Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babi358

babi358 Fórummogul

A német zászló van fent a jobb felső sarokban. Igy néz ki: Kérjük adja meg a mobiltelefon számát. alatta van a hívószámnak a beírása, majd TAN bekérése .a hívószám bekérésénél vége azt írja érvénytelen .

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Ha német zászlót látsz a rendszer úgy értelmezi hogy Németországban tartózkodsz. Megváltozott a GEO IP címed.
    Ezért nem tudsz Magyar előfizetéses telefonról rendelni.

De ha Magyarországon élsz, rendelkezel bejelentett lakcímmel, a játék supportjának kell írnod.

Válaszd az általános kérdések témakört. Részletesen írd le mi a problémád. A válasz a regisztrációs e-mail címedre érkezik majd.
    Kövesd az abban leírtakat.

Segítség a Support eléréséhez.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

3. babi358

babi358 Fórummogul

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!!

4. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

Sajnos én semtudom megszerezni a felhőt, mert a rendszer nem engedi leadni a medvét és az eventnövényt!!!!
    Sokat dolgoztam,de nem jöttek a felröppenők!!!!
    Gratula akiknek sikerült!!!!!

5. Kékmadár1

Szia!
    Az event már véget ért. Sajnos semmilyen módon nem tudunk segíteni.

6. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

ID:23650516
    Sziasztok! A főfarmot a rendezővel átrendeztem majd visszarendezésnél a gyáram eltűnt. Volt frissítés,megnéztem a raktárakba sehol
    Ha segítenétek megkeresni nagyon köszönném.

7. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte. A gyárad bent van a menüben. Kép a farmodról készült.

upload_2018-10-2_15-37-30.png

8. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Remélem,jó helyen kérdezek. Amikor be akarok lépni a játékba,megjelenik egy ablak ezzel a szöveggel: Nincs telepitett flash,vagy a flash plugin ki van kapcsolva. Gyakorlatilag reggel óta nem tudok belépni a játékba. Nem tudom,mit csináljak,ilyen nem volt eddig.

9. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A buborékos információs ablakban az X gombot kattintsd le...
    Fel kell, hogy ajánlja a géped a Flash Player engedélyezését a böngésző sorában egy infóban. Itt engedélyezd a használatát.
    Ha ez nem megy, akkor telepítsd a Flash Playert és a kiegészítőkben engedélyezd a menüben a használatát.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Azt tudom , ha prémium tag vagyok , akkor kapok pár plusz event növény magot . :p

De a karneválkirálynő eventbe most 2.563 db event növény magot kaptam :D (Ez halálosan komoly ! ) :D

Próbaképpen elvetettem 1x1 be és elég klafán néz ki . :inlove:
    Kérem szépen jelezni a központ felé , hogy én nekem valamit nagyon rosszul osztottak és ez eléggé jogosulatlan előny . :oops:

Farmnév : -jancsiszeg-
    ID : 3921704

kanzlerviki, .barbi1. és |Tamás| kedveli ezt.
  11. nuncsaku76

nuncsaku76 Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom mi történt, de learattam a három terület lóherét ,területenként adott kb 28 30 kosarat de csak 29 kosaram van!!! ID 52448430 Nézzetek utána légyszives Köszönöm

És nem irtam, hogy papircsik csak 68 szerepel a pajtában és az sokkal több volt

Bocsánat én voltam figyelmetlen a másik farmon arattam ,elnézést kérek!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.10.18
  12. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Sziasztok!
    Eltünt a vetőtáblámról az eventnövényem.

*tópart* kedveli ezt.
  13. hofeher

hofeher Fórumszaki

A tizenöt amaránt beérése után nem tudtam elvetni a vetögéppel, Frissités után a vetőtáblán nincs vetőmag.
    hofeher ID:4698131 takaritás fél órája volt.

14. buli.

buli. Járnitanuló

Nekem is. :(

15. mam5018

mam5018 Haladó

Sziasztok, sajnos nekem nem is jelent meg!!!! Általános hiba?????

16. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Aratás után mindkét általam kezelt farmon eltűnt az amaránt a vetőtábláról, hűlt helye sincs! Nem nulla, hanem nincs!

17. hoember17

hoember17 Utánpótlás-írogató

Nekem is eltünt, most arattam, volt 150 db.

*tópart* kedveli ezt.
  18. asdunom2

asdunom2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nem kaptam meg a farmra a 10 magot.Mit ültessek?Így nem tudom csinálni a Karnevál királynőt,

19. Eraska78

Eraska78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok?a tölgyesben nem tudok amarántot ültetni,mikor ültetek KK-zok pillanat múlva eltűnik,levonódik a KK-m. légyszi segítsetek. ID 1381096 a szupertrágyát is levonta. A napi ajándékokat sem tudom elküldeni

20. mucli67

mucli67 Fórum-zöldfülű

Eltünt az eventnövény.

szöszi50 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.