Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

2. $KoMiki$

$KoMiki$ Fórum-zöldfülű

Utoljára szerkesztett: 24.10.18
  3. Birdy2017

Birdy2017 Utánpótlás-írogató

De bena vagyok! En meg azt hittem, hogy minden arataskor kapok 10 turbotragyat is. Oszinten bocsi, es Koszonom a segitseget.

4. margot1964

margot1964 Járnitanuló

Érdeklődnék, hogy a Tölgyre rakott Páncél Panni a Teliholdas területeken is hat?

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

6. margot1964

margot1964 Járnitanuló

7. Janata9

Janata9 Junior szaki

Sziasztok,
    másnál is fagy a játék?
    Egy képernyőt hoz a kezdésről, senki többet harmadszor.
    takarítani most nem tudok, mert dolgozom, nem tudom órákra félbehagyni - közben játszottam volna...

8. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nálam is akadozik, a munkásokat is nehezen tudom használni, lefagy.

9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kékmadár, szép estét !
    Kérdésem : a Teliholdas betakarításnövelő a földbe ültetett növényekre nem hat ? (csak állatokra, fákra, ezt látom, de a növény 4 db az 1x1-es kockában).

10. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Elvileg a növényekre is hatnia kell.
    Kérlek ellenőrizd, hogy a gyémánt rekeszben milyen bónuszod van.

Marika312 kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Wellwisher, nagyon köszönöm, valóban csatnival máris 6 db. Ide van írva kis cetlire, hogy "aratás előtt csatni".... ezt elnéztem. Figyelem-felhívásod köszönöm, minden rendben lett.

12. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, nem tudom jó helyre írok-e, de megteszem. Az, hogy nem értem a játékot azt a koromra fogom, megyek tologatok, valami történik. De most azt írja, hogy lépjek ki a labirintusból, de nem tudok. Úgy olvastam, hogy a jobb felső sarokból lehet kilépni, ott villog is a nyíl, de nem tudok. Már kiléptem, beléptem, frissítettem. Most a belépés után már semmit nem tudok csinálni. Kérlek Benneteket nézzétek meg mi lehet a hiba, ill. mit nem csinálok jól. Előre is köszi Jucus ID 52502380

13. Wellwisher

Szia!

Kollégám ellenőrizte a minijátékod jelenlegi állását.
    Az lenne a feladat, hogy juss el a felső sorba a figurás ikonnal, majd jobbra a kijárathoz...
    Az villog az eventablakodban, azt kellene elérned.
    Jelenleg a pálya közepén vagy még csak.
    Próbálj meg a csempék segítségével olyan útvonalat kialakítani, melyen fel tud jutni a Jack figura a jobb felső sarokba.

14. Vonatos

Vonatos Fórum-zöldfülű

rendkívül lassú a belépés

15. Wellwisher

Szia!

Nincs hivatalos jelzésünk lassulásról.
    Kérlek, hogy töröld a gépeden az elhasználódott sütiket, esetleg próbálj meg egy másik böngészőből belépni a játékba.

16. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!
    Már megint csak a virág forog ...... :sleepy:
    Ki van takarítva minden!

17. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Szép estét mindenkinek , nálam is forog a virág ilyenkor mi van ? böngészőben kitakaritva minden , frissitek utána 1-2 másodpercig jó azt utána megint forog a virág

18. elida53

elida53 Haladó

Nálam minden süti,flash,stb, törölve,tisztítva van, mégis egész délután akadozik a játák, csak forog a virág. Többször meg sem áll, újra kell lndítani a játékot.Nem jó ez így (már megint).

19. Wellwisher

Sziasztok!

A jelzéseteket továbbítottuk a központ felé.
    A türelmeteket kérjük szépen.

dagi18 kedveli ezt.
  20. Laro-che

Laro-che Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Meg lehetne valahogy oldani, hogy a farmmunkásokkal rendezni tudjam a farmocskámat mondjuk egyszeri belépéssel, és ne kelljen 3-4x frissíteni, mert megakad, és csak a szép sárga virág forgását sasolom? Köszike...

CitizenZero kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.