Szia!

Még nincs játékban ez a növény.

hamarosan lesz tájékoztatás.

Kérlek, figyeld a hivatalos közlemények fórumrészt.

farmer_puma28 kedveli ezt.
  19. mamarygen

Sziasztok!

Köszönjük a jelzést.

A javítás megtörtént.

BÚÉK2011 kedveli ezt.
  20. mamarygen

Szia!

Megkerestem számodra a Küldetések a gazdakörben topicból.

Határtalan művészet (163. szinttől lesz teljesíthető ez a feladatsor- azért, mert a többi növény elérhetősége szabja meg a küldetés indítását)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-5#post-619223

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.