Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iguska14

iguska14 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, ezt akkor elnéztem, de legalább megvan, hogy mit nyitottam.

2. hekalé

hekalé Junior szaki

Szia!
    A boszorkányos holmik ládából nyitottam egy izzó falevelet, viszont sem ki belépés sem frissítés után nincs. örültem neki, mert még nincs ezért rá is kattintottam megnézni, hogy biztos az-e, kiírta, hogy izzó falevél.
    Kérlek szépen nézd meg , köszönöm! ID 17182096

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha izzó falevelet kaptál, az termés és nem nem fa. Az izzó bükkfa termése.
    Minden tudnivaló a ládákról.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

4. Beki87

Beki87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az egyik hiba: Két alkalommal is használtam a termény bónuszt mely több terményt ad, de sajnos nem működött. Nem kaptam 3-al több terményt. A másik: szinte 2 percenként ledob a rendszer.
    Gazda: Beki87ID: 7641921

5. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Beki87!

Ennél kicsit több információra lenne szükségünk ahhoz, hogy segíteni tudjunk. Pontosan milyen bónuszt használtál fel és milyen növényekre vártad a növekedett terméshozamot? Milyen böngészőből játszol és milyen rendszerességgel takarítod a géped?

6. Naticicc

Naticicc Fórum-zöldfülű

NaticiccID: 55518245
    Szep reggelt :)
    A böregertenyesztes ólam sajna elveszett,az eterben,kerlek segitsetek ebben nekem,mert imadatom targyai egyike,nem hiaba dolgoztam erte remelem :)
    Minden pozicioban kerestem a ladaban es kulombozo helyekre belepve sincs latható,:(
    Szep napot :)
    Nati :*

7. Beki87

Beki87 Fórum-zöldfülű

Trópusi colada, firefox,
    Ma kb. 5 perce a malomba készítettem 1 tinkturát a malomba benn van, de a játékmezőre nem tette ki.

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben jól értem a denevérbarlangodat keresed.
    Denevérbarlangod a főfarmod bal alja környékén ki van helyezve. Kérlek, nagyon alaposan nézz körbe és keresd meg.

9. |Tamás|

Szia!

Nem válaszoltál minden kérdésre. Azt már tudjuk, hogy trópusi colada bónuszt indítottál. Milyen növényt ültettél amire vártad a bónuszt?

Tinktúrát hogy-hogy nem rakta ki a játékmezőre? Az egy malomtermék, mini játék indításához szükséges, de ezt nem tudod kihelyezni sehova.

10. rebakert

rebakert Fórum-zöldfülű

sziasztok,a koporsó kalendáriumot ma reggel megnyitottam és elfogadtam a mai ajándékot.Ebből aktíváltam valami koktélt ami 18 órás és +3 bonuszt adott volna minden területen el keztem aratni de csak a normál 2 db ot adta ezért frissítettem az oldalt semmi,ki be léptem semmi javulás!!! Ezért kitöröltem sajnos az az aktiválható bónuszok közül.:cry:Most meg aktíváltam a hibiszkuszlekvárt,de ez is csak 2 normél termést ad,illetve semmit!!!Gondolom valami tecknikai okok lehetnek!Tud valaki érdemleges választ adni?Köszönöm

11. |Tamás|

Szia!

A hibiszkusz lekvár ZÖLDSÉGEK esetén adja a bónuszt. Érdemes figyelni, hogy mit ültetünk, mi a besorolása, és milyen bónusz hat rá.

https://board-hu.farmerama.com/inde...rtrágya-víz-földek-vetőtábla.487/#post-591396

rebakert kedveli ezt.
  12. kornoczi.moni

kornoczi.moni Járnitanuló

Sziasztok!

A héten farmaranyért vásároltam egy vadaskertet, ami jóváírásra került. Ma pedig sikerült befejeznem a Vadaskert feladatot. Összesen 3 db vadaskertnek kellene lennie. Egy lent van tele állatokkal, a másikat amit a héten vásároltam a "pajtában" és a harmadikat ma reggel kellett volna megkapnom a feladat elvégzéséért de sohol sem találom....:cry: Már próbáltam a ki és belépést de az sem segített...

Valaki esetleg tudna segíteni?? :eek: HELP!

13. |Tamás|

Szia!

Gazdaköri feladat nem vadaskertet ad, hanem a hozzátartozó építési tervet (fejlesztéshez kell).

kornoczi.moni kedveli ezt.
  14. rebakert

rebakert Fórum-zöldfülű

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Te nem írtad meg, milyen koktél volt az, amit aktiváltál.

Ezt írtad:
    Nagyon összetett a játék.
    Figyelmesen, többször ellenőrizve kell a különböző bónuszokat adó termékeket aktiválni a siker érdekében, arra hasson, ami ültetve volt a farmon, szigeten, teliholdason esetleg... arra fejtse ki hatását, amit tervezünk.

Bónuszlexikon:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

rebakert kedveli ezt.
  16. Naticicc

Naticicc Fórum-zöldfülű

Szia :)
    Sajnos nem jol erted,a böreger tenyesztesem nem kaptam meg ,,,,
    NaticiccID: 55518245

17. rebakert

rebakert Fórum-zöldfülű

Igen mert jobban nem tudtam behatárólni sajnos :cry:próbáltam utána keresni,de nem tudom,a mai nap nyitottam meg a koporsó kelendáriumban,valamilyen turmix,rémes dolgok ládájában volt!sajnos nem tudok utána járni

18. mamarygen

Szia!

Nincsen akadálya annak, hogy a bőregértenyésztést indíthasd.

Megvásároltad Jack boltjában a tenyésztési jogot.(Ideje: 2018-10-21-én 20:06:33 óra)

Naticicc.png

19. mamarygen

Az idézett válaszodban már olvasható, hogy hol kaptad, melyik ládából.

Igyekszünk kinyomozni, mi is lehetett ez a termék.

Ehhez azonban a farmnevet és az ID-számot kérjük tőled.

Ha lehetséges, tedd meg, pótold ezt az adatot! Köszönöm.

20. kornoczi.moni

kornoczi.moni Járnitanuló

Köszönöm a választ!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.