Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem kapunk naponta pörgetési lehetőséget már jó ideje a játékban!

Kerekkerék

Ha nincsen ilyen szabad pörgetés a kerék oldalán jelezve, akkor a bal oldali menüben, a váza ikon alatt az Elhasználódó fülben lehet utánanézni, van-e olyan láda, amelyben ilyen nyeremény található-e. Azt mindenki maga bonthatja, és ha kapott pörgetést, akkor a keréken tud azzal pörgetni már.

Vannak olyan tárgyak is a játékban, amik pörgetési lehetőséget adnak aratás alkalmával. (pl. mitikus főnix)

Felhősorok is rendelkezhetnek ilyen adományokkal.

Különleges ládák bontásából is kaphatunk akár party, akár sima pörgetést is.
    Ládákról ismertető.

Ezeket is információkat bizonyára Te is ismered.

Ha más problémád van, akkor részletesen írj arról.
    Amennyiben ellenőrzést kérsz a farmodon , akkor farmnév és ID-szám is szükségeltetik a gondod lejegyzése alkalmával.

2. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az előbb vettem egy ládát, ki is nyitottam, azt írta, 100 % terménybónusz, de sehol nem látom se a jelölését, hogy mutatná, se az eredményt.
    Köszi, ha megnézitek.
    csillaglili55ID: 31659778

3. mamarygen

Szia!

Ez a bónuszláda új elem a játékban.

Az ismertetőt itt találod, olvasd át ismételten, kérlek.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszláda-vásár.17345/

Az általad kibontod ládák nevének megfelelő bónuszokkal lettél "gazdagabb".

Ezt a beazonosítást magadnak kell elvégezni. Magadnak kell aktiválni!

Amit a bontást követően kaptál bónusz:

- Ólbevételi bónusz

- TTP betakarítási bónusz L

- Növénybevételi bónusz

-TP betakarítási bónusz S

4. mamarygen

Szia!

Olvasd el kérlek ismételten a leírást:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszláda-vásár.17345/

A bónuszok közös tulajdonságai:
    - A ládák kinyitása után az éléskamra polcára kerülnek és úgy viselkednek, mint bármelyik termék. Természetesen a menüben a Váza ikon Elhasználódó fülén is meg lehet találni a bónuszokat.
    - Rekeszt foglalnak.
    - Ugyanabból a bónuszból több is indítható egyszerre. Ilyen esetben a hatóidejük növekszik, ahogy ezt más termékeknél megszoktuk.
    - stb

csillaglili55 kedveli ezt.
  5. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia!
    Köszönöm szépen, rosszul emlékeztem, illetve egyáltalán nem emlékeztem... - nem baj, majd a következő aratásnál... :))

6. Kucmók

Kucmók Junior szaki

Helló !

Lehet tudni arról, h problémák lennének a farmarany rendeléssel?? Sms-ben próbáltam rendelni, de hiba üzenetként kezeli...

7. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Kucmók!

Még nem jeleztek ilyen hibát. Kérlek, próbáld meg egy kicsit később a rendelést. Ha akkor sem működik, akkor, amennyiben van rá lehetőséged, próbálkozz egy másik szolgáltatónál sms-küldéssel rendelni. Fontos, hogy minden esetben nagyon alaposan ellenőrizd le a telefonszámot, amire küldöd az sms-t és az üzenet tartalmát is (szóköz legyen a BIG és a számsor között)!

8. Kucmók

Kucmók Junior szaki

Kedves PepperPotts !
    Köszönöm a gyors választ ! Figyelek a szóközre, eddig nem volt baj... majd később megpróbálom.

9. Goldros

Goldros Fórumlakó

Szép jó reggelt.
    Felhösorral van gondom. a következö. az eszköztárban benne van a pónilovaglás , és a felhön azt jelzi, hogy már nincs .
    Partipörgetös felhösor.
    A gazdaköri beadásoknál is lassu nagyon a játék.

