Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozo52

rozo52 Törekvő

Sziasztok!
    Nagyon lassú a játék, nehezen lép be és sokat kell várni, mire átlép másik területre!
    Gép kipucolva, frissítve!Központi hiba?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tudnál adatokat szolgáltatni a gépedről?
    Milyen verziójú a böngésződ, melyik böngészőt használod?

A flash player verziója milyen számot mutat?

Az internet sebességét mérted-e a lassulási szakaszban?

Ezek is közrejátszhatnak, hogy a hajnali órákban nehezebb a munkákat a farmon elvégezni.
    Hajlamosak vagyunk arra, hogy siettetnénk a gépi munkákat, amivel az adatok és parancsok áramlását véletlenül is zavarhatjuk.

Milyen időközönként jársz a farmon? Egy-egy fontosabb munka aratás, mini-játék előtt szoktál takarítani, gyorsítótárat törölni?

Ha lesz időd, kérlek, kérünk arra, válaszolj a feltett kérdésekre.
    Ki kellene deríteni, mi az a dolog, ami nehezíti a játékodat.

Együttműködésedet előre is köszönöm.

3. rozo52

rozo52 Törekvő

Kedves Mamarvgen!Reggel a Cromról nem tudtam belépni, Firefox-ról sikerült, de ott is nagyon lassú volt, azért írtam!
    Minden játék indítás előtt lefuttatom a Clinen Clier tisztító programot.2 hónapja lett újra telepítve a gépem, de mivel nem értek hozzá,így nem tudom megnézni,hogy milyen verzió van a fles-ből. Rendszeresen játszom, naponta többször belépek. A probléma mostanra javult, a belépés simán sikerül, lassabban kell "dolgoznom" mint eddig! Köszönöm a válaszod!

4. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok

A mai napi ajiban Rackótól kaptam 105 x teliholdas ládát. Hol találom meg, mert nem látom sehol sem.
    Köszönöm
    Gerita58
    ID 4597653

5. mamarygen

Szia!

Ma, 2018. október 15-én Rackó pörgetéssel ajándékozta meg azokat a gazdákat, akik október hónapban minden nap "kérték" az ajándékot.

Október21-én lesz 150 db teliholdas láda az ajándék, a kulcsos ládikó dekorációs tárgya mellett.

Kérlek, pontosan jelezd, Te hol kaptad a teliholdas ládákat, amiről írtad a hozzászólásodat?

6. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Elnézést, ezt benéztem:cry:
    Köszönöm szépen a választ

7. Katafarmer53

Katafarmer53 Aktív író

Nekem is lassú a játék, várni kell mire megvizezi,trágyázza a földet. Opera böngészöt használok meg crome-ot. Most nem tudom hogy nálam van a hiba vagy amugy is. Minden nap tiszitom a gépem.

8. mamarygen

Szia!

Köszönöm, hogy részletezted, mivel, milyen böngészőkkel játszol.

Az is fontos, hogy naponta takarítod a gépet.

De, néha bizony nem elég, ha csak egyszer futtatod le a takarítási lépéseket.

Ha van több farmod esetleg, a napi farmozás sok kéretlen internetfájlt halmoz a gépre. Sök süti tárolódik a játék során.

Emiatt érdemes akár nagyobb aratások előtt, a minijátékok teljesítését megelőzően is kitakarítani a gépet.

Sokkal jobb lesz a haladás, nem kell másodpercekre állni, várakozni, hogy az adatok oda és vissza is megérkezzenek a központi szervertől.

Tedd meg kérlek, hogy többször is végigzongorázod a rutinos takarítást egy napon belül.

Katafarmer53 kedveli ezt.
  9. Katafarmer53

Katafarmer53 Aktív író

Köszönöm a gyors választ :)

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek a Bannered méretét csökkentsd le, a fórum szabályzatának megfelelő mérete.

Ezen a fórumon a megengedett maximális méret 500x200 pixel.

11. Piroska061952

Piroska061952 Utánpótlás-írogató

Sziasztok segítséget kérek kész az event de nem lehet felrakni a felhőre!

kovacstne kedveli ezt.
  12. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan mi a probléma? Kélek részletesen írd le mit tapasztalsz, mi az ami nem sikerül.

13. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép estét!
    Na egy érdekes kérdés:music: hol regiztem annó tíz éve?:D nem találom a regisztráció szót:p
    Szeretném egy barátomat hozni, ciki de merre?

14. Kékmadár1

Szia!
    A belépőoldal közepén A farmerama ablakba kell beírni az adatokat.
    https://www.farmerama.hu/

15. csillag

csillag Fórum mestere

Szia
    Jelszó megváltoztatásával kapcsolatban tehetek itt fel kérdést?

16. *Kabóca*

*Kabóca* Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az eventtel végeztem, de nincs az eszköztáramban a Vicces fickók dekor, nem tudom kirakni a felhőmre.
    Tudna segíteni valaki?
    Nem tettem ki sehova, átnéztem mindent, egyszerűen sehol nem találom. Mi lehet a gond?

Köszönöm szépen.
    ID: 13636702

17. Kékmadár1

18. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    A kisértetjárta kúriában találod. Ott nézz körül alaposan.

*Kabóca* kedveli ezt.
  19. csillag

csillag Fórum mestere

Szia
    Köszönöm. Ezt természetesen én is olvastam. Kb. egy éve változtattam meg a jelszavamat, semmi gondom nem volt vele. Most ismét szerettem volna megváltoztatni, de az én rendszeremben csak az új jelszót kéri kétszer. Nincs olyan mező ahol a régi jelszót kéri és nincs megváltoztat gomb sem. Ezek nélkül természetesen a megerősítő e-mail-t sem kapom meg. Biztos valamit rosszul csinálok, de nem jövök rá, hogy mit.
    Köszönöm ha segítesz.

20. *Kabóca*

*Kabóca* Fórum-zöldfülű

Szia!

Nagyon szépen köszönöm, megtaláltam!

Kékmadár1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.