Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Itt megtalálod a repülős kirándulás dekort. A kép a farmodon készült.

törpolo.png

mebajah kedveli ezt.
  2. Akela

Akela Fórum ismerője

Közbe megkerült a minden fülön megtaláltam.

Utoljára szerkesztett: 20.10.18
  3. törpolo

törpolo Járnitanuló

Köszönöm szépen! Esküszöm semmi emlékem, hogy hozzánynyúltam volna ahhoz a dekorhoz és átnéztem mindent. De tényleg ott van. Köszönöm szépen!

4. Łecsó

Łecsó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. A kísértet járta kúriára nem tudom kihelyezni a cukorvulkán3 kitehetőt. Meg tudná nézni valaki,hogy mi a baj?
    ID:16612445
    Előre is köszönöm!

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kísértetjárta kúriába csak rémdekorok helyezhetőek ki, ez a dekor nem tartozik közéjük.

Łecsó kedveli ezt.
  6. Łecsó

Łecsó Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm szépen! De akkor a másik farmon miért tudtam kitenni?

7. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok:)
    A Vidámparkban főleg a harmadik résznél annyira ugrál a kijelző ingája, hogy 3-5 max 9-nél többet képtelenség elérni. Amit már jeleztem egyszer a mostani játékidő alatt de azóta sem változott semmi. Régebben már volt hasonló, de most ismételten csak bosszúság vele játszani.:wuerg: A gépem patyolat tiszta. Tehát nem az én gépemmel van probléma. Remélem.:p
    Kérem aki tud segítsen, melyet előre is köszönöm. ID:30941867
    Üdv:dalmata10

kovacstne kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Szia!

Jelenleg a játék rendben működik. Akkor?

9. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

A trutyi miért nem szerepel sehol a pajtában?!

10. |Tamás|

Szia!

Minden kategória alatt szerepelnie kell.

11. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Tamás!
    Akkor? Akkor szeretném megkérdezni, hogy még is mit csináljak, esetleg mit csinálhatok, hogy rendesen működjön???

12. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves dalmata10!

Először próbáld meg egy másik internetes böngészőből is megnyitni a játékot: Firefox, Chrome, Opera stb.

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Erről itt olvashatsz bővebben.
    Fontos, hogy a sütik takarításával kapcsolatos műveletsort naponta többször is elvégezd, mert a minijátékos eventek rendkívül sok sütivel dolgoznak.

Azt is szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

Végül, de nem utolsó sorban: az egered mennyire régi? Ezek a minijátékok erősen igénybe veszik az egereket is, ezért nem mindegy, hogy bírja-e még a strapát. Egyebekben az egér kattintási sebességét is lehet a gépen állítani (csökkenteni, vagy növelni), ha esetleg nem megfelelő.

zsani_apja, -ágianyu33- és dalmata10 kedveli ezt.
  13. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia PepperPotts:)

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.:) A gépem ugyan tiszta, de ezekre amiket leírtál nem gondoltam, pedig már nem most kezdtem ezt a játékot.
    Kívánom, hogy legyenek szépek a napjaid;)
    Üdvözlettel:dalmata10

PepperPotts kedveli ezt.
  14. syng

syng Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Aktív prémium gazda vagyok és a malom a normál idő alatt akarja a szupertápot illetve a Bahán az összes tápot keverni.
    Van valami változás?
    Köszönöm

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nincs változás a Malommal kapcsolatban.

Mikor jár le a prémium tagságod?
    Ugyanis, ha a beállított tápkeverések ideje meghaladja a turbómalom aktív idejét, már a megnövekedett időt írja ki.
    A malomnál nem elég hogy az indítás pillanatában aktív legyen a bónusz. A keverés teljes idejére hatnia kell.

Hasznosságok a Malomról:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...pületek-a-farmon-és-a-városban.527/#post-1904

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. syng

syng Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod, erre nem figyeltem, mert automatikusan újra megveszem,. Most megnéztem, és holnap jár le.
    Szép estét kívánok!

-ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  17. szbela64

szbela64 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Az unatkozó trutyi gazdaköri feladatba honnan tudok trutyit szerezni, mi adja?

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Elhoztam neked!;) Az új gazdaköri küldetésbe kell, erről itt olvashatsz.

#148 :)

Új terményes ól

Trutyimalom
    Elérhető: Jack boltjában kiváltható: 50 zombijuh, 5.000 gülüszem, 2.500 lábgomba, 3.000 pöttyös horrorka, 48 medúzagyümölcs
    Érési idő: 3:00 óra
    Termény: 1 db trutyi
    Tapasztalatpont: 220 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Etetéséhez 1 db trutyiszörnytáp + 1 db trutyiszörny szükséges
    Tárgy mérete: 2x2
    Pajtaértéke: 3136 CSP

19. iguska14

iguska14 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, ma reggel nyitottam ki a bahán a titokfákat, kaptam egy csillagalma XXL-t, gondoltam átteszem másik területre, de nem találom a menüben:( ID: 20514020, köszi

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Ma nem nyitottál csillagalma xxl fát. Ami névben hasonlít az a cukoralma xxl. Amit ma 2018-10-21 08:29:37 órakor kaptál.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.