Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A probléma valós, jeleztük az illetékesek számára. Jelenleg még nem tudjuk megmondani, milyen elképzelésük van a helyzet rendezésére, a türelmedet kell kérnem.

egres333 és Barnamaci kedveli ezt.
  2. Csocsoovb

Szia!

A probléma valós, jeleztük az illetékesek számára. Jelenleg még nem tudjuk megmondani, milyen elképzelésük van a helyzet rendezésére, a türelmedet kell kérnem.

egres333 kedveli ezt.
  3. Csocsoovb

Szia!

egres333 kedveli ezt.
  4. Csocsoovb

Szia!

egres333 kedveli ezt.
  5. Csocsoovb

Szia!

Rackó vs event naptár.
    Állandó - időszakos.
    Nincs sor végi ajándék - van sor végi ajándék, ahol az átvételnek van feltételrendszere.
    Nincs utólagos nyitásra lehetőség farmaranyért - van rá lehetőség.
    Annyi közös van bennük, hogy mindkét helyen ajándékokat kapunk, azonban a technikai háttere közel sem azonos a kettőnek. Az egyik jobban ismeri az órát a másiknál - sajnos.

6. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Köszönöm a választ nyitva van.

7. .Boriska.

.Boriska. Utánpótlás-írogató

sziasztok! A hallowen naptárnál kinyitottam a koporsot még éjszaka.Akkor nem mutatott semmit,most nyitva van de a benne lévő ajándék sehol.Ma már kaptam parti pörgetést ,de ami a koporsoban van azt nem kaptam meg. segítséget előre is köszönöm

8. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Eljutottam a titokzatos labirintusnál a felhőig. És amikor ki akartam rakni a felhőre a muhahaha-t akkor azt írja, hogy nincs. És hiába keresem, nem találom. Tudtok nekem segíteni, hogy hol keressem?! Előre is köszönöm a segítséget! :)

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

User ID számod? Felhasználói neved?

10. |Tamás|

Szia!

Farmos és bahamás összes területre kihelyezhetted, ezen kívül más felhőre is. Át kellene nézned az egész farmodat, akár úgy, hogy mindent megmozgatsz, hisz könnyen eltud bújni.

11. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Megtaláltam! Mivel csak egy kockás, ezért elbújt a 4 és 2 kockások között a kis mocsok! De csak így lehet megkeresni, hogy átpakolgatom a kitehetőket? Más (könnyebb) módja nincs a rákeresésnek?! ;)

12. |Tamás|

Kitörlöd az egész területet, menüben könnyebben lehet keresni. Viccet félre téve, sajnos nincs.

rudcsi24 kedveli ezt.
  13. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Köszönöm a választ! Akkor marad a figyelmes keresés! ;) :)

14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Lenne egy buta kérdésem, a megtermelt trutyit hol találom meg a pajtában? Kerestem a rémtermékeknél, a terményeknél, sőt még a baha terményeknél is - bár ezt alapból butaságnak ítéltem. Egyébként biztosan van jelen pillanatban 199 trutyim, ezt a gazdaköriben látom. Előre is köszönöm a választ.
    Üdv.,
    Márti mama
    MamaMeseKertje (ID: 3873729)

15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg a gazdaköri feladatoknál látszik.
    A menüben csak a minden fülön látható. De ott a sok adat miatt lassan tölt be, egy gyengébb gép lelassulhat, akár le is fagyhat.
    A központ már értesítve van róla.

16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Köszönöm a gyors választ. Biztosan elhangzott már valahol ez a kérdés, de én nem találam meg. :music:

Kékmadár1 kedveli ezt.
  17. .Boriska.

.Boriska. Utánpótlás-írogató

felhasználó név : .Boriska. ID .14086996
    köszönöm

18. Kékmadár1

19. -valcsi19851203-

-valcsi19851203- Utánpótlás-írogató

Miért nem jelenik meg a kínálatban nálam a szezonmunkások vásárlás lehetősége? :oops: Frissítés után sem :cry:

-valcsi19851203-

ID 42248937

20. Kékmadár1

Szia!
    A hírek felületen lehet nem látszik.
    De az eventóából és a piros kosár alól is elérheted az akciót.

-valcsi19851203- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.