Gazda: GoldrosID: 16719200

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pónilovaglás nincs az eszköztáradban, viszont a hozzátartozó felhősorra már ki van helyezve 1 db. Pontosan mi a gond?

Goldros kedveli ezt.
  11. Goldros

Goldros Fórumlakó

Aztán kiléptem és be , és meg lett:)Köszönöm

12. mamarygen

Szia!

Ez a kérdés egy help topicban nem a legmegfelelőbb.

Itt a konkrét segítségnyújtás az, ami kérhető. (farmnév és ID-szám megadásával) Te is tisztában vagy ezzel.
    Közvélemény-kutatásra nincs lehetőség a help felületeken.

A csibék, amennyiben nem lépnek be a farmjukra, akkor nem is tud változni a szintjük.

Ugyanis, ha egy event idején történt a régebbi tényleges belépés, majd műveletvégzés a részükről, kaphattak felröppenőt, lehetett olyan teljesítésük, amelyet az event végén a futó szkript jóváírt a farmra.
    A tapasztalatpontok, csp értékek átvétele akadályba ütközik, hisz a farmtól való távollét esetén ez nem konkretizálódhat a szintlépésekben.
    Amikor ismét belépnek a farmra, akkor a szintek változása is megmutatkozik majd.
    Remény van, remény lehet erre.

13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Végeztem a cirkuszgrimbusz eventtel, mennék a felhősorra, de a művészi ellentét című kirakót nem kaptam meg.
    Kedves Modik ! Utána néznétek? Gazda: lujza5353ID: 17501746
    Köszönettel : Lujza

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az eventben megnyert felhősorok nem tematikusak. Bármilyen dekortárgy kihelyezhető rá, ami méretben megfelel.
    Cirkuszgrimbusz! felhősor
    • Lezárási idő:20:00 óra
    • Kategória:Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      - 1 db Tp-s láda
      - 2 db Csengőpengő láda II
      - 1 db Csemegés láda
      - Szint x 90 TP
    Munkatársam ellenőrizte. A tiki cirkuszgrimbusz felhősorra tetted ki.

Utoljára szerkesztett: 6.11.18
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszönöm a gyors választ.

16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Visszajöttem, mert megpróbáltam, rákattintottam a felhőre, de nem hozza be a dekorációkat. Rosszul csinálok valamit?
    Gazda: lujza5353ID: 17501746

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Ha a felhőpamacsra kattintva csak egy üres ablak jelenik meg, az azt jelenti, hogy nincs a menüdben méretben megfelelő tárgy.
    Nézz körül a farmodon és keress egy tárgyat, amit onnan törölve, a menüből már kiteheted a felhőre.

18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszönöm, megoldódott. Nagyon aranyos vagy, hogy ilyen gyorsan segítettél.

Kékmadár1 kedveli ezt.
  19. erikbaba

erikbaba Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Tudnátok nekem segíteni egy hiba megoldásában. Nem tudom a kerge-kertet learatni 3 napja, mert 85% töltöttség fölé nem megy. Nem reagál semmire. hiába lépek ki, újra ez a jelenség és csak ezen a farm mezőn. A többin nincs probléma. De a párom másik farmján is ez a hiba. Ez lehet gép beállítási hiba vagy szerver hiba? És akkor mit lehet tenni, kinek és hol kell jelezni?
    Előre is köszi a segítséget

Gazda: erikbaba ID: 28551190

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az állandó takarítás és frissítés nagyban hozzájárul a játék zökkenőmentes működéséhez.
    Néhány feladat időszakos elvégzése az eredményes farmműködéshez elengedhetetlenül szükséges,így kérlek ezeket csináld végig a hibamentes játék érdekében.
    Legfőképpen a CCleaner-es takarítást, a sütik törlését ajánlom.
    Lehetséges, hogy van pár beragadt rossz sütid.
    A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is, hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.​

erikbaba kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.