Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mojti

mojti Fórum-zöldfülű

Az Adventi naptár 25-i csomagját nem tudom kinyitni, frissítettem, többször próbálkoztam ki-,belépéssel csináljak?

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

3. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a Firefoxal, miért ilyen kicsi a farmkeret, szinte már zavaró olyan picik a földek, főleg az 1*1-es.
    Megnéztem az Explorerrel, a Comodo Dragonnal és a Maxthonnal is és azokkal normális minden ( ua. a képernyőfelbontással)
    Minden frissítésem a legújabb, kitakarítottam a gépet is ( a Ctrl+görgő hatástalan) és nem tudom nagyobbá tenni a keretet.
    Valami segítséget tudnátok adni? http://kepfeltoltes.hu/141225/1108908671N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    A többi böngészővel a keret szinte majdnem kitölti az egész képernyőt.
    Köszönöm: mamszi5107 ID:31361068

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

F11-et tudom rá mondani, vagy pedig ctrl görgő vagy ctrl "+" (jobb oldalt ha van numerikus része a billentyűzetednek)
    legújabb Firefox esetén jobb fent 3 kis vonalra katt és ott a 2. sorban százalékosan is tudod állítani.

5. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia Tamás!
    Nagyon szépen köszönöm a segítséged. A 3 kisvonal volt a nyerő.
    További szép napot és Békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánok! :):)

|Tamás| kedveli ezt.
  6. mojti

mojti Fórum-zöldfülű

Mojti
    ID: 1315605

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A december 21-i ajándékot nem vetted át, ez az oka, hogy a végsőt nem tudod kivenni.

8. Fadett

Fadett Utánpótlás-írogató

Szia!
    Olyan kérdésem lenne, (és remélem nem rossz helyre írok) hogy a Jézuska hozott nekem egy tabletet androidos op rendszerrel. Amikor a farmot szeretném rajt indítani mindig azt írja ki hogy a flesh player, nem engedi, vagy a plugin ki van kapcsolva. valami ilyesmi. Már próbáltunk mindenfélét letölteni, de semmivel nem sikerül. A kérdésem, hogy találkoztál e már ilyen problémával, és esetleg tudnál e segíteni a megoldásában. Segítségedet előre is köszönöm.

9. -East17-

Szia!

Ebben az esetben szakember segítségét kell kérned. Az Android rendszer a 4.1-es verziótól felfelé nem támogatja a flash grafikát, így azt simán telepíteni sem lehet rá. Léteznek olyan böngészők rá, amikben viszont eleve megtalálható már a flash és működik is, de ezek vagy fizetősek, vagy kéretlen reklámokkal árasztanak el. Így az lenne a legbiztosabb, ha vagy szaküzletben vagy szervizben kérnél segítséget ezek valamelyikének a telepítéséhez.

10. lacuska86

lacuska86 Fórum-zöldfülű

lacuska86 id:52101250 szeretném kérdezni a mesterségek völgyébe hogy lehet elkezdeni a játékot.

11. -East17-

12. Lindy1

Lindy1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap kaptam a kalendáriumban 48 órás aratógépet, ami azóta sem aktív.Az eventben kapott 16 órás aratógéppel tudtam dolgozni. Megnéznétek mi lehet a gond? Köszi! Kellemes Karácsonyt! ID: 35764374

13. -East17-

Szia!

A naptárban nem aratógép volt a jutalom, hanem +1 szántóföldi növény aratása 48 órán keresztül.

14. Lindy1

Lindy1 Utánpótlás-írogató

Akkor ezt benéztem, köszi.:)

15. Caliber

Caliber Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Segitség kellene!A mai csomagomba egy 48 órás arató gép volt és nem kaptam meg!Mit tegyek?

16. Fadett

Fadett Utánpótlás-írogató

Köszi a tanácsot, megpróbálunk valamilyen segítséget keresni.
    Boldog karácsonyt kívánok, Fadett!

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A csomagodba nem aratógép volt, hanem pajta bónusz.

18. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Segítséget kérek mert vagy az Adventi vagy a Karácsonyi event titokóljait nem kaptam meg, mert csak 4 volt a pajtában (most raktam ki belőle egyet).
    ID: 1637656
    Köszönettel: mirpi

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Keresgéljél még egy kicsit a menüben: 7 darab titokzatos tenyészetet fogsz találni.

20. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Köszönöm, megtaláltam. Nem gondoltam, hogy két részletben keressem! :eek:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.