Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bagira64

bagira64 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, talán holnap, ha lesz erőm és időm, no meg kedvem. Jó éjt Nektek és Mindenkinek!

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Bocs, a Sali hozzászólását láttam csak.

ID: 25923796

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Itt találod, ezt a képet a farmodon készítettem:

nelli.png

4. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Köszönöm!
    Én a terményeknél, az egyébnél és a rémtermékeknél kerestem, akkor azért nem találtam.

5. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

éjféli tölgyet hol keressem, az előbb kaptam, de nem találom :(

6. böbicske

böbicske Utánpótlás-írogató

A farm nevem böbicske ID:17251899 A boszorkányfözet versenyemen nem található a 9-es. számmal jelölt mutató animácios ki-be kapcsolást mutató jelet, nincs sehol fetüntetve. Kérem a mielöbbi ki javitását.

7. Halászné

Halászné Járnitanuló

Sziasztok! Sürgős segítséget kérnék, mert az egyik bónuszom nem működik. Valószínűleg a plusz 2 rémtermék bónusz. Az egyik területet már learattam sajnos, mikor észrevetten, hogy csak 4 növényt ad a 6 helyett. Megnéznétek nekem, hogy mi a gond? A bónuszból elvileg még 7 óra van hátra.
    ID:27119966

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mikor szerezted a csodagyümölcsöket amiket hiányolsz?

9. |Tamás|

Szia!

Pontosan milyen bónuszaid aktívak (mivel jön ki így a 6 termés), mekkora föld területen illetve milyen növénynél?

10. |Tamás|

Szia!

Teliholdas fa, tehát a teliholdas területen vagy a gombaerdőbe.

11. |Tamás|

Szia!

Játszál egyet, és utána fog megnyílni, mert alap célja annak az lenne, hogy ellenőrizni tudod az összeállításokat amiket már "kiraktál"

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Halászné

Halászné Járnitanuló

A Teliholdas területeken az eventnövény az alap 2db, plusz vámpírszérum plussz 2 és a 24 órás plusz teleholdas plusz 2, amiből még va hátra több mint 7 óra. Ennek nincs neve, de gondolom, Te is kaptál, így tudod, hogy melyik bónusz az. Tegnap az event kezdetekor indítottam el, és tökéletesen működött, ma reggelig. Most már csak 4 növényt ad.
    Sajnos, azt hiszem meg is van a megoldás. A bónusz rémtermékekre vonatkozik. Ezek szerint az eventnövény nem rémtermék.

13. lompi01

köszönöm, ott néztem, de nincs... most sem

14. |Tamás|

Rossz User ID számot adtál meg.

15. |Tamás|

User ID szám? Felhasználói név?

16. lompi01

lompi01, 12081232

17. Halászné

Halászné Járnitanuló

Igen, elnéztem: ID27119965
    Sajnos már tárgytalan, mert ültettem más fajta rémnövényt és ott adja a 6 darabot. Sajnos így nem használtam ki teljesen egy ilyen értékes bónuszt. Mindenesetre köszönöm szépen.

18. |Tamás|

Nagyon sajnálom, türelmetlen voltál, ezt pedig nem tudom így már ellenőrizni, hogy mi miért történt.

19. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Jó reggelt!
    Egy modi segitségét kérném,hogy benézne a farmomra,ugyanis a kisértetjárta kuriában megjelent 8 db 1x1 es földparcella.
    Gondolom annak nem ott van a helye! Bár engem nem zavar,de se frissitésre se másra nem tünik el....nehogy valami hibát okozzon. Köszönöm a segitséget! ID37490953

20. |Tamás|

Ellenőriztem a farmodat, nem rendelkezel Éjféli tölggyel.
    Az eventben nyerhető, Neked pedig ilyen nyereményed egyelőre nem volt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.