Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sasikapista

sasikapista Fórum-zöldfülű

Sasikapista ID 5328013
    Vettem zabot a piacon és a gazdakörben is, egyik sem jelent meg, nem tudtam karácsonyi lisztet keverni!

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!
    19:48-kor vásároltál 250 zabot és 100db kölest. Jelen pillanatban 17 zab és 965 köles van a pajtádban. 19:50-kor azaz 2 perccel később mint megvásároltad, elindítottad a malomban a keverést. Malomban mikor elindítod a keverést, nem szépen lassan veszi le a termékeket hanem ezonnal levonja a készletünkből és ha netalán leállítanád a malmot, akkor azok az alapanyagok amelyek nem kerültek felhasználásra azt visszakapnánk a pajta készletbe.

Remélem tudtam segíteni a problémáddal kapcsolatban.

3. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

szia
    szeretnék segitséget kérni mert tojást és trágyát is el adtam ,de nem kaptam érte csengöpengöt

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.

5. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

szia
    delfin196702 ID,24727141 ,,segitséget szeretnék kérni adtam tojást és trágyát is el de nem kaptam meg érte a csengöpengöt

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

1. Folyamatosan vásárolsz növényeket a piacon, ami apasztja a kasszádat.

2. Több mindent tették ki a piacra, amit még nem vásároltak meg tőled - így azok árát meg sem kaphattad:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/piac-működése.947/

7. Karácsony-szelleme

Karácsony-szelleme Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem tudom, jó helyre írom, de most szembesülök a problémával, hogy új gépem lett.
    A gondom a következő: minden hangot kiiktattam, ami a farmhoz tartozik (éllat és más hangok), de mégis folyamatosan megy a háttérben. Szerettem volna filmet nézni a youtobon a beérésekig, de élvezhetetlen volt a háttérzajok miatt.
    Hol tudom végleg kikapcsolni ezeket, mert filmet szeretnék közben nézni továbbra is, ha kisebb beérésű növényem van.

A segítséget előre is köszönöm!

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A beállításoknál:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/#post-1538

9. Verus32

Verus32 Járnitanuló

Nem akarok kötekedni, de most raktam le és ugyanúgy 5 óra az érési ideje.

10. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

11. Verus32

Verus32 Járnitanuló

12. rex_adi

rex_adi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tegnap egy kérdőívet töltöttem ki a moziban 30 pontért, de azóta sem kaptam meg, pedig végig megcsináltam. Utána tudnátok nézni, lécci? Köszönöm :)
    rex_adi ID: 33405692

13. Karácsony-szelleme

Karácsony-szelleme Utánpótlás-írogató

14. MadameRose

Szia!
    Leteszteltem: ha mind a hármat (effektek, zene, környezet) kikapcsolod és a MENTÉS gombra kattintasz, akkor minden terület néma lesz. Ha még sem, akkor valószínűleg beragadt egy süti. Érdemes lenne ez elvégezni, csak pár kattintás az egész:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

15. MadameRose

Szia!
    Sajnos a MOZI továbbra sem tökéletes. Nem garantált, hogy minden sikeres filmnézés, vagy kérdőív után meg is kapjuk a pontokat. Régóta küzdenek a hibával. Kompenzációra nincs lehetőség.

16. vm68

vm68 Rutinos

Sziasztok, Jó Reggelt! :)
    vm68
    ID: 15436859
    Mosómedve odú alap
    Szerintem eventen szereztem. Nem emlékszem melyik event volt. Meg van a sárga, a narancs. Meg van a Titkosügynök-képző is.
    Van tápom. letermelt állatom, vagyis volt mosómedvém, de most nem találom.
    A gőzösbe 1000 % hogy nem tettem ilyen ólat, cserenapon sem cseréltem el.
    Köszönöm a segítséget. További szép napot :)

17. fatlady62

fatlady62 Fórum-zöldfülű

Szia
    Olyan gondom van, hogy a kincses szigetre szeretnék belépni, de csak félig töltődik be utána fehér lesz a képernyő és újra kell indítani a játékot. A többi terület rendesen működik.
    ID 1218703
    Játékosnév fatlady62

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Május 31-én 05:41 órakor elcserélted az említett tárgyat egy Kakaófa XXL fa fejlesztésre.

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Feltehetően az ideiglenes internetfájlok "megterhelték" a számítógépedet.

Kérlek, kövesd a következő lépéseket: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

20. vm68

vm68 Rutinos

Köszönöm a segítséget.
    Közben megtaláltam az eventet, januárban volt és 2 db mosómedve odú volt a nyeremény. Ha 1 odút elcseréltem, 1 még kellene hogy legyen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.