Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fairmike

fairmike Járnitanuló

Elolvastam!!!! De a hibak attol meg fennalnak. :) Hmmm??? Mindegy, biztos nalam van a hiba, mint sok-sok mas jatekosnal egyszerre, Koszonom a hasznos valaszodat!

2. fairmike

fairmike Járnitanuló

Sziasztok! Par oraja bevaltasra kerultek a nemreg torolt event kezdo elemei, amirol a felugro ablak ertesitett. Ott szerepelt az is, hogy 730 csillagos erme is bevaltasra kerult. Meg tudjatok mondani, hogy az a 730 csillagos erme az honnan "kerult elo" ? Kicsit furanak talaltam. Vagy csak lemaradtam valamirol? Nagyon koszonom a valaszt.
    fairmike
    10196997

3. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Elnézésedet kérem!!! ...lett volna vagy van rá lehetőség Így talán "magyarosabb" Bocsánat a kontárkodásért.

4. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Nálam pl. minden ikon a helyén van.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Csillagos érme az sok eventben szerepel, visszatérő eventkellék.

6. |Tamás|

Szia!

Pontosan milyen sok-sok más játékosra gondolsz?
    Saját farmjaidra? Jah, azokkal is ugyan azon a számítógépen játszol.
    A játék jelenleg rendben működik, nincsenek gondok. Amennyiben találkozol jelenleg valami megjelenítési problémával akkor bizony a számítógépeden a sütik akadtak össze.

7. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Szép jó reggelt. Csak most tudtam elolvasni a méhekkel kapcsolatos választ amit nagyon köszönök, de én pont a méheket szeretném elő állitani, és volt egy pár méh kaptáram de egy sincs. Nekem méh kell nem méz. ill. nem tudok mézet csinálni méhek nélkül. Hova lettek nem tudom.

8. |Tamás|

Szia!

Ahogy kiveszem a szavaidból, írtál már ide, kaptál is választ. Azonban ezt nem idézted be, így nem látom mi volt az eredeti problémádat.
    Részleteznéd? Nagyon szívesen segítek ha beavatsz a dolgokba ;)

9. nyárfás

nyárfás Fórum-zöldfülű

Szia.Iszonyatos lassan dolgozik a piac!Miért??

osztrak12 kedveli ezt.
  10. |Tamás|

Szia!

Játék jelenleg rendben működik.
    Kérlek vizsgáld át a számítógépedet, zárd be az összes nem kellő programot, böngésző lapfület és mérd meg az internetsebességed.

11. mismilán

mismilán Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Szeretnék segitséget kérni.Végig meg csináltam a Sötét süti felhősort és ne tudom be üzemelni , mert nem találom a varázs muffin figurát. Far nevem mismilán ID 19914221

12. |Tamás|

Szia!

Kihelyezeted a kísértetjárta kúriába. Legközelebb mielőtt jelzed, hogy eltűnt valami, Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod összes területén.

-ágianyu33- és mismilán kedveli ezt.
  13. mismilán

mismilán Utánpótlás-írogató

Bocsika, nagyon szépen köszönöm legközelebb figyelmesebb leszek. Üdv Milán.

14. mrsdomino

mrsdomino Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat! :)

Csocsoovb kedveli ezt.
  15. Kacix

Kacix Fórumlakó

Sziasztok!
    A lassulást gondolom mindenki észrevette, nem kell külön jelenteni :)

16. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok!
    Már megint nem lehet rendesen dolgozni a lassulás miatt :(

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tapasztaljuk mi is! Tudunk róla.

A központba is eljutott az észrevétel. A fejlesztők dolgoznak a lassulási hiba kiküszöbölésén.

Türelmet kérünk! Köszönjük!

Kacix kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálam nem csak lassulási hiba jelentkezett, nem áll le a pörgetés keréken, nem tudok ládát bontani mert nem enged, hiába kattintok rá a ládákra. Nehezen volt hajlandó az arató bontani a farmterületeket ( többszöri kattintás után tudtam csak üressé tenni a területeket), hogy 1*1-es földet tudjak kirakni. Az első probléma jelentkezésénél töröltem játékon belül a sütiket, ki- és beléptem, de nem javult túl sokat a játék azóta sem. Tudom, hogy nem tudtok segíteni, érzitek Ti is, és jeleztétek, dolgoznak rajta, csak szólni szerettem volna, hogy egyéb gondok is vannak nem csak a lassulás.

kovacstne és Caccus kedveli ezt.
  19. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia én sem voltam jobb helyzetben, sőt engem ki is dobott egypárszor és nem akart visszaengedni sem, mondtam úgy a magyar miatyánkat ,mint a fene de cifrán, a napraforgó olyan szép, de nem szeretem ha csak forog és lefagy tőle minden

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az általad észlelt jelenségek is a lassulással vannak összefüggésben.

Kezdéskor kissé fürgébben szeretnénk haladni, nem várjuk ki a gépek megoldásait a "parancs" kiadása után.
    Rásegítünk egy pöccintéssel, megismételjük a parancsot, ami sajnos összeakadhat ... tetézve a lassabb adatforgalmat.

Magam is tudok türelmetlenkedni, morogni is ezek miatt a helyzetek miatt.

Nem másokra, nem csak játékosokra mutogatok.

Türelmesebbnek, és megfontoltabbak kellene lennünk, van amikor sikerül, van amikor nem jön össze.

A központból kapott hírek szerint dolgoznak a lassulási gond megoldásán.

Köszönjük a türelmet!

nagymami2, -gyöngy-581 és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.